A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

DJ keverőpultok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Analóg
(10)
Analóg USB kimenettel
(7)
Digitális
(6)
Csatornák száma
2 ×
8 ×
-

A DJ pult az audió jelek keverésére, szerkesztésére és elosztására szolgál. Általában több bemenetet és kimenetet tartalmaz, emellett találhatunk rajta egy equalizert a közép-, mély- és magas hangok beállítására, valamint forgatható gombokat vagy csúszkákat az egyes bemenetek és kimenetek hangerejének beállítására. DJ keverőpult választása előtt állsz, de nem tudod mi lenne a jó döntés? Mi segítünk, csak olvass tovább!

Tovább

Digitális vs. analóg DJ pult

A DJ keverőpultok kétféle változatban kaphatók, amelyek hangfeldolgozásban különböznek egymástól, és természetesen mindkét változatnak megvannak az előnyei és hátrányai. Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az analóg és a digitális DJ keverőpultok? Az alábbi sorokból kiderül.

Analóg DJ pult

Az analóg DJ pult ma már a régi iskolához tartozik. De ez ne tévesszen meg senkit, mivel ez még mindig nagyon népszerű DJ keverőpult típus sok olyan lemezlovas számára, akik olcsó keverőpultot keresnek a lemezjátszókhoz. Végeredményben kevesebb funkciót biztosít, de általában könnyebb, kompaktabb és olcsóbb, mint a digitális DJ keverőpult. A digitális források keveréséhez belső vagy külső hangkártyára van szükségük.

  • Kisebb méret.
  • Az újoncok számára is megfelelő választás.
  • Alacsonyabb vételár.
  • Elegendő a lemezjátszókról történő zenekeveréshez.
  • Kevesebb funkció.
  • Kizárólag lemezjátszókat támogat.
  • Nem alkalmas PC-s keverőpultként.
  • A modern zeneforrásokhoz hangkártya szükséges.

Most kezdtél el kísérletezni a zeneszámok keverésével? A DJ pult, ami kezdőknek készült olcsóbb, kevesebb funkcióval rendelkező lehetőséget kínál, ezek pedig megtaníthatnak a zene keverés művészetének minden alapjára.

Digitális DJ pult

A digitális DJ pult manapság meglehetősen népszerű választás különösen a klubok lemezlovasai számára. Magasabb árért cserébe a funkciók, effektek és bemenetek gazdag választékát kínálják a modern zeneforrások csatlakoztatásához. A digitális DJ keverőpultok gyakran függnek a DJ szoftverrel ellátott laptophoz való csatlakoztatástól. De az okostelefonok és a CD lejátszók is könnyen csatlakoztathatók ehhez a változathoz.

  • Sokkal több funkció.
  • Nagyszerűen működik a PC-vel.
  • Támogatja a modern zenei forrásokat.
  • Magasabb vételár.
  • Nagyobb méretek és tömeg.
  • Egyes funkciók feleslegesek lehetnek.

dj keverőpult Numark
Analóg DJ keverőpult

dj keverőpult outlet
Digitális DJ keverőpult

i

Egy könnyen hozzáférhető digitális DJ pult kellene? A laptop alkalmazások ígéretes kompromisszumot jelenthetnek, de általában nem ajánljuk őket, mert a kezelőszervek bonyolultak, kevesebb a funkciójuk és a hangtömörítés is rosszabb minőségű.

Hány csatornát biztosít egy DJ pult?

A csatornák száma befolyásolja azt, hogy a DJ pult mennyi hangsávot tud keverni. Négy vagy több csatorna használata a kreatív és professzionális DJ-k számára ajánlott, akik elég tapasztaltak a használatukhoz. Ha azonban még csak most kezded a szakmát, akkor egy egyszerű, 2 csatornás kezdő DJ pult kell neked.

A DJ felszerelések sok helyet foglalhatnak el, ezért válassz egy mini keverőpultot, ha nincs elég hely például a kocsidban. Ez bármelyik DJ asztalon elfér, de csak alapvető funkciókat kínál.

A megfelelő DJ pult kiválasztása a zenei műfajodhoz létfontosságú

Az első DJ pult vásárlása előtt állsz? Kezdőknek azt javasoljuk, hogy összpontosítson arra a zenei műfajra, amellyel foglalkozni szeretne, mivel a DJ pult szükséges funkciói ettől függnek majd. A legjobb DJ keverőpult az, amelyen magabiztosan és zökkenőmentesen tudsz játszani az általad preferált műfajban.

  • A House-hoz egy olyan DJ keverőpult kell, amely több szűrővel, effektekkel, loopok létrehozásával és manipulálásával rendelkezik.
  • A Drum and Basshez valószínűleg olyan DJ keverőpult fog kelleni, amely 2-nél több csatornával és több bemeneti formátummal rendelkezik.
  • Hip hop és pop esetében fontold meg egy olyan DJ keverőpult beszerzését, amely szoros scratcheléssel, egyszerű szerkesztéssel és a következő szám gyors előkészítésével rendelkezik.

i

DJ vagy hangmérnöki keverőpult?

A választás során fontos, hogy ne keverjük össze a DJ pultot a hangmérnöki keverővel. Ez utóbbiak ugyanis több mikrofon csatlakozóval rendelkeznek, másrészt viszont nem tartalmaznak vízszintes húzópotenciométert és lemezjátszó bemenetet.

Mi a különbség egy DJ pult és egy effektkészülék között?

A DJ pult tartalmazhat egy úgynevezett effektegységet, amely lehetővé teszi a bemeneti jel feldolgozását és megváltoztatását különböző funkciók segítségével. Például késleltetheti a jelet, megváltoztathatja annak dinamikáját vagy loopot hozhat létre. Az effektegységgel ellátott DJ pult új, kreatív lehetőségeket kínál, és felejthetetlen élményt nyújt a közönségnek.

A DJ keverőpult bekötése

A DJ keverőpult általában több különböző csatlakozóval rendelkezik a zeneforrások, hangszórók vagy fejhallgatók csatlakoztatásához.

  • DJ pult bemenetek
    • Channel: egy számmal együtt jelzi a hangsáv bemenetének megfelelő csatornát.
    • USB: használható zenei bemenethez vagy a DJ pult MIDI vezérlő funkcióval való bővítéséhez.
    • Bluetooth: intelligens eszközökhöz való csatlakozásra és a mixek szoftveres létrehozására használható közvetlenül a kijelzőn.
    • Analóg csatlakozók: (RCA, Jack, XLR) mikrofonokat, lemezjátszókat, lejátszókat és effektprocesszorokat csatlakoztatnak.
  • DJ pult kimenetek
    • Master-out: a fő kimenet erősítőhöz vagy aktív hangszórókhoz való csatlakozáshoz.
    • Sub/Booth: egy másodlagos kimenet, például fejhallgatóhoz.
    • Fejhallgató csatlakozó kimenet: a fejhallgató használatára és a csatornák monitorozására szolgál.
    • Rec-out: analóg jelet küld a felvételhez közvetlenül a főbuszról.

Gyermeked lemezlovasnak képzeli magát? Vegyél neki egy gyerekeknek szánt DJ pultot. Természetesen egyszerű kialakítású és kevesebb funkciója van, ezért különbözik a hagyományos DJ keverőpultoktól.

Milyen funkciókat kínál egy DJ pult?

Egy DJ pult számos különböző funkcióval rendelkezhet, amelyek megkönnyítik a zenekeverést, vagy egészen új lehetőségeket nyújtanak:

  • Crossfader: a hangsávok keverésére szolgáló szükséges berendezés.
  • Jog Wheels: a hangsáv tempójának scratchelésére és szabályozására szolgál.
  • Cue: lehetővé teszi egy másik hangsáv előkészítését. Csak a lemezlovas hallja a zeneszámot, amíg megnyomja a gombot.
  • EQ: minden keverőpult alapfelszereltségéhez tartozik a basszus, a közép- és a magas hangok szabályozására való.
  • Állítható MIDI padok: programozhatóak az egyszeri hangsávok aktiválására.
  • Phantom funkció: bekapcsolja a fantomteljesítményt a kondenzátor mikrofonokhoz és más eszközökhöz.
  • Erősítés: a bemeneti erősítő beállítására szolgál, és a szint a VU mérőn megjeleníthető.
  • Felső szűrő: elnyomja a nem kívánt basszus és szubszonikus hangokat (pl. mikrofonzúgás kb. 50-150 Hz-en). Néha előfordulhat egy aluláteresztő szűrő vagy több, különböző frekvenciájú szűrő.

i

Kellene egy olcsó DJ pult? Az Outlet kategória segíthet!

Nincs kedved új DJ keverőpultot venni? Az Outlet kategória akciós darabokat rejt remek áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gemini MM1 Szállításra kész 1 db
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
22 490 Ft

23 termék
5,0
Gemini MM1
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
22 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GEMId03
5,0
RELOOP RMX-10 BT
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 8× RCA, kimenetek: 4× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, Bluetooth, potenciométer
53 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RLP003c1
5,0
Numark M6USB Black
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, kimenetek: 1× XLR, 1× 6,3 mm-es Jack, 8× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
121 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NUM014d
3,5
Gemini MM1BT
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, Bluetooth, potenciométer
29 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GEMId07
5,0
Numark M2
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 2× RCA, equalizer, potenciométer
68 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NUM015
5,0
MACKIE 402 VLZ4
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 4, kimenetek: 2× XLR, 4× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 3× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, +48V fantom tápegység
45 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCK03i
5,0
RELOOP RMX-60 Digital
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 4, kimenetek: 1× Combo XLR, 1× 6,3 mm-es Jack, 11× RCA, kimenetek: 2× XLR, 2× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
220 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RLP003a
1,0
Gemini MXR-01BT
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 8× RCA, kimenetek: 3× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, Bluetooth, potenciométer
51 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GEMId15
RELOOP RMX-22i
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× Combo XLR, 3× 3,5 mm-es sztereó Jack, 8× RCA, kimenetek: 2× XLR, 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, 4× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
Szuper ár
118 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RLP001a
RELOOP RMX-33i
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 3, kimenetek: 1× Combo XLR, 3× 3,5 mm-es sztereó Jack, 12× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
144 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RLP001b
5,0
MACKIE 402 VLZ4
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 4, kimenetek: 2× XLR, 4× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 3× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, +48V fantom tápegység
43 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MCK03i
5,0
MACKIE 402 VLZ4
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 4, kimenetek: 2× XLR, 4× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 3× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, +48V fantom tápegység
38 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MCK03i
Allen and Heath XONE:PX5 - Keverőpult Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Allen and Heath XONE:PX5
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 5, kimenetek: 1× XLR, 4× 6,3 mm-es Jack, 16× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
568 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALHdj07
Numark SCRATCH
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 2, 6 beépített effektus, kimenetek: 1× Combo XLR, 2× RCA, kimenetek: 2× XLR, 2× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
199 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NUM014i
Allen and Heath XONE:43 - Keverőpult Ingyenes
szállítás boltjainkba
Allen and Heath XONE:43
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 5, kimenetek: 18× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
308 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ALHdj03
Allen and Heath XONE:96 - Keverőpult Ingyenes
szállítás boltjainkba
Allen and Heath XONE:96
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 8, kimenetek: 2× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 16× RCA, kimenetek: 2× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
794 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALHdj05
Allen & Heath XONE:23C
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, kimenetek: 10× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
178 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALHdj02
Allen and Heath XONE:K2
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 4, kimenetek: 2× RCA, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet
134 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALHdj06
Allen and Heath XONE:96 - Keverőpult Ingyenes
szállítás boltjainkba
Allen and Heath XONE:96
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 8, kimenetek: 2× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 16× RCA, kimenetek: 2× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
754 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ALHdj05
RELOOP Elite - Keverőpult Ingyenes
szállítás boltjainkba
RELOOP Elite
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 10× RCA, kimenetek: 2× XLR, 2× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, USB flash meghajtó bemenet, potenciométer
503 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 03. 28.
Termékkód: RLP003f
5,0
Pioneer DJM-250MK2 fekete
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 10× RCA, kimenetek: 2× XLR, 2× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
166 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PIO970x
Allen and Heath XONE:23
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 4, kimenetek: 10× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
132 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ALHdj01
Allen and Heath XONE:92 Storm Gray - Keverőpult Ingyenes
szállítás boltjainkba
Allen and Heath XONE:92 Storm Gray
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 6, kimenetek: 4× 6,3 mm-es Jack, 16× RCA, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer
744 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ALHdj04
hogyan válasszunkHogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót? A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

DJ keverőpultok

A DJ keverőpultok kategóriában összesen 23 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DJ keverőpultok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább DJ keverőpultok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DJ keverőpultok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DJ keverőpultok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ