Shop roku Shop roku

Asztali ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
32 dB
72 dB
-
Típus
Álló
(1)
Asztali
(48)
USB
(1)
Szín
Fehér
(25)
Fekete
(14)
Piros
(1)
Réz
(1)
Kék
(2)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(6)
Szürke
(1)
Szűrés

Bárki, aki irodában dolgozik, vagy kompakt hűtést keres, nagyra értékeli az asztali ventilátor modelleket a forró időjárás idején. Ez egy kicsi és könnyen hordozható ventilátor, amely szinte bármilyen magasított felületre - íróasztalra, konyhapultra vagy polcra - helyezhető. Nem tudod, hogyan válassz az asztali ventillátor kínálatunkból? Hadd segítsünk ebben.

Tovább

A ventilátor asztali kivitelben nagy segítségünkre lehet

A nyár beköszöntével a hőmérséklet is egyre emelkedik, és egyre nehezebb elviselni a meleget. Ilyenkor a ventilátor asztali változata lehet a megmentőnk. A kompakt méretű és könnyen hordozható eszköz bárhol elhelyezhető, és kellemes hűsítő szellőt biztosít.

A ventilátor asztali változata állítható dőlésszöggel és sebességfokozattal rendelkezhet, így tökéletesen testre szabható az egyéni igényeknek megfelelően. A forró nyári napokon a ventilátor asztali változata igazi felüdülést nyújthat, és segíthet elviselhetőbbé tenni a meleget.

Miért érdemes asztali ventilátor mellett dönteni?

Az asztali ventilátor más típusokhoz képest saját előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Melyek ezek?

  • Alacsonyabb ár.
  • Energiahatékonyság.
  • Egyszerű hűtés.
  • Hordozható kompakt kialakítás.
  • Alacsonyabb teljesítmény.
  • Kevesebb funkció.
  • Korlátozott oszcilláció.
  • Egyes modellek hangosabbak lehetnek.

Kis asztali ventilátor kiválasztása

Az asztali ventilátor kiválasztását több paraméter alapján javasoljuk.

Milyen alapja lehet egy asztali ventilátor modellnek?

Kétféle kivitelben kaphatunk asztali ventilátort.

  1. Az egy lábon álló asztali ventilátor általában kevésbé stabil, de gyakran állítható a magasság, a szög és az oszcilláció.
  2. A két lábon álló asztali ventilátor viszont stabilabb, de nem kínál vízszintes oszcillációt.

Zajmentes asztali ventilátor
Egy lábon álló asztali ventilátor

Asztali ventilátor
Két lábon álló asztali ventilátor

i

Bár az asztali ventilátor egy kisebb készülék, mégis fontos, hogy figyeljünk a méretekre. Mindenképpen ajánlott előzetesen lemérni a rendelkezésre álló helyet, és csak ezután kezdeni az asztali ventilátor kiválasztást. Túl kicsi számodra az asztali ventilátor? Alternatívaként szolgálhat egy álló ventilátor vagy egy padlóventilátor.

Asztali ventilátor - mit jelent a légáramlás?

A légáramlás azt jelzi, hogy egy perc alatt hány köbméter levegő halad át az asztali ventilátor lapátjai között. Minél magasabb az érték, annál gyorsabban hűti a ventilátor a helyiséget, de annál hangosabb is lehet a készülék. Tehát ne csak azt vedd figyelembe, hogy az asztali ventilátor mennyi levegőt képes megmozgatni, hanem azt is, hogy valójában mennyire lesz hangos.

Sok asztali ventilátor rendelkezik változó sebességű funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a hűtést az aktuális időjáráshoz vagy saját preferenciáidhoz igazítsd.

Zajszint és az asztali ventilátor - a csendes modell alig hallható

Az asztali ventilátor ugyanolyan eszköz, mint bármelyik másik, ezért munka közben hajlamos zajosan működni. Ha fontos számodra a zajmentesség, mindenképpen olyan modellt válassz, amelynek zajszintje lehetőleg 30 dB alatt van. Egy ilyen csendes asztali ventilátor használható a dolgozószobában, hálószobában és bárhol máshol, ahol csendes és nyugodt légkörre van szükséged.

i

Igazán zajmentes ventilátort keresel? Bár az oszlopventilátorok sokkal nagyobbak, általában nincsenek propellereik, így rendszerint sokkal csendesebb működéssel büszkélkedhetnek.

Az asztali ventilátor legyen egyszerre erős és hatékony

A teljesítmény arra utal, hogy hány wattot igényel egy asztali ventilátor a hűtéshez. Minél több wattal rendelkezik, általában annál jobb hűtést biztosít, de annál több áramot fogyaszt. A kis ventilátorok teljesítménye általában 2 és 60 watt között mozog.

Nincs szabad konnektor a közelben? Vagy gyakran utazol? Az USB asztali ventilátort csatlakoztathatod asztali számítógépedhez vagy laptopodhoz, és máris elkezdheted hűteni magad.

Mit tartogathat még egy asztali ventilátor?

Egy asztali ventilátor számos hasznos funkciót kínálhat, a beszerzési árától függően.

  • Az éjszakai üzemmód csendesebb ventilátor működést biztosít, ami nem csak alvás közben jöhet jól.
  • Az oszcilláció lehetővé teszi az asztali ventilátor elfordulását vagy megdöntését, hogy a hideg levegő mindenhová eljusson.
  • Az okos asztali ventilátor WiFi-hez csatlakoztatható és távolról vezérelhető a telefonon vagy tableten lévő alkalmazáson keresztül.
  • Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsd az időt, amely után az asztali ventilátor automatikusan kikapcsol.

A távirányítós asztali ventilátor a kényelmet szolgálja

A távirányítós asztali ventilátor a nyári meleg igazi hőse. A kompakt méretű és könnyen hordozható eszköz bárhol elhelyezhető, és kellemes hűsítő szellőt biztosít anélkül, hogy fel kellene kelned a kényelmes foteledből. A távirányító segítségével kényelmesen vezérelheted a ventilátort, emellett időzítőt is programozhatsz, hogy a ventilátor automatikusan kikapcsoljon egy bizonyos idő elteltével.

A távirányítós asztali ventilátor tökéletes választás azoknak, akik kényelmesen és hatékonyan szeretnének hűsölni a forró nyári napokon.

i

Szeretnél költséghatékonyan vásárolni asztali ventilátor modellt? Látogasd meg az akciós vagy használt asztali ventilátor termékeinket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AKASA AK-UFN01 USB fekete Szállításra kész 2 db
USB ventilátor - lapátok átmérője: 10 cm, 1 sebességfokozat, fekete
4 090 Ft

2.
Home FT-A55 Meadow Breeze Black Szállításra kész > 5 db
Ventilátor - asztali, zajszint 50 dB, teljesítmény 30 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8° -tól 26° -ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 25 cm, kábel hossza 1,5 m
11 990 Ft

3.
Tristar VE-5725 Szállításra kész 5 db
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 30 cm lapát átmérő, 49 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 1488,35 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, 85°-os vízszintes oszcilláció, lapátok a csomag része, fekete kivitel
10 590 Ft

Még több
48 termék
4,6 35×
Siguro FT-V70 360° Air Comfort
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés és túlterhelés elleni védelem, időzítő, magassága 37,5 cm, 23 cm lapát átmérő, 56 dB zajszint, 26 W teljesítmény, 1200 m³/h légáramlás, 32 sebességfokozat, 90°-os függőleges oszcilláció, 360°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
Szuper ár
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FT_V700W
Tristar VE-5725 - Ventilátor Típusok
4,3
Tristar VE-5725
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 30 cm lapát átmérő, 49 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 1488,35 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, 85°-os vízszintes oszcilláció, lapátok a csomag része, fekete kivitel
10 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVE949
Home FT-A55 Meadow Breeze White - Ventilátor Típusok
4,8 70×
Home FT-A55 Meadow Breeze White
Ventilátor - asztali, zajszint 50 dB, teljesítmény 30 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 26°-ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 25 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FT_A550W
Home FT-A55 Meadow Breeze Black - Ventilátor Típusok
4,8 70×
Home FT-A55 Meadow Breeze Black
Ventilátor - asztali, zajszint 50 dB, teljesítmény 30 W, 3 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8° -tól 26° -ig, vízszintesen 80°), állítható magasság, penge átmérője 25 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FT_A551B
4,4 10×
SENCOR SFE 4040SL
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, 40 cm lapát átmérő, 64 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, ezüst kivitel
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENSFE174
4,5 214×
SENCOR SFE 2311BK
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, magassága 40,7 cm, 23 cm lapát átmérő, 51 dB zajszint, 25 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, fekete kivitel
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSF231
4,1 21×
Home FT-A30 Forest Breeze White
Ventilátor - asztali, zajszint 54 dB, teljesítmény 25 W, 2 sebesség, állítható oszcilláció (függőlegesen -8°-tól 20°-ig, vízszintesen 80°), magasság 275 cm, penge átmérője 23 cm, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOME_FT_A300W
ORICO-Oscillating Desk Fan - Ventilátor Típusok
3,3 11×
ORICO-Oscillating Desk Fan
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, akkumulátoros működés, 3 sebességfokozat, kék kivitel
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0963
4,7 10×
ROHNSON R-863
Ventilátor asztali, lapátok átmérője: 30 cm, 28 - 55 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, oszcilláció és állítható dőlésszög, szín réz
Szuper ár
20 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ROHVE673
4,6 11×
SENCOR SFE 4010WH
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 40 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
11 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENCV747
4,0
Rohnson R-8371
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, 40 cm lapát átmérő, 51 dB zajszint, 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 80°-os vízszintes oszcilláció, fekete kivitel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHVE765
ORICO-Oscillating Desk Fan - Ventilátor Típusok
3,3 11×
ORICO-Oscillating Desk Fan
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, akkumulátoros működés, 3 sebességfokozat, rózsaszín kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0962
4,3
TRISTAR VE-5885
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, magassága 59 cm, 50 cm lapát átmérő, 63,8 dB zajszint, 3 sebességfokozat, ezüst kivitel
Leárazás -28 %
32 090 Ft 44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIPV344
3,7
DUUX Globe Black
Ventilátor - asztali, 26 cm-es átmérő, mozgás függőlegesen 80°-os szögben és vízszintesen 90°-os szögben, érintőképernyő, távirányító, időzítő, 7 m-es hatótáv, 17 W teljesítmény, 3 sebesség, 13 dB zajszint, fekete szín
36 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUUXV388
5,0
ROHNSON R-864
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, 30 cm lapát átmérő, 55 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, piros kivitel
24 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHVE680
DOMO Punex PFT1040
Ventilátor - asztali típusú, 40 cm lapát átmérő, 52,5 dB zajszint, 50 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fehér kivitel
9 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMVEN18
4,6 135×
SENCOR SFE 3040SL
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, magassága 33,5 cm, 30 cm lapát átmérő, 59 dB zajszint, 35 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, ezüst kivitel
15 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSFE167
4,4
G3Ferrari G5V006 GIRANDOLO
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, magassága 51 cm, 40 cm lapát átmérő, 72 dB zajszint, 55 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, szürke kivitel
24 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DFERVS604
4,6 35×
Siguro FT-V70 360° Air Comfort
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés és túlterhelés elleni védelem, időzítő, magassága 37,5 cm, 23 cm lapát átmérő, 56 dB zajszint, 26 W teljesítmény, 1200 m³/h légáramlás, 32 sebességfokozat, 90°-os függőleges oszcilláció, 360°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
42 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FT_V700W
4,6 35×
Siguro FT-V70 360° Air Comfort
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög, tároló hely a távirányítónak, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, LED jelzés és túlterhelés elleni védelem, időzítő, magassága 37,5 cm, 23 cm lapát átmérő, 56 dB zajszint, 26 W teljesítmény, 1200 m³/h légáramlás, 32 sebességfokozat, 90°-os függőleges oszcilláció, 360°-os vízszintes oszcilláció, távirányító és akkumulátor a csomag része, fehér és fekete kivitel
40 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FT_V700W
4,2
DUUX Globe White
Ventilátor - asztali, 26 cm-es átmérő, mozgás függőlegesen 80°-os szögben és vízszintesen 90°-os szögben, érintőképernyő, távirányító, időzítő, 7 m-es hatótáv, 17 W teljesítmény, 3 sebesség, 13 dB zajszint, fehér szín
29 890 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DUUXV364
Tristar VE-5724 - Ventilátor Típusok
4,3
Tristar VE-5724
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 30 cm lapát átmérő, 49 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 1489,2 m³/h légáramlás, 3 sebességfokozat, 85°-os vízszintes oszcilláció, lapátok a csomag része, fehér kivitel
10 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVE055
4,0
SENCOR SFE 3027WH-EUE3
Ventilátor - asztali típusú, funkciók: állítható dőlésszög és túlmelegedés elleni védelem, 30 cm lapát átmérő, 50 dB zajszint, 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 90°-os vízszintes oszcilláció, fehér kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNCven91
4,5 261×
AKASA AK-UFN01 USB fekete
USB ventilátor - lapátok átmérője: 10 cm, 1 sebességfokozat, fekete
4 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CT281o
fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Asztali ventilátorok

A Asztali ventilátorok kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asztali ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asztali ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ