A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Olcsó DVD írók laptopba

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(1)
Az oldalon az alábbi DVD írók laptopba kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó DVD írók laptopba kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó DVD írók laptopba kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú ASUS SDRW-08U1MT/GEN, amelynek bruttó ára 10 690 Ft. Az olcsó DVD írók laptopba oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
1 termék
4,8 19×
ASUS SDRW-08U1MT/GEN
DVD meghajtó - SATA, 9,5 mm-es ultra-vékony belső meghajtó,DVD±R 8x, DVD+R DL 6x, DVD-R DL 6x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, CD-R 24x, CD-RW 24x, támogatja az M-Disc médiát
10 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GM695a1
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DVD írók laptopba A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DVD írók laptopba A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DVD írók laptopba vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ