Doručení zdarma Stellar Blade

Olcsó SEGA nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi SEGA nintendo Switch kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó SEGA nintendo Switch kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó SEGA nintendo Switch kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Sonic Forces - Nintendo Switch, amelynek bruttó ára 9 590 Ft. Az olcsó SEGA nintendo Switch oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
16 termék
5,0 10×
Sonic Forces - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Lehetőség a modern Sonic, a klasszikus Sonic vagy egy híres hős létrehozására. Új ellenségek elleni küzdelmek.
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW023
Sonic Colours: Ultimate - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A 2010-es platformer adrenalinban gazdag remastere.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1036
4,2
Sonic Mania Plus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A kiadás tartalmazza az eredeti játékot és két új választható hőst, az új Encore módot és többjátékos módot négy játékos számára. Az új Sonic kaland 2D-ben másodperceként 60 képkocka sebességgel fut, és csodálatos retro stílusú HD grafikát kínál. A számos választható karakternek köszönhetően robbanásszerű gyorsasággal mozoghatsz mint Sonic, lebeghetsz mint Tails, vagy hihetetlen erődnek köszönhetően áttörhetsz az akadályokon mint Knuckles. Keltsd életre a jó öreg Sonic-ot, miközben érdekes új ellenségekkel küzdesz meg, és szembeszállsz Doctor Eggman gonosz robothadseregével. Állj ki a többi játékossal szemben kompetitív módban, vagy a kooperatív módnak köszönhetően harcolj a barátaid oldalán.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW054
5,0
Team Sonic Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Ötvözi az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb elemeit. Mérd össze az erőd a barátaidéval intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt egy csapatként, és osztozzatok a power-upokon és a gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül, és tegyél szert fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW062
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1197
4,7
Sonic Frontiers - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg Sonic-ot, mint még eddig soha! Az eltűnt Káosz-smaragdokat keresve Sonic egy ősi szigeten reked, ahol hemzsegnek a szokatlan lények. Küzdj meg erős ellenségek hordáival, miközben felfedezed az akciók, kalandok és rejtélyek lélegzetelállító világát.
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW986
Team Sonic Racing Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1076
4,2
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Játssz kedvenc karaktereiddel Marioval, Sonickal, Yoshival, Amy Rose-zal, Luigivel, dr. Eggmannel, és érj el sikereket az olyan sportágakban, mint a karate, vagy akár a gördeszkázás.
Leárazás -14 %
17 890 Ft 20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW536
5,0
Persona 5 Royal - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el az RPG-élményben a Persona 5 Royal játékkal, amely a díjnyertes Persona-sorozat egyedülálló univerzumába kalauzol el; vedd fel a Joker-maszkot, és csatlakozz a Phantom Thieves of Hearts-hoz; rázd le magadról a modern társadalom láncait, hatolj be a gonoszok elméjébe, és kényszerítsd őket, hogy változtassanak a jövő irányán.
18 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1130
5,0
Sonic Superstars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1249
4,8
Shin Megami Tensei V - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Játssz egy középiskolás szerepében, akinek meg kell tanulnia uralni az újonnan felfedezett képességeit, és a parancsokon alapuló harcendszer segítségével keresztül kell magát küzdenie egy démonokkal teli pusztaságon.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW879
Persona 5 Tactica - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utazik, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, mígnem megjelenik egy titokzatos légiós.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1244
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - Nintendo Switch
Konzol játék - dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
Előrendelési ár
21 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1348
Unicorn Overlord - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1315
Sonic X Shadow Generations - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1341
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekményben. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep még alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
29 390 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1358

Olcsó SEGA nintendo Switch

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch SEGA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch SEGA
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ