ApF HU ApF HU

Okosórák lányoknak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(10)
IOS
(10)
Óratok mérete
37 mm
47 mm
-
Tok színe
Fehér
(1)
Rózsaszín
(5)
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth
(10)
LTE
(1)
WiFi
(1)
GPS
(1)
Sporttevékenységek
Futás
(4)
Kerékpározás
(2)
Fitnesz
(2)
Séta
(9)
Jóga
(2)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(10)
Pulzusfrekvencia
(4)
Távolság
(8)
Kalóriaszámítás
(5)
Pulzus zónák
(2)
Diéta alkalmazás támogatása
(2)
A test regenerálódásának szintje
(2)
Szíj színe
Rózsaszín
(9)
Lila
(2)
Piros
(1)

Az okosóra lányoknak minden kisgyermek számára hasznos lesz a mindennapi tevékenységek és a sportolás során. A gyerek okosóra lányoknak a felnőtt órához hasonló tulajdonságokat kínál, de számos különleges biztonsági funkciót is tartalmaz, és vidám dizájnnal rendelkezik. Szeretnéd megtudni, miért érdemes beszerezni egy lányos okosóra típust? Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan teszi jobbá a lányok napját egy ilyen eszköz.

Tovább

Okosóra lányoknak számos előnnyel

A gyerek okosóra lányoknak minden kislány számára nagyszerű kiegészítő. Ezek a készülékek nemcsak stílusosan néznek ki, de lehetővé teszik a szülők számára, hogy nyomon kövessék gyermekeik tevékenységét, és motiválják őket a házi feladatok elvégzésére és a sportolásra.

  • Motiváció a sporttevékenységre.
  • Választhatsz az élénk színek széles választékából.
  • A SIM-kártyával ellátott óra telefonként is működik.
  • Könnyen használható még a legkisebb lányok számára is.
  • Folyamatos biztosíték arra, hogy gyermeke biztonságban lehessen a GPS-helymeghatározónak köszönhetően.

Ha biztosra akarsz menni, hogy a kis hercegnőd biztonságban van, válassz olyan lányos okosóra modellt, amely GPS-szel, telefon lehetőséggel és lekapcsolásérzékelővel rendelkezik.

A legjobb okosóra lányoknak az összes biztonsági funkcióval rendelkezik

A legfontosabb szempont egy lányos okosóra esetében minden bizonnyal a gyermek biztonsága lesz. Lássuk azokat a funkciókat, amelyek biztosítják, hogy a kislányod biztonságban legyen.

  • A beépített kamera videohívási és fotózási lehetőségeket kínál.
  • Az eltávolítás észlelése funkció figyelmeztet, ha gyermeked leveszi az órát.
  • Az SOS gomb megnyomásával az okosóra lányoknak felhívja az előre beállított kapcsolatokat. Ezt a funkciót a SIm kártyával ellátott modellek támogatják.
  • A biztonsági zóna elhagyása figyelmezteti a szülőt, hogy a gyermek elhagyta a megadott területet. Ez a funkció akkor hasznos, ha például a gyermek egyedül van otthon.
  • Az okosóra lányoknak telefon funkcióval részben úgy működik, mint egy telefon, lehetővé téve a hívások indítását és fogadását. A teljes működéshez SIM-kártyára van szükség, de egyes termékek csomagja tartalmazza azt.

Gyerek okosóra lányoknak - sport, egészség és egyéb okos funkciók

Milyen egyéb funkciókat kínálnak még az okosóra lányoknak szánt változatai? Számos sport-, egészségügyi és okos funkciót találsz, amelyek segítségével te és gyermeked áttekinthetitek a sportteljesítményét vagy akár az alvásának minőségét.

A gyerek okosóra lányoknak rengeteg sportfunkciót kínál

A lányos okosóra modellek számtalan sporttevékenységre, például futásra, gyaloglásra vagy úszásra alkalmas funkciókat tartalmaznak.

  • A zenelejátszó nemcsak sportolás közben, hanem útközben is jól jön.
  • A szívritmus és kalóriaégetés mérése segít az edzés közbeni teljesítmény elemzésében.
  • A lépésszámláló és távolságmérés minden fiatal sportoló számára hasznos lesz gyaloglás vagy futás közben.

Az egészség és az okos funkciók a lányos okosóra erősségei

Az okosóra lányoknak a gyermek egészségi állapotának nyomon követésére is használható. Az okos funkciók játékokkal és emlékeztetőkkel szórakoztatják és segítik a gyermek nevelését.

  • Az alvásfigyelés áttekintést ad az alvás minőségéről és időtartamáról.
  • A játék nem csak szórakoztatja a gyerekeket, hanem segít az olvasás fejlesztésében vagy a szorzás gyakorlásában is.
  • Az emlékeztető a mozgásra és a kézmosásra hasznos eszköz a feledékeny kislányoknak.
  • A telefonos keresés funkciónak köszönhetően az elveszett telefon cseng, így a gyerekek egyedül is megtalálhatják azt.
  • Az intelligens ébresztés az alvás megfelelő szakaszában ébreszti fel a gyermekeket, hogy legyen energiájuk a nap hátralévő részére.
  • Az EKG, szaturáció és vérnyomásmérés segítségével nyomon követhető a gyermek egészségi állapota és stressz-szintje.

i

Mely okosóra lányoknak szánt típusok működnek a telefonoddal?

Az okosóra lányoknak általában egy speciális alkalmazással vezérelhető. Ebben biztonságos zónákat lehet beállítani vagy nyomon követni az útvonalakat és az adatstatisztikákat stb. Győződj meg tehát arról, hogy az alkalmazás kompatibilis-e a te vagy gyermeked telefonjával, hogy minden hasznos funkciót használni tudjatok.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő lányos okosóra változatot?

Válassz gyerek okosóra lányoknak szánt típust a következő paraméterek szerint.

Az okosórák lányoknak világítanak a megfelelő színben

Az okosóra lányoknak szánt típusai színes szíjakkal, valamint számlappal rendelkeznek. Válassz olyan színt, amelyet a gyermeked kedvel, és amely illik a ruhájához is. Lehetőség van több különböző szíjat is vásárolni, hogy a lányok a hangulatuknak vagy öltözéküknek megfelelően cserélhessék őket.

A tartós anyag biztosítja, hogy az okosóra lányoknak a lehető legtovább használható legyen

A lányos okosóra egy kijelzőből, egy védőburkolatból és egy szíjból áll. Az egyes részek anyagainak tartósnak, könnyűnek és kényelmesnek kell lenniük.

  1. A kijelző lehet műanyagból is, de javasoljuk, hogy válassz edzett vagy szilícium-dioxid üveg típust, mert ezeken a karcolások és kopások nem annyira láthatóak.
  2. A védő tok általában műanyagból vagy szilikonból készülnek. A szilikon rugalmasabb, ezért kevésbé hajlamos a repedésekre.
  3. A pánt jellemzően szilikonból, gumiból vagy műanyagból készül. Minden anyag viszonylag tartós és könnyű, így a szíj kiválasztásakor inkább a szín, a formatervezés és a kényelem a fontos.
  4. A rögzítés megoldható egy fémkapoccsal, mint a klasszikus óráknál, vagy egy egyszerűbb műanyag tűvel, amelyet a legkisebb lányok is értékelni fognak.

Az életkor határozza meg, melyik lányos okosóra modellt érdemes választanod

Kínálatunkban 3 éves kortól ajánlott lányos okosóra változatokat találsz. A kislányoknak szánt eszközök könnyebben kezelhetők és rendelkeznek a legfontosabb biztonsági funkciókkal. A nagyobb gyerekeknek szánt gyerek okosóra lányoknak már több sport-, okos- és egészségügyi funkciót kínál, de a biztonsági funkciók sem hiányoznak belőle. Az okosóra kiválasztásakor fontos az eszköz mérete és súlya is.

  • Az okosóra lányoknak szánt változatának súlyának a lehető legkisebbnek kell lennie, hogy ne terhelje a kezet futás vagy mindennapi tevékenységek közben.
  • A csukló körmérete gyermekenként változik, ezért javasoljuk, hogy mérd meg, mielőtt okosórát vásárolnál.
  • A kijelző mérete 0,61" és 1,61" közötti. Egy nagyobb kijelzőn jobban láthatók az egyes elemeket és ikonokat, de vigyázz, hogy ne lógjon a kijelző a csukló fölé, különösen kisgyermekek esetében.

 Okosóra lányoknak Aiko
Okosóra lányoknak kerek kijelzővel

 Lányos okosóra Carneo
Okosóra lányoknak négyzet alakú kijelzővel

Ha részletesebb tanácsokra lenne szükséged, olvass bele Hogyan válasszunk okosórát? című útmutatónkba.

Okosóra lányoknak és a vízállóság

Győződj meg róla, hogy a kiválasztott gyerek okosóra lányoknak való típusa vízálló-e. A legjobb modellek IPXX szabvány szerinti vízállósággal rendelkeznek. Minél magasabb a jelölés számértéke, annál magasabb szintű vízállósággal rendelkezik az óra. Néhány olcsó lányos okosóra csak Water Resistant jelöléssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll az esőnek és az enyhe páratartalomnak, de a gyermek nem fürödhet vele.

i

A számlap lehet digitális vagy mutatós órát imitáló is. A számlap megjelenésének beállítása a gyártótól és a lányos okosóra által használt operációs rendszertől függ. Egyes modelleknél lehetőség van a megjelenés testreszabására is egy olyan alkalmazás segítségével, ahonnan letölthető a számlap kialakítása.

A lányos okosóra akkumulátorának élettartama a típustól és a kapacitástól függően változik

Egy okosóra lányoknak szánt változatának normál akkumulátor kapacitása 2 nap és egy év között lehet. Az egy éves üzemidővel rendelkező órák cserélhető akkumulátort tartalmaznak, akárcsak a hagyományos órák. Egy másik lehetőség egy újratölthető akkumulátorral rendelkező lányos okosóra beszerzése. Bár ezeket a típusokat időnként fel kell tölteni, nem kell csereakkumulátort vásárolni hozzájuk.

Nehezen tudod eldönteni, melyik lesz a legjobb okosóra lányoknak szánt típusa kislányod számára? Vélemények rovatunkban elolvashatod a felhasználók véleményét, ez tippet adhat a választáshoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WowME Kids Play Lite Pink Szállításra kész > 10 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
9 190 Ft

2.
WowME Kids Play Pink/White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
12 390 Ft

3.
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft

12 termék
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink - Okosóra
Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b3
WowME Kids Play Pink/White - Okosóra
Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Pink/White
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l3
WowME Kids Play Lite Pink - Okosóra Típusok
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Pink
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowm0028b4
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Iron Man
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
32 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUGjr304
Canyon Tony KW-31 rózsaszín - Okosóra Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 rózsaszín
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31b
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Pink
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr301
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Green
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr300
4,5 15×
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra, műanyag tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPjr215
CARNEO TIK&TOK HR+ 2 gen. (lányoknak) - Okosóra Típusok
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2 gen. (lányoknak)
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,69" IPS kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009a19
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Iron Man
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUGjr304
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2 gen. (lányoknak)
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,69" IPS kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
22 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CAR009a19
IMOO Z1 Rózsaszín
Okosóra - gyerek, 1,30" IPS kijelző, IPx8 vízállóság
48 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 03. 19.
Termékkód: IMOOwz1p
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az okoskarkötőket mindenki ismeri, de hallottál már az okosgyűrűről? Az Ultrahuman Ring AIR kiváló minőségű anyagfelhasználással, vonzó funkciókkal és az egészségi állapot részletes nyomon követésével büszkélkedhet. Hogyan működik a gyakorlatban, és miért érdemes...
A Samsung Galaxy Unpacked esemény július 26-án, helyi idő szerint 13:00-kor került megrendezésre, és számos termékújdonságot hozott magával. Például a Galaxy Watch 6 okosóra új generációját. Több változat közül lehet majd választani, vagy a Samsung az egy modellből álló...
mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
A Huawei Watch GT 3 Pro a rendkívül népszerű GT 3 sorozat luxusváltozataként robbant be a piacra. Az óra elsősorban a minőségi anyagfelhasználással büszkélkedhet - a 46 mm-es változat titánium testtel és zafírüveggel, a 43 mm-es változat pedig kerámia testtel és szintén...
Gyakran elhangzik nálad a kérdés, hogy mégis milyen okosórát vegyek? De nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet? A következő cikkben az óra méretezésének alapfogalmait vesszük szemügyre, és adunk néhány tippet arról is, hogy milyen okosórát érdemes...
További cikkek Összes cikk

Okosórák lányoknak

A Okosórák lányoknak kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okosórák lányoknak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okosórák lányoknak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okosórák lányoknak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okosórák lányoknak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ