ApF HU ApF HU

Okos porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Allergiásoknak
(6)
Állatszőrhöz
(8)
Antibakteriális
(6)
Tisztítás típusa
Felszívás
(6)
Törlés
(11)
Nedves tisztítás
(9)
Száraz tisztítás
(9)
Navigáció módja
Lézeres
(5)
Kamerás
(2)
Giroszkópos
(3)
VSLAM
(1)
LiDAR
(1)
Funkció
Automata feltöltés
(11)
Ütközésérzékelő
(10)
Takarítás folytatása újratöltés esetén
(7)
Automata kiürítés
(3)
Több helyiségbeni porszívózás
(9)
Felület típusa
Minden padlótípus
(9)
Szőnyeg
(10)
Puha felületek
(9)
Kárpit
(6)
Porszívó típus
Robot
(11)
Vizes
(2)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(3)
Habszűrő
(9)
HEPA H13 szűrő
(8)
Zajszint
50 dB
70 dB
-
Űrtartalom
0,6 l
3 l
-
Tömeg
2 kg
3,1 kg
-
Szín
Fehér
(4)
Fekete
(7)
Arany
(1)

Az okos porszívó tökéletes társad lesz, ha szereted a tiszta padlót és a modern technológiát. A mobilalkalmazás segítségével bárhonnan elindíthatod, ütemtervet készíthetsz, ellenőrizheted az okos porszívó aktuális pozícióját, vagy megtekintheted többek között az előzményeket. Hogyan válassz okos porszívót, hogy mindent megkapj, amit a rendszeres takarítástól elvársz? Olvass tovább, hogy tanácsot adhassunk!

Tovább

Az okos porszívó feltakarít helyetted, legyél akárhol is!

Az okos porszívók között vannak olyan robotizált modellek, amelyek ideálisak a rendszeres padlótisztításhoz, és még akkor is használhatod őket, ha te nem vagy otthon. Az okos porszívó egy vagy két forgó kefe segítségével szedi össze a gyakori szennyeződéseket, például a morzsát, hajszálakat és port. Azonban a porszívózáson kívül egy okos porszívó számos más, modern funkciót is kínálhat. Többek között az is megkülönbözteti őket egymástól, hogy egyes modellek mobilalkalmazással könnyen vezérelhetők.

  • Az okos porszívó bárhonnan könnyedén bekapcsolható, hogy kitakarítson, mire te hazaérsz.
  • Létrehozhatsz takarítási ütemtervet, bármikor leállíthatod a takarítást, vagy megtekintheted az okos porszívó előzményeit.
  • A mobilalkalmazásban könnyen ellenőrizheted az okos porszívó takarítási fázisát.

Az okos porszívó képes a rendszeres, rutinszerű takarítással megbirkózni, azon nem tud minden sarkot kiporszívózni, ezért időnként használnod kell egy hagyományos porszívót is.

Mely padlókon használható egy okos porszívó?

Az okos porszívó különböző, többféle padlótípushoz alkalmas, többek között megfelel linóleum, parketta, klikkes padló, járólap, vinyl vagy fapadló feltakarítására. Ha hosszabb bolyhos szőnyeged van otthon, válaszd a kifejezetten ilyen típusú padlóburkolatokhoz tervezett modelleket - egy átlagos okos porszívó felporszívózza a hagyományos szőnyeget, de a hosszabb, bolyhos szőnyeg feladja neki a leckét!

i

Ha kemény padlód vagy járólapod van, értékelni fogod az olyan modellt, amely mop funkcióval is rendelkezik (ez az okos porszívó képes felporszívózni és felmosni is), vagy a kombinált, okos robotporszívó mopot (ideális, ha mindenhol padló van a lakásban).

Okos porszívó navigációval vagy anélkül?

Az okos porszívók között találsz navigációval rendelkező modelleket, és olyanokat is, amelyekbe nem szerelt a gyártó navigációt. Az, hogy melyik okos porszívó típust választod, attól függ, hogy mekkora teret kell feltakarítani.

  • A navigáció nélküli okos porszívó egyetlen ütközővel rendelkezik. Ha egyszer falba ütközik, más irányba megy. Hátránya, hogy nem tudja, hol takarított már fel, és hol nem, előnye természetesen az alacsonyabb ár.
  • A navigációs okos porszívó érzékelőkkel rendelkezik, amelyek segítségével a készülék feltérképezi a helyiséget. Tudja, hogy hol takarított már fel, nem ütközik a falnak, nem esik le a lépcsőn, és gyakorlatilag az egész teret fel tudja takarítani.

Hogyan néznek ki a okos porszívó keféi?

Az okos porszívó kétféle kefével rendelkezhet. A hosszanti kefe beszívja a szennyeződést a szívócsőbe (lehet sörtével rendelkező vagy gumis), az oldalsó forgó kefék pedig (amelyekből általában egy vagy kettő van a készüléken, modelltől függően), ideálisak a szoba sarkaiban lévő szennyeződések felporszívózására.

Öt paraméter, amelyeket elengedhetetlen figyelembe venni, ha okos porszívó mellett döntesz

A választás során összpontosíts néhány olyan fontos paraméterre, amelyek egy okos porszívó esetében elengedhetetlenek.

  1. A teljesítmény az egyik legfontosabb paraméter. Minél nagyobb a teljesítmény, annál jobban takarít az okos porszívó.
  2. A zajszint is fontos, ez általában rendkívül alacsony, mivel egy okos porszívó nem rendelkezik olyan nagy szívóerővel (nagyjából olyan hangos, mint egy hangos telefonhívás).
  3. A tartály kapacitása körülbelül 0,3-0,8 l között mozog az okos porszívó esetében. Erre a tulajdonságra is igaz: minél nagyobb, annál jobb.
  4. Az akkumulátor kapacitása modelltől függően változó. Egy okos porszívó üzemideje 60-360 percig tart egyetlen feltöltéssel, modelltől függően.
  5. A teljesítmény az is jelzi, hogy az okos porszívó mennyi áramot fogyaszt a tisztítás során.

i

Figyelj oda arra, hogy az adott modell milyen szűrésmódszerrel rendelkezik. A filter és szűrőrendszer típusa meghatározza, hogy milyen minőségű levegőt enged vissza az okos porszívó a helyiségbe. Javasoljuk a HEPA vagy AeroForce szűrőket, amelyek rendkívül hatékonyak, és alkalmasak asztmások vagy allergiások számára is.

A töltőállomás elengedhetetlen az okos porszívó számára

A töltőállomás az a hely, ahol az okos porszívó feltöltődik, akkor, amikor csak szüksége van rá. Ezért mindig a hálózatra kell csatlakoztatni. A legtöbb esetben az okos porszívó magától elindul a töltőállomásra, de modelltől függően szükség lehet arra, hogy a töltőállomáson te helyezd el.

Milyen egyéb funkciókat kínál egy okos porszívó?

Az alapfunkciók mellett az okos porszívó több extra funkciót is kínálhat. Melyek lehetnek ezek?

  • Takarítás közbeni újratöltés: értékelni fogod, ha nagy lakásod van - az okos porszívó feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.
  • Piszkos foltok felismerése: az okos porszívó kiemelten összpontosít a makacsabb foltokra.
  • Időzítő: igényeid szerint adhatod meg az időt, beállíthatod, hogy mikor kezdjen el takarítani az okos porszívó.
  • Kábelfeltekeredés elleni funkció: ideális, ha otthon mindenhol kábelek hevernek szanaszét.
  • Helyiségkiválasztás-funkció: akkor hasznos, ha csak egy adott helyiséget szeretnél az okos porszívó segítségével felporszívózni.
  • LED-világítás: ha főleg éjszaka megy az okos porszívó, nagyra értékeled a rajta lévő világítást.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Concept Home, Google Home, Wi-Fi, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
188 990 Ft

2.
Niceboy ION Charles i4 Black Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
67 790 Ft

11 termék
Niceboy ION Charles i4 Black - Robotporszívó
Típusok
4,1 67×
Niceboy ION Charles i4 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
67 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR277
Niceboy ION Charles i4 White - Robotporszívó
Típusok
4,1 67×
Niceboy ION Charles i4 White
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
67 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR338
4,1 32×
Concept VR3520 3in1 Real Force Laser Complete Clean Care UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Concept Home, Google Home, Wi-Fi, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
188 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV092
4,0 71×
Concept VR2020 3in1 Perfect Clean Gyro Defender UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Concept Home, Wi-Fi, mérete 8 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV256
iRobot Braava m6 - Felmosó robot Típusok
3,9 16×
iRobot Braava m6
Felmosó robot - kemény padló, linóleum, fapadlók és úszó padló, automata feltöltés és takarítandó helyiség meghatározása, kamerás és vSLAM navigáció, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 90 perc működési idő, 50 dB zajszint, felmosó textil, színe: fehér
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IROCZMR840
4,1 32×
Concept VR3520 3in1 Real Force Laser Complete Clean Care UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Concept Home, Google Home, Wi-Fi, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
151 190 Ft
Használt raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV092
4,1 32×
Concept VR3520 3in1 Real Force Laser Complete Clean Care UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Concept Home, Google Home, Wi-Fi, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
179 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CONRV092
4,3 26×
Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Robotporszívó - szívóerő 3 300 Pa, felmosómoppal, allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, száraz és nedves tisztítás, valamennyi padlótípushoz, akkumulátor típusa: Li-ion, 250 perc üzemidő, 4 órás töltési idő, zajszint: 60 dB(A), 0,6 literes tartály, automata töltési mód, választható célhelyiségek, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, hajfelcsavarodásmentes keferendszer, ütközésérzékelő, takarítás több helyiségben egy programmal és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlésmód: okostelefon alkalmazással, 2 oldalkefe, 1,8 cm-es szintkülönbség leküzdésére képes, navigáció módja: lézeres, BLDC motor, kefék és programok illetve felmosás segítségével végzett takarítás, tisztítókefe, távirányítású vezérlés, HEPA szűrő, cserélhető padló vagy szőnyegkefe, talajfelmosó modul törlőszövettel, textilmop, töltőállomás, hab- és HEPA H13 szűrő, mobil alkalmazás, termék színe: fehér.
162 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONRV291
3,6 25×
Niceboy ION Charles i9 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és csehül beszélő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,45 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, 40 W teljesítmény, mérete 9,9 × 34 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
131 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR260
3,9 26×
CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC
Robotporszívó - a maximális szívóerő 3 300 Pa, felmosóval, allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, antibakteriális és folyadékhoz, minden típusú padlóhoz, az akkumulátor fajtája: Li-ion, üzemidő: 250 perc, töltési idő: 5 óra, hangerő: 70 dB(A), a portartály térfogata 0,6 l, automatikus töltés, takarítandó helyiség meghatározása, ütközésérzékelő, porszívózás több helyiségben és alkalmazkodás a padló felszínéhez, vezérlés fajtája: alkalmazás, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, laser SLAM navigáció, BLDC motor, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, kefe a készülék tisztításához, távvezérlés, HEPA szűrő, padló-/szőnyegkefe, pet kefe állatszőrhöz, felmosó modul felmosóronggyal, felmosó textil, töltőállomás és habszűrő, HEPA szűrő és habszűrő, mobilalkalmazás, szín: fekete
136 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONRV505
iCLEBO Omega
Robotporszívó felmosóval - alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, HEPA szűrő, automata feltöltés és ütközésérzékelő, távirányító, vezérlés távirányítással, portartály térfogata 0,5 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, kamerás navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 80 perc, töltési idő 3 óra, zajszint 68 dB, mérete 8,7 × 35,4 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete és arany kivitel
147 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ICLRV259
Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a...
A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai...
porzsák nélküli porszívókA porszívó típusa Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.
További cikkek

Okos porszívók

A Okos porszívók kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okos porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos porszívók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ