A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Csigás gyümölcsfacsaró gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtás
Elektromos
(52)
Kézi
(11)
Lé tartály mérete
0,4 l
1,2 l
-
Konstrukció anyaga
Fém
(27)
Műanyag
(28)

A lassú prés egy forgó csigával rendelkezik, amely fokozatosan aprítja fel a gyümölcsöt és a zöldséget. Ennek köszönhetően hatékonyabb, és az általa előállított lé sokkal több vitamint és enzimet tartalmaz. Választhatsz vízszintes és függőleges tengellyel rendelkező modellek között. Milyen paramétereket vegyünk figyelembe lassú gyümölcsprés választásánál? Tanácsaink a folytatásban.

Tovább

Lassúprés vagy gyümölcscentrifuga?

A csigás lassú prés és a gyümölcscentrifuga is nagy segítség a változatosabb étrend megvalósításában. De melyik típust válasszuk? A gyümölcscentrifugával összehasonlítva a lassúprés ugyanabból a gyümölcsmennyiségből sokkal több rostos gyümölcslevet állít elő, viszont a népszerűtlen hab nélkül. Ezenkívül alacsonyabb a zajszintje. Hátránya a lassabb folyamat és az olcsóbb modellek esetében az időbeli korlátok (pl. 15 perc folyamatos működés alatt körülbelül 2 liter gyümölcslé készül el).

i

Mitől különleges a lassú gyümölcsprés?

A fent említett előnyökön kívül a lassú prés még egy szempontból verhetetlen. Hatékonyan képes feldolgozni a leveles zöldségeket, trópusi gyümölcsöket, és ribizli vagy más bogyós gyümölcsök préselésére is alkalmas. A gyümölcscentrifuga ezen a területen nem nagyon tud labdába rúgni.

A lassúprés kiválasztásának szempontjai

A lassú prés két típusra osztható, attól függően, hogy a csiga milyen irányban helyezkedik el a gépben.

Vízszintes csigás lassú prés

A vízszintes csigás lassúprés, amelynek a tengelye vízszintesen helyezkedik el, nagyon jól variálható. A különböző tartozékoknak köszönhetően ugyanazzal a készülékkel házi tésztát is készíthetsz vagy húst is darálhatsz. Ezenkívül könnyen tisztíthatók, de a használatuk körülményesebb (a gyümölcsöket és zöldségeket kisebb darabokra kell vágni és bele kell nyomni az adagolóba).

Függőleges csigás lassú prés

A függőleges csigás lassú gyümölcsprés függőleges tengellyel rendelkezik, ami az alapanyagok gyorsabb feldolgozását teszi lehetővé, anélkül, hogy tömőfára lenne szükség. Ez a típus nagyon hatékony, de csak préselésre használható és nehezebben tisztítható.

Kézi lassúprés

A kézi hidegen sajtoló gyümölcsprés külön fejezetet képez. A fent említett modellekkel ellentétben itt a saját fizikai erődet kell használnod. Az egész folyamat nem túl hatékony a sebesség és a mennyiség tekintetében, így nem a legjobb lassú prés, de van egy előnye - nem fogyaszt áramot.

Philips vízszintes lassúprés
Vízszintes csigás lassú prés

függőleges csigás hidegen sajtoló gyümölcsprés
Függőleges csigás lassúprés

Kézi hidegen sajtoló gyümölcsprés
Kézi lassú gyümölcsprés

i

Miért jobb a lassú gyümölcsprés a ribizlihez?

A gyümölcscentrifuga forgó pengéi a bogyós gyümölcsök feldolgozásakor nem hozzák ki a maximumot, így sok fel nem használt lé marad a gyümölcsben. Ezért a lassú prés jobb választás ilyen célokra.

Milyen egyéb paramétereket kell figyelembe venni a lassú gyümölcsprés kiválasztásakor?

A tengely helyzetén kívül vannak más szempontok is, amelyeket a megfelelő hidegen sajtoló gyümölcsprés kiválasztásakor figyelembe kell venni. Melyek ezek?

Mekkora a lassúprés ideális teljesítménye?

A készülékek teljesítménye határozza meg az energiafogyasztást, és a lassú prés pontosan azért emelkedik ki, mert energiatakarékos. A teljesítményértékek általában 150-400 W között mozognak, ami lassúvá és alapossá teszi a gyümölcscentrifugálást. Az eredmény egy vitaminokban és egyéb hasznos anyagokban gazdag lé.

Az egyik leggyakoribb tévedés, hogy a hidegen sajtoló gyümölcsprés minőségét a nagy teljesítmény jelzi. A friss gyümölcslevek problémamentes elkészítéséhez elegendő a 300 W körüli teljesítmény.

Ne hagyd magad becsapni - a lassú gyümölcsprés és a fordulatszám

A legtöbb készülék esetében a lehető legnagyobb sebesség kívánatos, de a lassúprés esetében éppen az ellenkezője igaz. Az egyes modellek 60-120 fordulat/perc között mozognak, ami szintén nagy különbség a gyümölcscentrifugákhoz képest. (Ezek akár 40 000 fordulatszámmal is rendelkeznek). Javasoljuk, hogy minél alacsonyabb, kb. 70 fordulat/perc körüli, fordulatszámot válassz.

A hidegen sajtoló gyümölcsprés választásakor figyelj a létartály térfogatára

Minél nagyobb a tartály térfogata, annál több gyümölcsöt tud a lassúprés előállítani anélkül, hogy menet közben üríteni kellene, így energiát és időt takaríthatsz meg. A választáskor gondold végig, hogy általában mennyi gyümölcslevet szeretnél készíteni, és hagyj rá egy kicsit, ha néha mégis többre lenne szükséged.

A töltőnyílás mérete a lassú prés és a gyümölcscentrifuga esetében

Akár lassúprés, akár gyümölcscentrifuga választása előtt állsz, tartsd szem előtt a töltőnyílás méretét. Minél nagyobb a töltőnyílás, annál könnyebb beletenni a gyümölcsöt és zöldséget anélkül, hogy apró darabokra kellene azokat vágni.

i

Mik a professzionális lassú gyümölcsprés ismérvei?

A professzionális lassúprés folyamatosan nagy teljesítményéről és a készülékház kiváló minőségű kialakításáról ismerhető meg. Természetesen széles töltőtartállyal rendelkezik, amely egész gyümölcsdarabok préselését is lehetővé teszi. Ezek a paraméterek csúcsteljesítményt biztosítanak.

Mit kell tudni a lassú gyümölcsprés tisztításáról és ápolásáról?

A hidegen sajtoló gyümölcsprés használat közben szennyeződik. A legtöbb készülék könnyen szétszedhető, így az egyes részek akár a mosogatógépbe is tehetők. Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizd, az adott lassúprés modell lehetővé teszi-e a mosogatógépben történő mosást, mivel nem minden lassú prés rendelkezik ezzel az opcióval.

Szeretnéd tudni, hogy hol kapható olcsó lassú gyümölcsprés? Outlet oldalunk gyakran rejt igazi gyöngyszemeket.

A lassúprés egyéb jellemzői

Kíváncsi vagy a lassú prés további előnyeire? Lássuk csak.

  • A hátramenet segít kiszabadítani az elakadt gyümölcs- vagy zöldségdarabokat.
  • A hőbiztosíték biztonsági elemként szolgál.
  • A tisztítókefe munkát és időt takarít meg.
  • Az érintésvezérlő panel lehetővé teszi a készülék érintésvezérlését.
  • A DripStop funkció megakadályozza a lé lecsöpögését.
  • A tömőfa segítségével könnyebb a gyümölcsöket és a zöldségeket a gépbe adagolni.

Érdekel, melyik lassú gyümölcsprés kapta a legjobb értékelést vásárlóink körében? A vélemények oldalon tájékozódhatsz erről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Concept LO-7067 Home Made Juice Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
80 890 Ft

2.
Bosch MESM500W Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 55 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 42,7 × 15,2 × 15,2 cm (H×Sz×Mé)
63 390 Ft

3.
CONCEPT LO7211, szürke Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fekete és szürke kivitel, méretek 18 × 14,4 × 41,6 cm (H×Sz×Mé)
48 890 Ft

Még több
64 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
CONCEPT LO7211, szürke
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fekete és szürke kivitel, méretek 18 × 14,4 × 41,6 cm (H×Sz×Mé)
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC948
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Panasonic MJ-L700KXE
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, álló tengely, fekete kivitel, méretek 42,5 × 19 × 20,5 cm (H×Sz×Mé)
129 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANOD075
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Concept LO7065 SINFONIA - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 78×
Concept LO7065 SINFONIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD004
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Sage SJS700
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, létartály űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 44,5 × 22,7 × 20,7 cm (H×Sz×Mé)
212 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGods82
Concept LO-7067 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,8 78×
Concept LO-7067 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
80 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD006
3,9 32×
SENCOR SSJ 4070SL
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, ezüst kivitel, méretek 49,5 × 17,5 × 20 cm (H×Sz×Mé)
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENOD552
Sencor SSJ 4042RD - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,5 134×
Sencor SSJ 4042RD
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, piros kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
39 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a2
4,9 26×
Bosch MFW3X18B
Húsdaráló - elektromos, teljesítmény 2000 W, nagy töltőnyílás, gumi lábak és hátramenet, aprítás, reszelés, virsli- és kolbásztöltés és gyümölcspréselés/gyümölcsfacsarás, 1 sebességfokozat, húsfeldolgozási sebesség 2,5 kg/perc, darálás nagysága 2,7, 4 és 8 mm, kolbásztöltő tartozék, reszelő, dobreszelő és gyümölcsprés a csomag része, daráló mérete 8, anyaga rozsdamentes acél, mérete 25 × 23 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,8 kg, fehér és fekete kivitel
67 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOMNM692
4,4 23×
Penta G21 Gracioso horizontal
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, fekvő tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 22 × 42 × 40 cm (H×Sz×Mé)
100 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PENGR211
CONCEPT CE3541 - Citrusprés
Típusok
4,7 16×
CONCEPT CE3541
Citrusprés - elektromos, tartály térfogata 1 l, műanyag szűrő, műanyag légyűjtő tartály
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC338
4,6 56×
Bosch MESM500W
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 55 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 42,7 × 15,2 × 15,2 cm (H×Sz×Mé)
63 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSOD002
SENCOR SSJ 4041BK - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 134×
SENCOR SSJ 4041BK
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
41 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a1
Concept LO-7066 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 78×
Concept LO-7066 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD005
4,9 30×
Tefal Vitapress ZP300138
Citrusprés - 25 W teljesítmény, tartály térfogata: 0.6 l, préselő kúp mérete: 1, rozsdamentes szűrő, műanyag légyűjtő tartály, eltávolítható részek mosogatógépben moshatók, 15 év javíthatósági garancia
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFOD007
Tefal ZC150838 Juiceo Black/Red
Gyümölcscentrifuga - csigás, teljesítmény 150 W, létartály térfogata 0,8 l, száraz péptartály térfogata 0,8 l, betöltőnyílás átmérője 45 mm, test anyaga műanyag, szűrő anyaga műanyag és rozsdamentes acél, forgási sebesség 80 ford./perc, maximális préselés minimális hulladékkal, 1 sebesség és hátramenet funkció, csendes technológia, könnyű tisztíthatóság és tárolás, mosogatógéphez alkalmas levehető alkatrészek, a csomagban gyümölcslé és egy 800 ml-es hulladéktartály található, fekete és piros szín, 15 év javíthatósági garancia
45 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: TFLods26
3,2 10×
Öntöttvas gyümölcsprés + ruha
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 28,5 × 22 × 11,5 cm (H×Sz×Mé)
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIOD134
4,1
BANQUET gyümölcscentrifuga CULINARIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, fekvő tengely, ezüst kivitel, méretek 24 × 28 cm
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANQT954
4,8
WESTMARK gyümölcsprés - öntvény
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, fekvő tengely, ezüst kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WESTB598
4,0
Concept EASY CLEAN LO3000
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 115 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 44 mm, létartály űrtartalma 0,55 l, szemétkosár űrtartalma 0,7 l, fekvő tengely, méretek 32,7 × 27,8 × 11,3 cm (H×Sz×Mé)
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONods35
LEIFHEIT COMFORTLINE citrusfacsaró
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, fehér kivitel, méretek 19,5 × 14,8 × 14,5 cm (H×Sz×Mé)
3 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIods13
Heinner HSJ-600RD
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 80 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 0,4 l, fekete és piros kivitel, méretek 40 × 22,2 cm
29 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HEINN4839
PRYMUS-AGD Citrusprés
Citrusprés - kézi, tartály térfogata 0,6 l, műanyag légyűjtő tartály
1 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MERabcc001
4,8 78×
Concept LO-7067 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
65 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CONOD006
3,9 32×
SENCOR SSJ 4070SL
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, ezüst kivitel, méretek 49,5 × 17,5 × 20 cm (H×Sz×Mé)
35 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENOD552
cikkGyümölcsfacsaró tippek és receptek, amelyeket érdemes kipróbálni Egészségesen élni: ez az a mottó, amelyet manapság egyre több ember követ. Akár egészségi állapotuk miatt, akár egyszerűen azért, mert így jobban érzik magukat. A sokféle kiváló gyümölcs- és zöldséglé receptek segítségével ezt sokkal könnyebb elérni, mint gondolnád.
Szeretnéd a szervezeted számára bebiztosítani a megfelelő mennyiségű vitamint, enzimet és hasznos anyagot? Akkor az étrendedbe vedd fel a gyümölcsleveket. Finomak és hihetetlenül jó hatással vannak a szervezetre. Ebben a cikkben kiderítheted, hogy hogyan készítheted el...

Csigás gyümölcsfacsaró gépek

A Csigás gyümölcsfacsaró gépek kategóriában összesen 64 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csigás gyümölcsfacsaró gépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább csigás gyümölcsfacsaró gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csigás gyümölcsfacsaró gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csigás gyümölcsfacsaró gépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ