30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Okostelefonok időseknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Kijelző mérete
6"-6,4" között
(20)
6,5" és nagyobb
(16)
Rendszermemória (RAM)
12 GB
(1)
8 GB
(14)
6 GB
(6)
4 GB
(4)
3 GB
(4)
2 GB
(7)
Belső tárhely mérete
256 GB
(7)
128 GB
(15)
64 GB
(7)
32 GB
(7)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(10)
Dual SIM + memóriakártya
(22)
Dual SIM
(4)
Megjelenés éve
2023
(17)
2022
(8)
2021
(7)
2020
(2)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(29)
Vezeték nélküli töltés
(8)
Gyors vezeték nélküli töltés
(3)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(31)
Arcfeloldás
(32)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
8 Mpx
108 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
3900 mAh
22000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(24)
WiFi
(36)
Bluetooth
(36)
GPS
(36)
Infraport
(3)
A-GPS
(2)

Az okostelefon időseknek szánt változata az idősebb és a technikában kevésbé jártas felhasználók számára ajánlott. Ezek a készülékek általában alapvető funkciókat, egyszerű vezérlést és SOS-gombot biztosítanak vészhelyzet esetére. Elsősorban a kijelző mérete, az akkumulátor élettartama és a funkciók alapján érdemes választani. Olvass tovább – segítünk a megfelelőegyszerű okostelefon időseknek szánt készülék kiválasztásában.

Tovább

Okostelefon időseknek – kiemelkedő tulajdonságok

Az okostelefon időseknek több szempontból is különbözik a hagyományos modern mobiltelefonoktól.

  • A legfontosabb alapfunkciókra képes.
  • Valamivel hosszabb akkumulátor-üzemidő.
  • Egyszerű felhasználói felület.
  • SOS gomb a segélyhíváshoz.
  • Világos kijelző és nagyobb betűk.
  • A kialakítás általában nem prioritás.
  • Néhány speciális funkció hiányzik.

Az okostelefon időseknek életet menthet az SOS gomb segítségével

Az egyszerű okostelefon időseknek alapvető funkcióként SOS gombbal is rendelkezik. Ha megnyomod, a telefon vészhelyzeti üzenetet küld legfeljebb öt kiválasztott kapcsolattartónak vagy a segélyszolgálatnak. A legjobb okostelefon időseknek beépített GPS-helymeghatározóval is rendelkezik, amely elküldi a felhasználó pontos tartózkodási helyét. Az SOS gombok operációs rendszerenként eltérőek, ezért ismerd meg előzetesen az erre vonatkozó utasításokat.

  • Az Android okostelefon időseknek általában a telefon hátulján található egy SOS gombbal rendelkezik, amelyet csak egyszer kell megnyomni. Az újabb modelleken azonban előfordulhat, hogy a gomb közvetlenül a főképernyőn jelenik meg egy nagy ikon formájában, amelyet csak nyomva kell tartani.

Időseknek okostelefon – hogyan válasszunk?

Az okostelefon időseknek szánt változatának kiválasztásakor a következő paramétereket kell figyelembe venni.

Okostelefon időseknek világos kijelzővel

Érdemes kijelző alapján kiválasztani az okostelefon időseknek szánt verzióját. Egy nagyobb, 5,5″ feletti képátlójú telefont nehezebb egy kézzel kezelni, de a gombokat könnyedén meg lehet nyomni. Fontos paraméter a képernyő finomsága, amelyet PPI-ben adnak meg. Minél magasabb az érték, annál tisztább, élesebb és könnyebben olvasható a kijelző.

Az okostelefon időseknek HD képernyőfelbontása nem tartozik a legjobbak közé, de még mindig széles körben használják. A kijelző felbontása a kép minőségét mutatja meg, és pixelekben van megadva. A több pixel finomabb képet jelent. A FullHD felbontás részletesebb képet biztosít, ami a videók megtekintésekor hasznos.

Okostelefon időseknek – mennyi ideig bírja egy feltöltéssel?

A Wi-Fi-vel rendelkező okostelefon időseknek általában rövidebb akkumulátor-üzemidővel bír, mint a hagyományos gombos telefonok, mivel több funkciója és nagyobb kijelzője van. A kapacitást a milliamperórás (mAh) érték alapján lehet megmondani; a magasabb érték hosszabb élettartamot jelent. Ezek a készülékek akár két napig is bírják egy töltéssel, de ez több tényezőtől függ (például a fényerőtől, Wi-Fi-től, alkalmazásoktól, funkcióktól).

i

Okostelefon időseknek gyorstöltéssel

A funkcióval rendelkező okostelefon időseknek mindössze 15 perc alatt nulláról 50%-ra tölthető fel, így mindig elérhető lesz.

Egyszerű okostelefon időseknek – hogyan működik, avagy milyen operációs rendszere van?

Az okostelefon időseknek a nyomógombos készülékekkel ellentétben operációs rendszerrel rendelkezik. Ez befolyásolja a működését és a különböző funkciókat. Az Androidos okostelefon időseknek olyan szoftverkialakítással készült, amely egyszerű környezetet és menüt kínál felesleges funkciók nélkül. Nagy ikonokkal és gombokkal is rendelkezik, így a betűk és számok könnyen olvashatók. A nagyobb memóriával rendelkező okostelefon időseknek zökkenőmentesebben fut, nem omlik össze és egyszerre több műveletet is képes kezelni.

Okostelefon időseknek, ami szép fotókat készít

Manapság még az okostelefon időseknek szánt verziója is meglephet az általa készíthető szép képekkel. A megapixelek száma (Mpx) általában befolyásolja a fénykép vagy videó minőségét, és minél több, annál részletesebbek a képek. Egy egyszerű okostelefon időseknek 13 -64 Mpx;-es objektívvel és esetleg egy akár jó minőségű előlapi kamerával is rendelkezhet a családi videohívásokhoz. Több kamera a mobiltelefonokban cikkünkből megismerheted az összes előnyt, funkciót és a fényképezőgép működésének elvét.

Minél többet fotóz a felhasználó, annál több belső tárhelyre van szükség az okostelefon időseknek szánt változatához. 32 GB elég lehet az alapvető használathoz, de a 64 GB-ot ma már sokszor alap opciónak tekintik a gyártók. Válassz olyan okostelefon időseknek alkalmas készüléket, amely több memóriával vagy SD kártyával bővíthető tárhellyel rendelkezik. Így akár 2 000 GB-tal bővítheted a tárhelyet.

Szeretnél extra védelmet az okostelefon időseknek szánt változatához?

Időről időre történhetnek balesetek, és még az okostelefon időseknek szánt készülékei sem feltétlenül a legtartósabbak. Válassz tehát olyan modellt, amely kiegészítő védelmet nyújt az ütések, a por vagy akár a víz ellen. Egy tartós okostelefon időseknek jól jön a nyaralóban vagy a vidéki kirándulásokon is. Kisebb hátránya lehet ezeknek a készülékeknek a nagyobb súly és a nagyobb méret.


időseknek okostelefon
Egyszerű okostelefon időseknek

legnépszerűbb okostelefon időseknek
Strapabíró érintőképernyős telefon

i

Az okostelefon időseknek más módon is védhető

Nem elég egy extra tartós okostelefon időseknek? A mobiltelefon további védelmét védőtokok és üvegfóliák vagy mobil védőfóliák is biztosíthatják. Ezek megvédik az okostelefon időseknek szánt típusait a kijelző megrepedésétől vagy a szélek kopásától.

Okostelefon időseknek - milyen egyéb funkciók jöhetnek még jól?

Az okostelefon időseknek általában csak alapvető funkciókat kínál. Néhány típus azonban olyan speciális tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, amelyek biztosan megkönnyítik bármelyik nyugdíjas életét. Az alábbiakban megtudhatod, melyek ezek.

  • Az USB-C és micro USB olyan töltőcsatlakozók, amelyeket az első próbálkozásra csatlakoztatni lehet.
  • A stylus egy speciális ceruza az érintőképernyős telefonok pontosabb vezérlésére.
  • Az 3,5mm jack fejhallgató csatlakoztatására szolgál zenehallgatáshoz vagy rádióhallgatáshoz.
  • Az értesítési LED figyelmeztet a bejövő hívásokra, üzenetekre és egyéb értesítésekre.
  • Az FM okostelefon időseknek a tuner segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználó a kedvenc rádióját hallgathassa.
  • Az ujjlenyomat-olvasónak hála a személyes adatok biztonsága védhető, valamint így is feloldható a telefon zárolása, ha a felhasználó nem emlékszik a jelszóra.
  • A vezeték nélküli töltés egyszerűsíti a töltési folyamatot. Helyezd az okostelefont a speciális töltőre.
  • Az adatszolgáltatások (3G/4G/5G) segítségével csatlakoztató az okostelefon időseknek szánt modellje az internethez, akár az otthoni Wi-Fi hálózaton kívül is.
  • Az arcképes feloldás egy olyan intelligens funkció, amely garantálja az adatok biztonságát. Csak nézz bele az elülső kamerába.

Okostelefon időseknek és a vezeték nélküli technológia

Az okostelefon időseknek ma már Wi-Fi kapcsolatra is képes az otthoni internettel. A Bluetooth a fejhallgatók és hangszórók vezeték nélküli csatlakoztatására vagy fájlok küldésére használható a telefonok között. Az okostelefon időseknek GPS navigációként is használható, csak letölthető térképekre vagy aktív internetkapcsolatra van szükség hozzá. Az NFC lehetővé teszi a biztonságos és nagyon gyors adatcserét, különösen fizetéskor vagy a Bluetooth helyettesítésére.

Okostelefon időseknek – nem használnád ki a funkcióit?

A klasszikus nyomógombos telefonok idősek számára megfelelő mindazok számára, akik mobiltelefonjukat csak hívásokra és szöveges üzenetek küldésére használják. Egyes modellek az internethez is csatlakozhatnak, mások még az Android operációs rendszerrel is rendelkezhetnek. Az okostelefon időseknek szánt modelljeire azonban mind nagy és egyértelmű vezérlőgombok jellemzők.

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy az okostelefon a megfelelő választás? Tekintsd meg hogyan használjuk az okostelefon időseknek szánt típusát című útmutatónkat. Ha már választottál, akkor is segíthet. Olvasd el vásárlóink véleményét is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
119 990 Ft

2.
Xiaomi Redmi A2 3GB / 64GB Light Blue Szállításra kész > 5 db
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 8Mpx (f/2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
39 990 Ft

3.
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
118 690 Ft

Még több
36 termék
4,7 137×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB/128 GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b1
4,7 137×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB/128 GB Sky Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
118 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b2
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 3GB / 64GB Light Blue
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 8Mpx (f/2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI267c1
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 3 GB/64 GB Black
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 8Mpx (f/2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI267c3
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 2 GB/32 GB Blue
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 8Mpx (f/2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI267b3
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 2 GB/32 GB Black
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 8Mpx (f/2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI267b1
4,7 137×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6GB/128GB Polar White
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b3
4,0
Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 2340 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G96 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, vezeték nélküli töltés, SOS gomb, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, Android operációs rendszer
142 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGE2357b1
4,7 10×
Doogee V MAX 5G DualSIM 12GB/256GB ezüst
Mobiltelefon - 6,58"-es IPS kijelző 2408 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,8) fő kamera + 16Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 33W, SOS gomb, 22000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
201 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGE2366b1
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros - Mobiltelefon A kiszállítás
ingyenes
4,4 19×
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/2,2) fő kamera + 5Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 24W, SOS gomb, 5580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
76 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ULF051c2
UleFone Armor X13 narancssárga - Mobiltelefon A kiszállítás
ingyenes
4,6
UleFone Armor X13 narancssárga
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 6 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 6320 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
65 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ULF078b2
4,7 10×
Doogee S96 GT DualSIM 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,22"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek Helio G95 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 20Mpx teleobjektív + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP69 vízálló, gyorstöltés 24W, vezeték nélküli töltés, SOS gomb, 6350 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGE2363b1
UleFone Armor X13 fekete - Mobiltelefon A kiszállítás
ingyenes
4,6
UleFone Armor X13 fekete
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 6 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G36 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 6320 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ULF078b1
3,5
Aligator S6550 Senior fekete
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, UNISOC SC9863A processzor, kameramodul: 13Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AL3855b2
4,1 11×
Aligator S6100 Senior fekete
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Unisoc SC9832E processzor, kameramodul: 8Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AL3857b2
3,1
Doogee S61 PRO 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 6"-es IPS kijelző 1440 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G35 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 20Mpx teleobjektív, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 10W, SOS gomb, 5180 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
76 890 Ft 80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DGE2362c1
3,5
Aligator S6550 Senior kék
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, UNISOC SC9863A processzor, kameramodul: 13Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AL3855b1
4,1 11×
Aligator S6100 Senior kék
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Unisoc SC9832E processzor, kameramodul: 8Mpx, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, SOS gomb, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -15 %
35 790 Ft 42 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AL3857b1
4,6
UleFone Power Armor 14 fekete
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G35 processzor, kameramodul: 20Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 18W, SOS gomb, 10000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
59 290 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ULF056x
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros - Mobiltelefon A kiszállítás
ingyenes
4,4 19×
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/2,2) fő kamera + 5Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 24W, SOS gomb, 5580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
68 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ULF051c2
4,6
UleFone Power Armor 14 fekete
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G35 processzor, kameramodul: 20Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 18W, SOS gomb, 10000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
61 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ULF056x
4,7 10×
Doogee S96 GT DualSIM 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,22"-es IPS kijelző 1520 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek Helio G95 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 20Mpx teleobjektív + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP69 vízálló, gyorstöltés 24W, vezeték nélküli töltés, SOS gomb, 6350 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
114 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DGE2363b1
4,0
Doogee S98 PRO DualSIM 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 2340 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G96 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, vezeték nélküli töltés, SOS gomb, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, Android operációs rendszer
128 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DGE2357b1
3,9 20×
Doogee S97 PRO piros
Mobiltelefon - 6,39"-es kijelző, 1560 × 720, IPS kijelző, 8 magos Mediatek Helio G95 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,8) + 2 Mpx felbontású (f/2,8), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, stabilizátor nélkül képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, gyorstöltés 33W, vezeték nélküli töltés, SOS gomb, 8500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
85 090 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DGE2350b2
SmartphoneMit csináljak a régi telefonommal? A használaton kívüli mobilt továbbadhatod, eladhatod, vagy odaadhatod egy múzeumnak. A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük.
Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
fotomobilA legjobb fotómobilok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA) Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről...
Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az...
További cikkek Összes cikk

Okostelefonok időseknek

A Okostelefonok időseknek kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okostelefonok időseknek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okostelefonok időseknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okostelefonok időseknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okostelefonok időseknek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ