A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini Black

Termékkatalógus
Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini Black
4,2 14 értékelés
Telefontartó - rögzítés: szellőzőbe,
Kód:  ODZDR02 Termékszám:  ODZMC02

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini Black

Megoldást keresel arra, hogyan rögzítsd a mobiltelefonodat az autóban úgy, hogy közben betartod a szabályokat? Van megoldásunk, mégpedig egy praktikus, univerzális, fekete színben kivitelezett Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini tartó formájában, amelyet a szellőzőrácsba való beépítésre terveztek. Ez a szerelési mód garantálja, hogy a mobiltelefonod nem zavarja a kilátást, és nem kell aggódnod a közúti ellenőrzések miatt sem. Másik előnye, hogy szinte minden autóban használható. A telefont a mellékelt alátét segítségével a hátlap alá és az erős mágnes segítségével lehet közvetlenül a tartóban rögzíteni. A készüléket 360°-ban szabadon el lehet forgatni, amire egy kézzel is képes vagy. 

Az Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Mini legfontosabb jellemzői

  • Univerzális felhasználás
  • Forgathatóság 360°-ban
  • Egyszerű beszerelés a szellőzőrácsba
  • Erős mágnes segítségével rögzítve
  • Ezüst és fém alátétek a csomagban

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Odzu Magnetic Car Vent Mount Mini Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Universalhalter Odzu Magnetic Car Schwarz Vent Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Universalhalter Odzu Magnetic Car Schwarz Vent Mount.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ