Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ODG-R 8

Termékkatalógus
ODG-R 8
VR szemüveg - HD Kijelző (720p) Full HD kamera, Qualcomm Snapdragon 835 2.45GHz processzor, 4GB memória / 64GB belső tárhely, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS/GLONASS, 1300 mAh akkumulátor, Android OS
Kód:  CESODG1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ODG-R 8

A modern technológia lehetőségei a valósághoz képest mindig szűkösek lesznek. Talán ez is az oka annak, hogy egyre több olyan szemüveg jelenik meg a piacon, amely már nem csak a virtuális, de az úgynevezett kiterjesztett valóságot is támogatja. És mi a különbség? Míg a virtuális valósággal egy új világot hozhatsz létre, a kiterjesztett valóság a realitáshoz tesz hozzá virtuális objektumokat. Így a lehetőségek is végtelenek. Futás közben ellenőrizheti például hány kalóriát égetett el, a szeme elé vetített navigációval pedig sosem fog eltévedni a városban. Sőt, filmezéshez már televízióra sem lesz szüksége. Mindössze annyit kell tennie, hogy felteszi a szemüveget és részese lesz a jövőnek.

Legfontosabb jellemzők

  • Szemüveg virtuális és a kiterjesztett valósághoz
  • Megjelenése a napszemüvegekére emlékeztet
  • 8-magos Qualcomm Snapdragon 835 prcoesszor (2,45 GHz)
  • Térhatású HD kijelző éles képekkel
  • A szemüveg közepén két darab Full HD kamera található
  • 64 GB tárolására, Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac
  • GPS és GLONASS navigációs rendszer
  • 1300 mAh Li-Ion akkumulátor (2×650 mAh, mindkét oldalon)
  • 40 fokos látószög

Igényeihez igazodó VR szemüveg

A szemüveg használatakor nem fog többé úgy kinézni, mint egy olcsó sci-fi főszereplője. A modell kialakítása ugyanis a sportszemüvegekére emlékeztet. Így anélkül is viselheti az utcán, hogy különösebben feltűnést keltene. A visszafogott megjelenés ellenére a legújabb technológiákkal felszerelt szemüveg gyakorlatilag egy hordozható számítógépnek felel meg.

Valóságos teljesítmény

A szemüvegbe egy 8-magos Qualcomm Snapdragon 835 processzor került, amely 2,45 GHz sebességre képes. Emellé ráadásul 4GB RAM memória is jár. A szemüveg teljesítménye így virtuális és kiterjesztett valóság kelezéséhez is tökéletes. A szem elé vetített, lenyűgözően éles képekért pedig a sztereoszkópikus HD kijelző felel. Ennek köszönhetően semmit nem veszít majd szem elől. Negyven fokos látószögben másodpercenként akár 60 képkockát is képes megjeleníteni. Sőt, a headset közepén két Full HD kamera is található, amelyek egyrészt környezete pásztázásáért, másrészt a kiterjesztett valóságért felelnek.

Egy szemüveg, amely nem hagyja eltévedni

Minden olyan adat, amely a szemüveg nélkül nem elérhető, egy 64 GB-os merevlemezen tárolódik. A digitális eszközökhöz való vezeték nélküli kapcsolathoz Bluetooth 5.0 és a Wi-Fi 802.11ac is a rendelkezésére áll. Azért, hogy soha ne tévedjen el a városban, a szemüveg a GPS mellett GLONASS navigációs rendszerrel is fel van szerelve. Ezekhez a technológiákhoz kiváló akkumulátorok szükségesek. A 650 mAh teljesítményre képes áramforrások ezért a szemüveg oldalán találhatók.

 

Paraméterek

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ODG-R 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ODG R-8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ODG R-8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ODG R-8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ODG R-8.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ