Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband

Termékkatalógus
Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband
5 1 értékelés
Okosóra - vezeték nélküli tevékenység-monitorozáshoz (lépcsők, távolság, elégetett kalóriák, alvás), automatikus időzóna-váltás, 50 méteres vízállóság, Bluetooth 4.0, 36 mm-es átmérőjű számlap, iOS / Android kompatibilitás, akár 25 napos akkumulátor-élettartam
Kód:  NOKIAW32 Termékszám:  36white-RG-L-Blue Gyártó honlapja:
Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband Megszűnt

Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband

Haladván a korral a karórák már nem csak az idő mutatására alkalmasak. Ha szeretnél egy elegáns, mégis okos darabot, akkor a Nokia Steel HR Rose Gold / Blue Leather / Gray tökéletes választás a számodra! A készülék 24 óránként minden aktivitás rögzít. Az okosórával mostantól nyomon követheted a szívritmusodat, a fizikai aktivitásodat, az alvási szokásaidat, vagy az általad elégetett kalóriák számát. Figyeld a pulzusodat és a teljesítményedet akár a víz alatt is, az 50 méteres vízállóságnak köszönhetően. Az szívritmusod, a megtett kilométerek, vagy az okostelefonodról érkező értesítések óra kisméretű kijelzőjén jelennek meg. A készülék akkumulátora 25 napos üzemidővel rendelkezik. A Steel HR 316L rozsdamentes acélból készült, amelyet dupla üveg egészít ki. A sportos szilikon szíj még a sporttevékenységek során is hosszan tartó kényelmet biztosít.

A Steel HR Watch (36 mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey okosóra legfontosabb jellemzői

  • A tevékenységek vezeték nélküli nyomon követése (szívritmus, lépések, távolság, kalóriák, alvás, úszás)
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 25 nap
  • Víz alatti használatra is alkalmas - vízállóság 50 méterig
  • A pulzusszám, a teljesítmény és az okostelefonról érkező értesítése megjelenítése
  • Intelligens ébresztő funkció

Kellemes ébredés a Smart Wake-Up funkciónak köszönhetően

A Steel HR okosóra segít, hogy a számodra leginkább megfelelő időben ébredj. Csak állítsd be az ébresztési idősávot, a készülék pedig gyengéd rezgéssel ébreszt, amikor ezen az időtartamon belül a legéberebb vagy.

Szabd testre a megjelenését

A Steel HR tökéletesen mutat az eredeti megjelenésével, ám meglehetősen széles választék áll rendelkezésedre a szíj színének megválasztásakor.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smartwatch Nokia Gold Watch (36 mm) Rotgold / blaues Leder / grau Silikonarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smartwatch Nokia Gold Watch (36 mm) Rotgold / blaues Leder / grau Silikonarmband.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ