Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ODG R-9

Termékkatalógus
ODG R-9
VR szemüveg - Full HD (1080p) kijelző, 14Mpx/4K (60fps) kamera, Qualcomm Snapdragon 835 2,45 GHz, 6 GB memória / 128 GB belső tárhely, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS/GLONASS, 1300mAh akkumulátor, Android operációs rendszer
Kód:  CESODG2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ODG R-9

A gyártók a modern technológiák rövid, a lehetőségek tényleg nem néz ki túl széles. Ezért a piacon kap szemüveget, amely képes kezelni a nem csak a virtuális valóság, a valóság azonban az meghosszabbítható. És mi a különbség? Bár a virtuális valóság segítségével tudja teljesen új világban, kibővített valóság technológia növeli a valóság észlelésében virtuális tárgyakat. Felhasználási lehetőségeit széles. Miközben fut, akkor megjelenik az elégetett kalóriákat, a sebesség és az eltelt távolság, a eltévedni, mert a tervezett navigációs térkép és tárgyak, valamint feliratokat filmeket nézni akkor már nem kell televízió. Csak kell telepíteni, és részévé válik a jövőben.

Legfontosabb jellemzők

  • Szemüveg virtuális és a kibővített valóság
  • Tervezés szemüveg emlékeztet a sportos napszemüvegek
  • Nyolcmagos processzor Qualcomm Snapdragon 835-es frekvenciával 2,45 GHz
  • Sztereoszkópikus Full HD kijelző éles képet biztosít
  • Szerda szemüveg 14Mpx 4K kamera
  • 128 gigabájt tárolására és Bluetooth   WiFi 802.11ac
  • Navigációs rendszerek GPS és GLONASS
  • 1 300mAh Li-Ion akkumulátor (2 × 650 mAh, egy minden oldalfal)
  • A látómező 50 °

VR szemüveg, amely illeszkedik a számlát

Telepítése után a szemüveget nem néz extrák költséges sci-fi filmet. A design emlékeztet hatalmas szemüveg sport napszemüveg, így nyugodtan viselje az utcán az emberek között, anélkül kiváltott sok figyelmet. Annak ellenére, hogy szerény megjelenésű, de ezeken belül olyan technológiák, amelyek a szemüveg viselhető számítógép a jövőben. 

a valóságtól

A szemüveg található egy beépített nyolcmagos processzor Qualcomm Snapdragon 835 működő frekvenciája 2,45 GHz Ez adatfeldolgozó dopomáhá 6 GB RAM-mal. A szemüveg nyújt elegendő energiát irányító virtuális és a kibővített valóság. Éles képek, amelyek a szemed árnyékolt, felelős a sztereoszkópikus Full HD kijelző. Hála neki, a szem nem marad le egyetlen részlet. A frame rate 60 fps, és a látószöge 50 fok. Szerda szemüveg találni finom 14Mpx 4K kamera frame rate 60 fps. Ez ellenőrzi a környezet, amelyet ezután elemei kibővített valóság. 

Szemüveg, akikkel csak ne vesszenek

Minden adat, amely nélkül a szemüveg nem tud, akkor mentse 128 gigabájt belső tároló. A vezeték nélküli kapcsolat az intelligens eszközök a Bluetooth 5.0 és az Internet híresen szolgálja Wi-Fi 802.11ac. Ahhoz, hogy az soha nem veszíti el, visszaemlékeztek a szemüveg gyártó is navigációs műholdas rendszerek GPS és GLONASS.Mindezen technológiák szüksége a megfelelo elemes, így várom, hogy egy pár 650mAh akkumulátor rejtett oldalán a látvány. 

Paraméterek

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ODG R-9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ODG R-9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ODG R-9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ODG R-9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ODG R-9.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ