Okos porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Allergiásoknak
(49)
Állatszőrhöz
(59)
Antibakteriális
(37)
Tisztítás típusa
Felszívás
(88)
Törlés
(100)
Nedves tisztítás
(38)
Száraz tisztítás
(56)
Navigáció módja
Alap
(4)
Lézeres
(55)
Kamerás
(9)
Giroszkópos
(39)
VSLAM
(6)
LiDAR
(47)
Funkció
Automata feltöltés
(89)
Ütközésérzékelő
(93)
Takarítás folytatása újratöltés esetén
(65)
Automata kiürítés
(36)
Több helyiségbeni porszívózás
(83)
Felület típusa
Minden padlótípus
(94)
Szőnyeg
(72)
Puha felületek
(39)
Kárpit
(13)
Tápellátás típusa
Akkus
(105)
Vezetékes
(1)
Mechanikus
(4)
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(13)
Porzsákos
(2)
Robot
(112)
Álló
(1)
2 az 1-ben
(30)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(12)
Mikroszűrő
(8)
EPA szűrő
(5)
Teljesítmény
20 W
1000 W
-
Zajszint
50 dB
87 dB
-
Űrtartalom
0,2 l
4,5 l
-
Tömeg
2 kg
14,6 kg
-
Szín
Antracit
(5)
Fehér
(44)
Fekete
(63)
Fém
(2)
Fémes
(2)
Kék
(4)
Ezüst
(2)
Világosszürke
(2)
Szürke
(3)
Sötétszürke
(1)
Többszínű
(1)
Szűrés

Az okos porszívó tökéletes társad lesz, ha szereted a tiszta padlót és a modern technológiát. A mobilalkalmazás segítségével bárhonnan elindíthatod, ütemtervet készíthetsz, ellenőrizheted az okos porszívó aktuális pozícióját, vagy megtekintheted többek között az előzményeket. Hogyan válassz okos porszívót, hogy mindent megkapj, amit a rendszeres takarítástól elvársz? Olvass tovább, hogy tanácsot adhassunk!

Tovább

Az okos porszívó feltakarít helyetted, legyél akárhol is!

Az okos porszívók között vannak olyan robotizált modellek, amelyek ideálisak a rendszeres padlótisztításhoz, és még akkor is használhatod őket, ha te nem vagy otthon. Az okos porszívó egy vagy két forgó kefe segítségével szedi össze a gyakori szennyeződéseket, például a morzsát, hajszálakat és port. Azonban a porszívózáson kívül egy okos porszívó számos más, modern funkciót is kínálhat. Többek között az is megkülönbözteti őket egymástól, hogy egyes modellek mobilalkalmazással könnyen vezérelhetők.

 • Az okos porszívó bárhonnan könnyedén bekapcsolható, hogy kitakarítson, mire te hazaérsz.
 • Létrehozhatsz takarítási ütemtervet, bármikor leállíthatod a takarítást, vagy megtekintheted az okos porszívó előzményeit.
 • A mobilalkalmazásban könnyen ellenőrizheted az okos porszívó takarítási fázisát.

Az okos porszívó képes a rendszeres, rutinszerű takarítással megbirkózni, azon nem tud minden sarkot kiporszívózni, ezért időnként használnod kell egy hagyományos porszívót is.

Mely padlókon használható egy okos porszívó?

Az okos porszívó különböző, többféle padlótípushoz alkalmas, többek között megfelel linóleum, parketta, klikkes padló, járólap, vinyl vagy fapadló feltakarítására. Ha hosszabb bolyhos szőnyeged van otthon, válaszd a kifejezetten ilyen típusú padlóburkolatokhoz tervezett modelleket - egy átlagos okos porszívó felporszívózza a hagyományos szőnyeget, de a hosszabb, bolyhos szőnyeg feladja neki a leckét!

i

Ha kemény padlód vagy járólapod van, értékelni fogod az olyan modellt, amely mop funkcióval is rendelkezik (ez az okos porszívó képes felporszívózni és felmosni is), vagy a kombinált, okos robotporszívó mopot (ideális, ha mindenhol padló van a lakásban).

Okos porszívó navigációval vagy anélkül?

Az okos porszívók között találsz navigációval rendelkező modelleket, és olyanokat is, amelyekbe nem szerelt a gyártó navigációt. Az, hogy melyik okos porszívó típust választod, attól függ, hogy mekkora teret kell feltakarítani.

 • A navigáció nélküli okos porszívó egyetlen ütközővel rendelkezik. Ha egyszer falba ütközik, más irányba megy. Hátránya, hogy nem tudja, hol takarított már fel, és hol nem, előnye természetesen az alacsonyabb ár.
 • A navigációs okos porszívó érzékelőkkel rendelkezik, amelyek segítségével a készülék feltérképezi a helyiséget. Tudja, hogy hol takarított már fel, nem ütközik a falnak, nem esik le a lépcsőn, és gyakorlatilag az egész teret fel tudja takarítani.

Hogyan néznek ki a okos porszívó keféi?

Az okos porszívó kétféle kefével rendelkezhet. A hosszanti kefe beszívja a szennyeződést a szívócsőbe (lehet sörtével rendelkező vagy gumis), az oldalsó forgó kefék pedig (amelyekből általában egy vagy kettő van a készüléken, modelltől függően), ideálisak a szoba sarkaiban lévő szennyeződések felporszívózására.

Öt paraméter, amelyeket elengedhetetlen figyelembe venni, ha okos porszívó mellett döntesz

A választás során összpontosíts néhány olyan fontos paraméterre, amelyek egy okos porszívó esetében elengedhetetlenek.

 1. A teljesítmény az egyik legfontosabb paraméter. Minél nagyobb a teljesítmény, annál jobban takarít az okos porszívó.
 2. A zajszint is fontos, ez általában rendkívül alacsony, mivel egy okos porszívó nem rendelkezik olyan nagy szívóerővel (nagyjából olyan hangos, mint egy hangos telefonhívás).
 3. A tartály kapacitása körülbelül 0,3-0,8 l között mozog az okos porszívó esetében. Erre a tulajdonságra is igaz: minél nagyobb, annál jobb.
 4. Az akkumulátor kapacitása modelltől függően változó. Egy okos porszívó üzemideje 60-360 percig tart egyetlen feltöltéssel, modelltől függően.
 5. A teljesítmény az is jelzi, hogy az okos porszívó mennyi áramot fogyaszt a tisztítás során.

i

Figyelj oda arra, hogy az adott modell milyen szűrésmódszerrel rendelkezik. A filter és szűrőrendszer típusa meghatározza, hogy milyen minőségű levegőt enged vissza az okos porszívó a helyiségbe. Javasoljuk a HEPA vagy AeroForce szűrőket, amelyek rendkívül hatékonyak, és alkalmasak asztmások vagy allergiások számára is.

A töltőállomás elengedhetetlen az okos porszívó számára

A töltőállomás az a hely, ahol az okos porszívó feltöltődik, akkor, amikor csak szüksége van rá. Ezért mindig a hálózatra kell csatlakoztatni. A legtöbb esetben az okos porszívó magától elindul a töltőállomásra, de modelltől függően szükség lehet arra, hogy a töltőállomáson te helyezd el.

Milyen egyéb funkciókat kínál egy okos porszívó?

Az alapfunkciók mellett az okos porszívó több extra funkciót is kínálhat. Melyek lehetnek ezek?

 • Takarítás közbeni újratöltés: értékelni fogod, ha nagy lakásod van - az okos porszívó feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.
 • Piszkos foltok felismerése: az okos porszívó kiemelten összpontosít a makacsabb foltokra.
 • Időzítő: igényeid szerint adhatod meg az időt, beállíthatod, hogy mikor kezdjen el takarítani az okos porszívó.
 • Kábelfeltekeredés elleni funkció: ideális, ha otthon mindenhol kábelek hevernek szanaszét.
 • Helyiségkiválasztás-funkció: akkor hasznos, ha csak egy adott helyiséget szeretnél az okos porszívó segítségével felporszívózni.
 • LED-világítás: ha főleg éjszaka megy az okos porszívó, nagyra értékeled a rajta lévő világítást.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
+2 ajándék melynek értéke 6 280 Ft
139 000 Ft

2.
Xiaomi Robot Vacuum X10+ Raktáron > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
254 990 Ft

3.
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 8 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, töltő adapter a csomag része, fekete kivitel
114 790 Ft

Még több
113 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,2 46×
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
+2 ajándék melynek értéke 6 280 Ft
Szuper ár
139 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RV_L650B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Rowenta RR8597WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 4in1 Laser Auto Empty - Robotporszívó Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,2 63×
Rowenta RR8597WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 4in1 Laser Auto Empty
Robotporszívó - 4 az 1-ben, lítium-ion akkumulátor, üzemidő akár 120 perc, töltési idő 180 perc, zajszint 65 dB(A), portartály térfogata 0,26 l, víztartály térfogata 0,3 l, BLDC motor nagy szívóerővel 2700 Pa-ig, HEPA szűrő, Wi-Fi csatlakozás, Smart Aqua Power elektronikus moppal, automata állomással a por és szennyeződés leürítésére, minden padlótípusra, állatszőrre, precíz lézeres navigáció Smart Exploration 8.0, 3 érzékelő a lépcsőről való leesés ellen, személyre szabott tisztítás beállítások, porzsák térfogata 4,5 literig, akár 1,8 cm magas akadályok leküzdésére is alkalmas, fehér szín, magyar nyelvű alkalmazás, Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, Wi-Fi, méretek 9 ,5 × 34,2 × 34,2 cm (H×Sz×M), tömeg 8,83 kg, 15 év javíthatósági garancia
196 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWrbv67
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 54×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
343 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 60×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROBRV668
4,8
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
254 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XIARM184
Niceboy ION Charles i4 Black - Robotporszívó
Típusok
4,2 75×
Niceboy ION Charles i4 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
67 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR277
iRobot Combo Essential Y011040 Black - Robotporszívó Típusok
5,0
iRobot Combo Essential Y011040 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 8 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, töltő adapter a csomag része, fekete kivitel
114 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: IROrv77
Niceboy ION Charles i4 White - Robotporszívó Típusok
4,2 75×
Niceboy ION Charles i4 White
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
67 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR338
4,8 12×
Dreame L10 Pro, fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és szennyeződés felismerés, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,57 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,57 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 65 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Wi-Fi, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
152 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV692
3,9 75×
Concept VR2020 3in1 Perfect Clean Gyro Defender UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Concept Home, Wi-Fi, mérete 8 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
95 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV256
4,8
Dreame L10 Pro, fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és szennyeződés felismerés, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,57 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,57 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 65 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Wi-Fi, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
152 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV540
Samsung Jet Bot+ - Robotporszívó A kiszállítás
ingyenes
4,0 14×
Samsung Jet Bot+
Robotporszívó - allergiásoknak és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, high Efficiency szűrő, mikroszűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő és habszűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 2,5 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 76 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 60 W teljesítmény, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltő adapter a csomag része, fehér kivitel
295 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SAMRV054
Rowenta RR9485WH X-Plorer S220+ 5600PA - Robotporszívó Típusok A kiszállítás
ingyenes
Rowenta RR9485WH X-Plorer S220+ 5600PA
Robotporszívó - 2in1 (porszívózás és feltörlés), minden padlótípusra, szívóteljesítmény akár 5 600Pa, víztartály űrtartalma 0,22l, portartály űrtartalma 0,35l, akkumulátor Lítium-ion, zajszint 70dB(A), üzemidő 120 perc, töltési idő 4 óra, csatlakozás Wi-Fi-n keresztül, a tisztítás helyének és idejének ütemezése, helyiség- és padlókezelés, belépés vagy feltörlés nélküli tiltott zónák, hangvezérlés, mobilalkalmazás, nagyon alacsony akadályok észlelése és megkerülése, akár 120 m² terület megtisztítás egy töltéssel, automatikus visszatérés a dokkolóállomásra 4,5l űrtartalommal, intelligens lézeres navigáció, széles elektromos kefe, oldalkefe, vibráló mop, állomás a portartály automatikus kiürítéséhez, egyszerű karbantartás, mellékelt 3 Hygiene+ zsák, szín fekete, 15 év javíthatósági garancia
289 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RWNrbv53
iRobot Combo Essential Y011240 White - Robotporszívó Típusok
5,0
iRobot Combo Essential Y011240 White
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 8 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, tápkábel a csomag része, fehér kivitel
114 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IROrv91
iRobot Braava m6 - Felmosó robot
Típusok
3,8 20×
iRobot Braava m6
Felmosó robot - kemény padló, linóleum, fapadlók és úszó padló, automata feltöltés és takarítandó helyiség meghatározása, kamerás és vSLAM navigáció, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 90 perc működési idő, 50 dB zajszint, felmosó textil, színe: fehér
Leárazás -3 %
269 990 Ft 279 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IROCZMR840
TESLA RoboStar iQ700
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak és állatszőrhöz, alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, funkciói felszívás, HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, időzíthető takarítás és csehül beszélő, teljesítmény szabályozás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 20 W teljesítmény, mérete 9,8 × 34,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
112 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSLArb76
iRobot Braava jet m6
Robotporszívó felmosóval - alkalmas kemény padló tisztítására, mikroszűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,445 l, kamerás és vSLAM navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 3 óra, zajszint 58 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 9 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
286 690 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IRORV942
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 60×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
423 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROBRV668
4,8 133×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
218 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROBRV514
4,8 133×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
206 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROBRV514
Rowenta RR8597WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 4in1 Laser Auto Empty - Robotporszívó A kiszállítás
ingyenes
4,2 63×
Rowenta RR8597WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 4in1 Laser Auto Empty
Robotporszívó - 4 az 1-ben, lítium-ion akkumulátor, üzemidő akár 120 perc, töltési idő 180 perc, zajszint 65 dB(A), portartály térfogata 0,26 l, víztartály térfogata 0,3 l, BLDC motor nagy szívóerővel 2700 Pa-ig, HEPA szűrő, Wi-Fi csatlakozás, Smart Aqua Power elektronikus moppal, automata állomással a por és szennyeződés leürítésére, minden padlótípusra, állatszőrre, precíz lézeres navigáció Smart Exploration 8.0, 3 érzékelő a lépcsőről való leesés ellen, személyre szabott tisztítás beállítások, porzsák térfogata 4,5 literig, akár 1,8 cm magas akadályok leküzdésére is alkalmas, fehér szín, magyar nyelvű alkalmazás, Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, Wi-Fi, méretek 9 ,5 × 34,2 × 34,2 cm (H×Sz×M), tömeg 8,83 kg, 15 év javíthatósági garancia
186 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROWrbv67
4,2 46×
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
132 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RV_L650B
4,2 46×
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
125 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_RV_L650B
Rowenta RR8599 X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 365 4v1 Laser Auto Empty - Robotporszívó A kiszállítás
ingyenes
4,2 63×
Rowenta RR8599 X-Plorer S75s+ Animal & Allergy 365 4v1 Laser Auto Empty
Robotporszívó - elektronikus moppal és automata állomással a por és szennyeződések ürítésére, erőfeszítés nélküli takarításra akár 60 napig, szennyeződések és állatszőrök összegyűjtésére, szívóerő 2700 Pa-ig, lépcsőn való leesés elleni érzékelő és ütés elleni érzékelő, lézeres navigációs módszer + 3x TOF érzékelő, infravörös érzékelők, BLDC motor, 4 tisztítási mód, vezérlés mobilalkalmazáson keresztül tiltott zónák beállításával, elektronikus mop feltörléshez és egyidejű porszívózáshoz, 4 fokozatú víznyomás beállítás, víztartály térfogata 0,3 l, Animal Turbo kefe állatszőrhöz, oldalkefék száma 1, teljesítményszint állítás padlófelület szerint, portartály térfogata 0,26 l, porzsák térfogata automata állomáshoz 4,1 l, zajszint 65 dB, működési idő 120 perc, töltési idő 180 perc, Lítium-ion akkumulátor, HEPA szűrő, kompatibilitás hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, akadály leküzdése 1,8 cm magasságig, fekete szín, a csomag ZR200540 zacskókat tartalmaz, 15 év javíthatósági garancia
196 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROWrv45
Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a...
A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai...
porzsák nélküli porszívókA porszívó típusa Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.
További cikkek

Okos porszívók

A Okos porszívók kategóriában összesen 113 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okos porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos porszívók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ