A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(555)
2.0
(138)
2.1
(82)
3.1
(22)
3.1.2
(19)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(322)
AUX
(244)
Digitális optikai
(200)
HDMI
(163)
USB
(160)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(980)
Wi-Fi
(191)
Multiroom
(83)
AirPlay
(124)
Chromecast
(83)
NFC
(26)
Szín
Bézs
(12)
Fehér
(67)
Fekete
(695)
Piros
(27)
Lila
(3)
Barna
(43)
Terepmintás
(7)
Kék
(51)
Narancssárga
(8)
Rózsaszín
(16)
Ezüst
(17)
Szürke
(54)
Zöld
(21)
Arany
(9)
Sárga
(2)

A Bluetooth hangszóró a kényelmes zenehallgatáshoz készül. A megnövelt por és vízállóság az erős szerkezettel együtt lehetővé teszi az igényes körülmények közötti alkalmazást.

Tovább

Bluetooth hangszóró fontos tulajdonságai

  • Vízállóság – abban az esetben, ha kültéri használathoz készülsz Bluetooth hangszórót beszerezni, nem szabadna, hogy a vízállóság hiányozzon a tulajdonságai közül. Az egyes vízállósági osztályok konkrét leírását vagy a konkrét hangfal vízállóságának mértékét az IPX szabvány adja meg.
  • Töltőállomás funkcióval – a Bluetooth hangszóróba beépített akkumulátor nem csak a hangfal erősítőjét látja el energiával, hanem az USB csatlakozón keresztül tölteni is tudja a telefont vagy tabletet. Ilyen funkcióval rendelkezik például a JBL Charge bluetooth hangszóró.
  • Duális párosítás (party funkció, share stb.) - a Bluetooth hangszórót egyszerre több hangforráshoz is csatlakoztatni lehet, majd közöttük gyorsan lehet váltani (a Bluetooth hangfal mindig csak egy hangforrás jelét továbbítja).
  • Párosítási memória (berendezés) - a Bluetooth hangszóró meg tudja jegyezni a legutóbb párosított berendezéseket így gyorsabban tud kapcsolódni velük.
  • Mikrofon – lehetővé teszi a hands-free telefonálást és a konferencia-beszélgetéseket. A Bluetooth hangfal a mikrofon segítségével, mint kihangosító tud működni.
  • FM rádió – a rádióadások közvetlen vételét biztosítja telefon vagy tablet csatlakoztatása nélkül. A bluetooth hangfal által nyújtott audió élmény akkor is élvezhető, ha épp semmilyen album nincs a telefonunkon, vagy nincs internet hozzáférésünk.
  • Önálló mélynyomó (subwoofer) - az önálló mélynyomó a legmélyebb hangokat is ki tudja hozni a BT hangszóró kompakt házából. Sok bluetooth hangfal esetében a mélynyomó és a hangsugárzók integrálva vannak egy eszközbe, ezek a BT hangszórók esetében nem kell lemondani sem a jól reprodukált mély hangokról és a hordozhatóságról sem.
  • Ekvalizer (hangszínszabályozás)/Bass Boost – a lejátszott zene hangzásának illesztése az egyes zenei stílusokhoz, esetleg a mélyhangok kiemelése (Bass Boost). Egy bluetooth hangfal esetében a finomhangolás legtóbb esetben a hangszóróhoz tartozó telefonos alkalmazás segítségével történik.
  • Világítás és effektek - az utóbbi idők slágere a változtatható RGB világítás, amely képes a lejátszott zenének megfelelő akár 16 milliónyi szín előállítására. A ritmusra villódzó Bluetooth hangfal egy nyári kerti party tökéletes dizájneleme lehet.
Bluetooth hangszóró FM rádióval
JBL Bluetooth hangszóró FM rádióval

Némely gyártó csak megnövelt ellenállóságot garantál vagy speciális tokot biztosít a hangszórók számára.

A Bluetooth hangszórók teljesítménye

A BT hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg egy Bluetooth hangfal teljesítményének értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a bluetooth hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Bluetooth hangszóró 10 W-ig

Bluetooth hangszóró 11 és 40 W között

Bluetooth hangfal 40 W felett

BT hangszóró 10 W-ig BT hangszóró 11 és 40 W között BT hangfal 40 W felett

Bluetooth hangszóró 10 W-ig

Nagyon kompakt méretű vezeték nélküli Bluetooth hangszórók, ún. mini hangfalak vagy a kicsivel nehezebb kis hangfalak, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatóak. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni. Vannak kivételek is, például a JBL Flip, amely kis méretei ellenére, remek basszust generál.

Kisebb szobák hangosításához, ahol már nem elegendő a telefon hangszórója, ideális szolgálatot tehet egy ilyen mini Bluetooth hangfal. A kis méretek miatt az üzemidejük is kisebb, ezért nem árt, ha egy powerbank is kéznél van, ha hosszabb túrára is velünk tart a bluetooth hangszóró.

Bluetooth hangszóró 11 és 40 W között

Azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.

Az összes Bluetooth hangfal csaknem egyharmada tartozik ebbe a halmazba. Ebben a teljesítménytartományban megjelennek már a kisebb party Bluetooth hangfalak, vagy a többcsatornás, akár TV-hez is kapcsolható Bluetooth hangszórók.

Bluetooth hangfal 40 W felett

Nagyobb, nehezebb BT hangszórók, amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

A nagyobb kialakítás azonban nem mindig hátrány, lehetőség nyílik különböző érdekes dizájnmegoldásokra és nagyobb vázon több csatlakozó is elfér (AUX, RCA Cinch, LAN) ami egy kisebb Bluetooth hangfal esetében nem jellemző.

Bluetooth hangfal nagyágyúk 500 W felett

Nem csak szimpla bluetooth hangfalakról van szó, hanem olyan karaoke rendszerekről, amelyekhez külső mikrofont lehet csatlakoztatni, ideális esetben többet is. Egy ilyen masszív Bluetooth hangfal minden party központi eleme lesz, a kiváló hangzást fényeffektekkel is tetézi. A nagy dobozok előnye, hogy a mély hangok reprodukciója tökéletes lesz és a vázon el lehet helyezni ergonomikus módon a kezelőfelületeket is. A nagy teljesítményű party hangfalak képviselői közé tartoznak a JBL Partybox sorozat bluetooth hangfalai.

Nagy teljesítményű Bluetooth hangfal
Nagy teljesítményű Bluetooth hangfal

Szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

A Bluetooth hangszórók csatlakoztatása

A bluetooth hangfalak zöme, egy csatlakozási típuson kívül más módon is kapcsolódhat a hangforráshoz. Minél nagyobb a BT hangszóró, annál több kapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre.

  • Bluetooth – a Bluetooth technológia gond nélkül használható körülbelül 10 m távolságig.
  • NFC – abban az esetben, ha a telefon/tablet és a BT hangszóró is támogatja az NFC technológiát, a párosításhoz elég a berendezéseket a hangszórón található NFC jelhez közelíteni.
  • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
  • USB – majdnem minden Bluetooth hangszóró arra használja, hogy a beépített akkumulátorát tölthesse vele. Némely hangszóró az USB csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így a töltőállomás funkcióját is ellátja. Ilyen például a JBL Charge sorozat.
  • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a Bluetooth hangszóró hangjának továbbítására egy másik BT hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik Bluetooth hangszórónak is támogatnia kell).
  • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a WMA formátum támogatott.

Bluetooth hangfalak méret szerint

Mivel a Bluetooth hangfalak kínálata rendkívül széles, a vásárlás elött fontos meghatározni a kiemelt felhasználási területet, ami nagyban behatárolja a Bluetooth hangfal méretét is. Egy nagy party hangfal biciklitúrára nem ideális és egy bluetooth mini hangszóró sem dobja fel a nyári bulit.

Mini bluetooth hangszórók

A legkisebb bluetooth hangfalak teljesítménye nagyjából 5 W-ig terjed. A mini bluetooth hangszórók jellegzetes kiegészítője egy praktikus fül, ami készülhet bőrből, gumiból, zsinórból, így a bluetooth hangfal kerékpárkormányra, hátizsákra, vagy csak egyszerűen csuklóra akasztható. Ezek a Bluetooth hangfalak a telefonok és tabletek kis teljesítményű hangszóróinak ügyes segítői. A több színváltozatnak hála divatos kiegészítőként is szolgálnak. Jellegzetes mini hangszórók alkotják a JBL GO sorozatot.

Bluetooth mini hangszóró
Bluetooth mini hangszóró

Kis bluetooth hangfal

A kicsi bluetooth hangfalak remek kompromisszumot nyújtanak a hordozhatóság és a teljesítmény között. A nagyobb váznak hála könnyebb jobb hangminőséget elérni és nő a bemenetei egységek száma is. A kis bluetooth hangfalak között már megjelennek a stílusos multiroom hangszórók is, amelyek formailag lakberendezési kiegészítőként is szolgálnak és képesek az egész lakás hangosítására. A nagyobb méret és tömeg általában hosszabb üzemidővel is jár.

Nagy bluetooth hangfalak

A nagy bluetooth hangfalak között találunk álló oszlop hangfalpárt, többcsatornás vezeték nélküli házimozi rendszereket, de fölényben vannak az oly népszerű party bluetooth hangfalak. Ezek a 10 kg feletti nagy hangfal ládák teljesítménye a 2000 W-t is elérheti és az igazi karaoke élményhez hozzátartozik a mikrofon bemenet is. Egy nagy party bluetooth hangfal színeffektjei megadják egy nyári buli alaphangját is.

Bluetooth hangfal ár szerint

Mivel ebben az osztályban találunk mini, telefonhoz kapcsolható bluetooth hangszórót és audiofil, luxus kivitelű és rendhagyó formatervezésű bluetooth hangfalakat is, az ár 2000 Ft-tól egészen egymilliós határig terjed. Ezért nagyon fontos még a vásárlás elött meghatározni, milyen keret áll rendelkezésünkre egy bluetooth hangfalra.

Legolcsóbb Bluetooth hangfalak

Ha 10 000 Ft környékén húzzuk meg a határt egy olcsó bluetooth hangfal esetében, akkor több formás kis bluetooth hangszóró közül válogathatunk. Nagy teljesítményt hiba lenne elvárni, az olcsó bluetooth hangfalak teljesítménye ritkán kúszik 15 W fölé. Szerencsére már ezen a szinten sem kell lemondani az akár 10 órás üzemidőről, több olcsó BT hangszóró produkál ilyen adatokat, így képesek megadni egy hosszabb összejövetel hangulatát is.

Bluetooth hangfal 50 000 Ft-ig

Nagyon relatív, hogy mi számít még elfogadható összegnek egy bluetooth hangfal esetében, azonban, ha hajlandók vagyunk 50 000 Ft-ig elmenni, akkor már szert tehetünk olyan BT hangszóróra, amely a vájt fülűbb hallgatóságot is ki tudja elégíteni. Mivel szinte az összes Bluetooth hangfal csaknem fele tartozik ebbe az árrésbe, tudunk választani preferált bemenetek és kimenetek alapján, vízállóssági védelem vagy teljesítmény szerint.

Ezen a szinten már megjelennek a külön mélyládával rendelkező bluetooth hangfalak is, leggyakrabban 2.1 hangrendszerek formájában. Tehát a basszusok reprodukciója is adott. Ezek a hangfalszettek elsősorban TV-hez tervezett vezeték nélküli bluetooth hangfalak.

Drága bluetooth hangfal

100 000 Ft felett jelentkeznek az olyan bluetooth hangfalak, amelyek több viszonylatban is univerzális eszközöknek tekinthetők. Esetükben a kapcsolódási forma nem áll meg csak a Bluetooth szintjén, de számos ilyen BT hangszóró támogatja a Wifi kapcsolatot, vagy multiroom rendszerbe lehet őket rendezni. Az iPhone felhasználók értékelni fogják az AirPlay módot, a beépített Chromecast modul pedig több bluetooth hangfalat is okos hangszóróvá varázsol.

Mivel alapjában nagyobb bluetooth hangfalakról van szó, több modell esetében megjelentek a kijelzők is és több kezelőgombot lehet kivezetni a bluetooth hangfal házára. A nagyobb doboz lehetőséget nyújt többsávos megoldásra is, így a bluetooth hangfal képes tökéletesen visszaadni a magas és közép hangokat is.

Legdrágább bluetooth hangfalak

Félmillió forint felett nagyon innovatív és formabontó Bluetooth hangfal megoldásokat találunk, elsősorban a Beoplay hangsugárzók jóvoltából. Első ránézésre nem is nyilvánvaló, hogy egy prémium bluetooth hangszóróval van dolgunk, de nem csak a külső egyedi, ezek a drága bluetooth hangfalak elképesztő hangspektrumot képesek reprodukálni. Ezek nem bömbölő party BT hangfalak, hanem elegáns high end hangsugárzók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Partybox 310 Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 240W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettségi fok, vezérlés Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
183 190 Ft

2.
JBL Partybox 710 Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 800W teljesítmény, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
319 590 Ft

3.
RCF ART 745-A MK5 Kérés esetén megrendeljük 1 db
Hangszóró - aktív, -2 dB/mW, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 6,3 mm jack, XLR, 700 W teljesítmény RMS
604 290 Ft

Még több
998 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
APW RAGE R2 Limited Edition
Bluetooth hangszóró - aktív, 10 W, frekvenciatartomány 90 Hz és 20 000 Hz között, 3,5 mm-es jack, AUX, Bluetooth 4.2, TF kártyahely (bemenet) (Micro SD), mikrofon, IP65 minősítés, akkumulátor élettartama 20 óra
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040a
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JBL XTREME 3 - fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,9 65×
JBL XTREME 3 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50W teljesítmény, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, 15 óra akkumulátor üzemidő
98 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090h7a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
JBL Partybox 710 - Bluetooth hangszóró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
JBL Partybox 710
Bluetooth hangszóró - aktív, 800W teljesítmény, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
Szuper ár
319 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8v
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Bang & Olufsen Beosound A5 Nordic Weave - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,3
Bang & Olufsen Beosound A5 Nordic Weave
Bluetooth hangszóró - aktív, 280W teljesítmény, 32 Hz - 23000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB tápellátás, IPX6 védettségi fok, AAC, FLAC és MP3 kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Deezer, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
375 900 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEO025c1b
APW RAGE R2 - zöld - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,6 248×
APW RAGE R2 - zöld
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettségi fok, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040d
APW RAGE R2 - piros - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,6 248×
APW RAGE R2 - piros
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 90 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, Bluetooth 4.1, mikrofon, IPx5 védettségi fok, 20 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTS040f
4,8 34×
JBL Partybox 310
Bluetooth hangszóró - aktív, 240W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, IPX4 védettségi fok, vezérlés Android eszközzel, 18 óra akkumulátor üzemidő
183 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8s1
4,8 44×
JBL Partybox 110
Bluetooth hangszóró - aktív, 160W teljesítmény, 45 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, mikrofon, USB flash lejátszás, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
143 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q3
4,4 14×
JBL Cinema SB170
SoundBar - 2.1, 220 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító
80 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e1a4
4,0
JBL Bar 800
SoundBar - 5.1.2, 720 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
298 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ09a800
4,9 283×
JBL Charge 5 - kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n02
4,9 127×
JBL CLIP 4 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -17 %
22 490 Ft 26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090i1n1
4,8 48×
JBL Boombox 3 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 180W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth, IP67 védettségi fok, 24 óra akkumulátor üzemidő
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ120a12
4,8 131×
JBL Flip 6 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o01
4,9 283×
JBL Charge 5 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
56 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9n01
4,9 17×
LG SP8YA
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, ARC, vezérlés Android eszközzel, távirányító
162 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d1
5,0
LG S80QY
SoundBar - 480 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, ARC, eARC, Hi-Res audio, DTS: X, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
189 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d10a
Sonos Era 100 White - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 27×
Sonos Era 100 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
102 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s1
4,6 25×
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Házimozi rendszer - 5.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Digital, távirányító
149 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a3j
JBL GO Essential - kék - Bluetooth hangszóró Típusok
4,8 53×
JBL GO Essential - kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,1W teljesítmény, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 5 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ0911c2
4,7 34×
JBL Charge Essential 2
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 60 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 20 óra akkumulátor üzemidő
62 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9m96
4,3
JBL BAR 2.1 Deep Bass MK2
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, távirányító
Leárazás -10 %
143 690 Ft 159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c9b
4,7 46×
JBL Flip Essential 2
Bluetooth hangszóró - aktív, 20W teljesítmény, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090j5a2
4,7 50×
Sony SRS-XB23 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, hangsegéd, IPx7 védettségi fok, AAC, LDAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS476f28b1

Bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak)

philips Philips cashback: vásárolj televíziót és ingyenes hangprojektort szerezhetsz Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos otthon kényelmével. Mindezt egy kellemesen kompakt csomagban, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ehhez még vedd hozzá a hosszú akkumulátor-élettartamot és...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
hordozható hangszórókAlzaPower Rage R2 (TESZT) – Az ár-érték arány győztese? Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz, ha összetöri vagy elveszíti? Olvasd el AlzaPower Rage R2 hangszóró tesztünket, amely kiválóan teljesít ár-érték arány szempontból. Teszteltük a hangzását, a...
További cikkek

Bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak)

Bluetooth hangszóró a medence mellé, Bluetooth hangfal a TV-hez, Bluetooth hangrendszer a PC mellé - manapság ez már mind könnyen megoldható

Blutusz hangszórók

Kis gépből nagy erőt. Valami hasonló volt a filozófia a hordozható blutusz hangszórók megalkotásánál. Azóta a BT hangszórók csomó hasznos funkcióval gazdagodtak, közülük is kiemelkednek a különböző védelmi fokozatok, így több blutusz hangszóró nem hímestojás, velünk lehetnek vízitúrákon, kerékpározás közben vagy egy medencepartin.

Blutusz hangszóró a nappaliban

A vezeték nélküli csatlakozás a beltéri hangfalakat is megváltoztatta. Elérkezett a vezeték nélküli házimozik ideje és szintén megjelentek a Bluetooth hangfalak 2.1 kivitelben TV-hez. A HiFi vonalon is találunk olyan torony hangfalakat, amelyek a lejátszó eszközökhöz képesek Bluetooth segítségével is csatlakozni.

Vezetékes blutusz hangszóró

Ez így elég furcsán hangzik, vezeték nélküli technológiáról lévén szó. Azonban a blutusz hangszórók a forráshoz kapcsolódnak vezeték nélkül, működésük sokszor csak hálózati kapcsolat során lehetséges, vagy legalább valami módon tölteni kell őket. Ennek leggyakoribb módja a microUSB port. Az igazi vezeték nélküli blutusz hangszórók még mindig nagyon ritkák, csak pár modell esetében van lehetőség vezeték nélküli töltésre. Rohamosan növekszik azonban az USB-C csatlakozóval szerelt bluetooth hangfalak tábora, segítségükkel lehet telefont tölteni vagy adatátvitelt biztosítani.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ