A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Samsung MB

Apple Watch szíjak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Szíj színe
Fekete
(120)
Fehér
(37)
Arany
(8)
Bézs
(24)
Rózsaszín
(64)
Ezüst
(30)
Rózsaarany
(8)
Szürke
(79)
Kék
(155)
Narancssárga
(44)
Zöld
(84)
Sárga
(15)
Barna
(24)
Lila
(16)
Piros
(44)
Khaki
(8)
Bordó
(8)
Többszínű
(12)
Szíj anyaga
Szilikon
(361)
Nejlon
(181)
Textil
(68)
Rozsdamentes acél
(63)
Bőr
(25)

Egy Apple Watch szíj segítségével okosórád tökéletes, stílusos darabbá válhat, amely bármilyen öltözékhez passzol. Válassz a különböző fonott, szövetből, bőrből, szilikonból vagy fémből készült Apple Watch szíj modellek közül. Melyik szíj illik az Apple Watch-odhoz? Segítünk a döntésben.

Tovább

Egyedi Apple Watch? Különböző mintájú szíjak segítségével izgalmassá teheted a kinézetét

Ha egyedi Apple Watch-ot szeretnél, a különböző szíjak segítségével különlegessé varázsolhatod az egyes darabokat - válassz a különböző stílusok és színek közül. A stílus mellett fontos, hogy alkalomnak megfelelő darabot válassz - viselj egy szíjat az üzleti találkozóra, egy másikat pedig sportoláshoz. A cserélhető Apple Watch szíj fajtáknak köszönhetően még jobban fogod szeretni az órádat.


Apple Watch szíj
Buliba, bálba vagy munkahelyi találkozóra készülsz? Egy harmonikusan összehangolt, a cipőfűzőtől kezdve az övön át egészen az óraszíjig passzoló öltözéknél semmi sem kelthet jobb benyomást.

Milyen 2 méretben kapható az Apple Watch szíj?

A méret kulcsfontosságú az órák esetében - csak akkor élvezheted a kényelmes viseletet, ha a megfelelő méretű Apple Watch szíj kerül a karodra. A szíj méretét az óralap mérete, a csukló kerülete vagy az Apple Watch sorozatszáma alapján válaszd ki. Az arany középutat a 40 mm-es Apple Watch szíj jelentheti, amely nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel.

  1. A 38 mm-es és 40 mm-es Apple Watch szíjak a 38-40 mm-es számlapméretű és 135-240 mm-es csuklóméretű (S-M) órákhoz alkalmasak.
  2. A 42 mm-es és 44 mm-es Apple Watch szíjak 42-44 mm-es számlapméretű és 150-260 mm-es csuklóméretű (M-L) órákhoz alkalmasak.

Az Apple Watch szíj szélességének egyeznie kell az óra szélességével 

Az Apple Watch szíj szélessége az óra szélességétől függ. Ez lehet 38mm, 40mm, 42mm és 44mm is. Alapvetően azt mondhatjuk, hogy az óra szélessége megegyezik a szíj szélességével, és ez biztosítja a tökéletes illeszkedést.

i

Apple Watch szíj - milyen méret?

Apple Watch szíj vásárlásán gondolkodsz, de nem vagy biztos az számlap méretében? Ez az információ, valamint a konkrét sorozatszám is megtalálható az egyes modellek hátoldalán - lásd az alábbi képet.


Apple Watch 6 szíj

Az Apple Watch hátlapján különböző érzékelők találhatók a pulzusszám, a vér oxigénszintjének mérésére és így tovább.


Szükséges az Apple Watch szíj kiválasztása az óra típusa szerint?

Az Apple Watch szíjak kompatibilisek az összes adott számlapméretű Apple-okosórával - ezért nem a típust, hanem inkább a milliméterben megadott méreteket érdemes ellenőrizni. Ez azt jelenti, hogy például az Apple Watch 5 szíjak mérete megegyezhet az Apple Watch 6 szíjak méretével.

Fémből, textilből és bőrből készült szíjak is kaphatók

A méret után az anyagot kell kiválasztanod. Az Apple Watch szíjak szilikon, milánói, fém, fonott, sport és bőr formában is kaphatók. Melyik a megfelelő választás a számodra?

  • Az Apple Watch bőrszíjak ideálisak a hétköznapi elegancia kedvelőinek. Tartósak, divatosak és mágneses vagy rozsdamentes acélból készült csattal rögzíthetők. Ezek a szíjak inkább az üzleti stílushoz illenek, sportoláshoz az izzadás miatt nem alkalmasak.
  • A Milánói Apple Watch szíjak olasz gépeken előállított rozsdamentes acélból készülnek, és mágneses vagy összecsukható csattal rögzíthetők. A milánói Apple Watch szíj tökéletesen illik az elegánsabb öltözékhez és a farmerhez is.
  • A fém Apple Watch szíjak elegánsak, és az egyszerű daraboktól a fényes modellekig terjedő választéknak köszönhetően bármilyen alkalomra megfelelőek lehetnek (kivéve a sportot - az izzadás miatt a szíj könnyen lecsúszhat). A fém szíjak hossza állítható.
  • A fonott Apple Watch szíj rugalmas és újrahasznosított fonalból készül, amelyet szilikonszálakkal szőttek át. Ezeken a szíjakon nincs csat, így nagyon kényelmesek. Viseld őket hétköznapi öltözékhez.
  • A szilikonból készült Apple Watch szíjak klasszikusak, és inkább hétköznapi viselethez vagy sportoláshoz alkalmasak. Puhák, rugalmasak, és mivel nincs rajtuk csat vagy kapocs, kényelmesek is.
  • Az Apple Watch sportszíjak vagy funkcionális fluoroelasztomerből készülnek szegecses csattal, vagy légáteresztő, szőtt nejlonból, áthúzható csattal. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a szíjak legfőképp sportoláshoz alkalmasak.

 Apple Watch 3-hoz
Apple Watch 3 bőrszíj

Milánói szíj Apple Watch 5-höz
Apple Watch 5 milánói szíj

Fém szíj Apple Watch 5-höz
Apple Watch fém szíj

Szilikon szíj Apple Watch 6-hoz
Apple Watch szilikon szíj


!

Apple Watch szíj választásakor vedd figyelembe a csat fajtáját is

Egyes Apple Watch szíjak klasszikus kapoccsal rögzíthetők, míg más modelleken állítható, áthúzható csat található. Mindkét verzió remekül működik, így a választás csak rajtad múlik. Kínálatunk különlegességei a csattal egyáltalán nem rendelkező óraszíjak. Ezeknél a daraboknál azonban ügyelj a megfelelő méretre a kiválasztáskor.

Próbáld ki a Nike sportszíjakat

Az Apple Watch Nike egy különleges kiadású okosóra, amelyhez a számos egyedi funkció és óralap mellett exkluzív szíjak is tartoznak. A Nike sportszíjak könnyűek, stílusosak és nagyon tartósak. Választhatsz fluoroelasztomerből vagy rugalmas nejlonból készült szíjat is.

Szeretnél segíteni? Vásárold meg az összetéveszthetetlen, piros színű Apple Watch (PRODUCT)RED szíjat, és vegyél részt a HIV/AIDS elleni küzdelemben.

Milyen szíj tartozik az Apple Watch Ultra-hoz?

Az Apple Watch Ultra speciális szíja lehetővé teszi, hogy az órát a stílusodhoz és az igényeidhez igazítsd. A szíj kiválasztásakor fontos figyelembe venni az anyagot, a dizájnt és a kényelmet. Az Apple többféle anyagból, például bőrből, szilikonból, nejlonból vagy fémből készült szíjakat kínál, ami sokféle alkalomra kínál lehetőségeket - a sporttevékenységektől az elegáns társasági eseményekig. Szintén fontos az Apple Watch Ultra szíj által kínált illeszkedés és könnyű cserélhetőség.

Apple Watch Ultra szíj

Az Apple Watch Ultra szíjnak tartósnak és erősnek kell lennie.

Az Apple Watch színes és elegáns arany szíjjal is kapható: így az órád igazán mutatós lesz

Apple Watch szíj színes és elegáns arany színben is kapható, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző darabot. A férfiak körében a klasszikus fekete, barna vagy ezüst változat a legnépszerűbb, míg a hölgyeknél a fehér vagy rózsaarany darabok a legkeresettebbek. Amikor Apple Watch szíjat választasz, gondold végig, milyen az általános stílusod, hogy a szíj megfelelően illeszkedjen a személyiségedhez.

i

Ha Apple Watch szíjat keresel kedvezőbb áron, akkor figyelmedbe ajánljuk az Outlet oldalunkat, emellett ár szerint is rendezheted a termékeket a Legolcsóbb elöl funkcióval.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Szíj - anyaga szilikon, 24 mm Apple sínek csatlakozás, 15 - 21 cm körméretű csuklóra, narancssárga kivitel, sport dizájn
25 590 Ft

2.
Szíj - anyaga nejlon, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
4 190 Ft

3.
Szíj - anyaga rozsdamentes acél, egyedi csatlakozási mód, 15 - 26 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel, milánói dizájn
6 290 Ft

Még több
787 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 177×
Eternico Airy Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm - Solid Black
Szíj - anyaga nejlon, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_AWAY_82_42
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
FIXED Leather Strap Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm - barna - Szíj
Típusok
4,0 29×
FIXED Leather Strap Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm - barna
Szíj - Apple Watch Series 1, Watch Series 2, Watch Series 3, Watch Series 4, Watch Series 5, Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8, Watch SE, Watch SE (2022) és Watch Ultra 49mm, 44mm, 44mm, 45mm, 45mm, 44mm, 44mm, 44mm, 42mm, 42mm és 42mm karórákhoz, anyaga bőr, 24 mm Apple sínek csatlakozás, 16,5 - 21,5 cm körméretű csuklóra, barna kivitel
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP960a11
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Nomad Rugged Strap Apple Watch  42/44/45/Ultra 49mm - Orange/Silver - Szíj Típusok
4,7 11×
Nomad Rugged Strap Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm - Orange/Silver
Szíj - anyaga szilikon, 24 mm Apple sínek csatlakozás, 15 - 21 cm körméretű csuklóra, narancssárga kivitel, sport dizájn
25 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NOMADS5b2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Nomad Sport Strap M/L Black Apple Watch 7 42/44/45/Ultra 49mm - Szíj Típusok
4,3 17×
Nomad Sport Strap M/L Black Apple Watch 7 42/44/45/Ultra 49mm
Szíj - anyaga fluoroelasztomer, 26 mm Apple pánt csatlakozás, 15 - 20 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
36 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOMAD9m
Uniq Dante Szíj Apple Watch 38 / 40 / 41mm - starlight - Szíj
Típusok
4,4
Uniq Dante Szíj Apple Watch 38 / 40 / 41mm - starlight
Szíj - Apple Watch Series 1, Watch Series 2, Watch Series 3, Watch Series 4, Watch Series 5, Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8, Watch SE és Watch SE (2022) karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22 mm Apple sínek csatlakozás, 14,5 - 19,2 cm körméretű csuklóra, ezüst kivitel
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UNIQdan6
Eternico Elegance Milanese Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - ezüst - Szíj
Típusok
4,7 185×
Eternico Elegance Milanese Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - ezüst
Szíj - Apple Watch Series 9, Watch SE, Watch Series 8, Watch SE (2022), Watch Series 7, Watch Series 6, Watch Series 5, Watch Series 4, Watch Series 3, Watch Series 2 és Watch Series 1 38mm, 38mm, 38mm, 40mm, 40mm, 40mm, 41mm, 41mm, 40mm, 40mm és 41mm karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22 mm Apple sínek csatlakozás, 13,5 - 24 cm körméretű csuklóra, ezüst kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETAW125
Apple Watch 45 mm Nike sport pánt - csillagfény-rózsaszín - Szíj
Típusok
5,0
Apple Watch 45 mm Nike sport pánt - csillagfény-rózsaszín
Szíj - Apple Watch Series 1, Watch Series 2, Watch Series 3, Watch Series 4, Watch Series 5, Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8, Watch SE, Watch SE (2022), Watch Ultra, Watch Series 9 és Watch Ultra 2 49mm, 45mm, 49mm, 45mm, 45mm, 44mm, 44mm, 44mm, 44mm, 44mm, 42mm, 42mm és 42mm karórákhoz, anyaga nejlon, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, rózsaszín kivitel, sport dizájn
21 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA0746h10
Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm - fekete - Szíj
Típusok
4,3 223×
Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm - fekete
Szíj - anyaga rozsdamentes acél, egyedi csatlakozási mód, 15 - 26 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETAW128
Eternico Elegance Milanese Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - rózsaarany - Szíj
Típusok
4,7 185×
Eternico Elegance Milanese Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - rózsaarany
Szíj - anyaga rozsdamentes acél, egyedi csatlakozási mód, 13,5 - 24 cm körméretű csuklóra, rózsaarany kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETAW129
4,4 226×
FIXED Nylon Strap Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm - fekete
Szíj - Apple Watch Series 1, Watch Series 2, Watch Series 3, Watch Series 4, Watch Series 5, Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8, Watch SE, Watch SE (2022) és Watch Ultra 49mm, 44mm, 44mm, 45mm, 45mm, 44mm, 44mm, 44mm, 42mm, 42mm és 42mm karórákhoz, anyaga textil, 24 mm Apple sínek csatlakozás, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a17
Eternico Elegance Milanese für Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm - ezüst - Szíj
Típusok
4,3 223×
Eternico Elegance Milanese für Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm - ezüst
Szíj - Apple Watch SE (2022), Watch Ultra és Watch Series 9 49mm, 45mm, 40mm és 44mm karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22 mm Apple sínek csatlakozás, 15 - 26 cm körméretű csuklóra, ezüst kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETAW126
4,6 155×
Eternico Essential Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm méret S-M - cloud white
Szíj - anyaga szilikon, 14 - 17,5 cm körméretű csuklóra, fehér kivitel
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCWS38
4,5 106×
Eternico Airy Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - Elephant Gray and Gold edge
Szíj - anyaga nejlon, 13 - 19 cm körméretű csuklóra, rózsaszín kivitel
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_AWAY_43_38
4,1 101×
Eternico Sporty Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm - Deep Black and Gray
Szíj - anyaga szilikon, 16 - 19 cm körméretű csuklóra, szürke kivitel
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_AWSP_2_42
4,5 106×
Eternico Airy Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - Bunny Pink
Szíj - anyaga nejlon, 13 - 19 cm körméretű csuklóra, rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_AWAY_37_38
4,4 88×
Eternico Essential Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm méret S-M - solid black
Szíj - anyaga szilikon, 16 - 19 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWSBKS42
4,4 226×
FIXED Nylon Strap Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm - sötétkék
Szíj - Apple Watch Series 1, Watch Series 2, Watch Series 3, Watch Series 4, Watch Series 5, Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8, Watch SE, Watch SE (2022) és Watch Ultra 49mm, 44mm, 44mm, 45mm, 45mm, 44mm, 44mm, 44mm, 42mm, 42mm és 42mm karórákhoz, anyaga textil, 24 mm Apple sínek csatlakozás, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, kék kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a19
4,6 155×
Eternico Essential Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm méret S-M - atlas red
Szíj - anyaga szilikon, 14 - 17,5 cm körméretű csuklóra, piros kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWARS38
4,3 177×
Eternico Airy Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm - White Cloud
Szíj - anyaga nejlon, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, fehér kivitel
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_AWAY_64_42
4,3 177×
Eternico Airy Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm - Purple And green And black edge
Szíj - anyaga nejlon, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, kék kivitel
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_AWAY_54_42
4,6 155×
Eternico Essential Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm méret S-M - solid black
Szíj - anyaga szilikon, 14 - 17,5 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWSBKS38
4,8 67×
Eternico Essential Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm méret M-L - solid black
Szíj - anyaga szilikon, 16 - 20 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWSBKL38
4,4 88×
Eternico Essential Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm méret S-M - cafe pink
Szíj - anyaga szilikon, 16 - 19 cm körméretű csuklóra, rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCPS42
4,4 226×
FIXED Nylon Strap Apple Watch 42/44/45/Ultra 49mm - fényvisszaverő fekete
Szíj - Apple Watch Series 1, Watch Series 2, Watch Series 3, Watch Series 4, Watch Series 5, Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8, Watch SE, Watch SE (2022) és Watch Ultra 49mm, 44mm, 44mm, 45mm, 45mm, 44mm, 44mm, 44mm, 42mm, 42mm és 42mm karórákhoz, anyaga textil, 24 mm Apple sínek csatlakozás, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a30

Apple Watch szíjak

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Olvasd el, hogyan méri az Apple Watch az elektrokardiogramot (EKG), és nézz meg néhány tippet a pontosabb mérésekhez. Azt is bemutatjuk, hogy melyik Apple Watch támogatja ténylegesen az EKG-mérést.
Apple WatchApple Watch 6 (RECENZIÓ) – a mai idők legjobb órája? Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban.
Könnyen és érthetően elsajátíthatod az okosóra első beállításait. Útmutatónk megadja az összes szükséges információt, és megválaszolja az új felhasználók leggyakoribb kérdéseit.
Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
További cikkek

Apple Watch szíjak

A Apple Watch szíjak kategóriában összesen 787 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple Watch szíjak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább apple Watch szíjak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apple Watch szíjak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apple Watch szíjak vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ