A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Parabola szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A parabola antenna egy vevőként működik a műholdas jel fogadására. Ez a jel minden területen más, ezért fontos tudni, hogy melyiket szükséges választani. Az alábbiak leírjuk, mikor használhatod a kis parabola antenna eszközöket, és mikor a nagyobbakat.

Tovább

A műholdas vételhez használj parabola antennát

A parabola antenna, más néven műholdvevő, a műholdas jel fogadására szolgál. Általában kör alakú és a központjában található a műholdkonverter (LNB), amely feldolgozza a jeleket. Fontos paramétere a méret, amely nemcsak az parabola antenna méretét, hanem a vételi teljesítményét is meghatározza.

Az antennaméret számít a műholdvevő szett esetében is

A parabola antenna kiválasztásánál az alapvető és egyben legfontosabb paraméter a méret. Ez meghatározza a vétel teljesítményét, azaz hány televíziós csatornát fogsz tudni megfogni.

  • 60 cm-es műholdvevő: Kisebb méretű, és rosszabbul fogadja a jelet rossz időjárás esetén. Autóban használható parabola antenna.
  • 80 cm-es műholdvevő: A standard méret, ami zavartalan élményt kínál. Házi felhasználásra alkalmas, általában a tető alá szerelik fel.
  • 120 cm-es műholdvevő: Nagyobb vételi tartományt kínál. A jel minősége problémamentes és zavartalan. Ráadásul kevésbé hajlamos a kiesésekre.
  • 200 cm-es műholdvevő: Kiváló minőségű jelet teremt. Nem alkalmas a mindennapi háztartásokra, inkább több lakásos épületek parabola antenna eszközeként használják.

Mit nyújt a nagyobb parabola antenna?

Ahogy már említettük, minél nagyobb a parabola antenna, annál jobb a vétel. Ennek kapcsán fontos megjegyezni a parabola antenna szett telepítését is. A nagyobb méret nehezebb telepítést és rögzítést igényel. Tehát vedd figyelembe a parabola antenna megvásárlásakor, hogy a nagyobb méretű antennánál pénzt kell befektetned az antennarögzítésre, hogy problémamentesen a helyén maradjon.

i

Elérhető a lapos műholdas antenna is, amely külsőleg különbözik, de lényegében ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kerek parabola. A televízió nézését ezzel is zavartalanul élvezheted. Emellett műholdas rádiót is foghatsz vele a zenehallgatáshoz.

Milyen anyagból készül a parabola antenna?

A parabola antenna kétféle anyagból készülhet:

  1. Alumínium: Könnyebb szerkezetű és kevésbé hajlamos a sérülésre, ha a bevonat megsérül.
  2. Vas: Jelentősen nehezebb és nagyobb hajlamot mutat a korrózióra, ha mechanikai sérülés éri.

Nem elég egy műholdas parabola antenna?

A parabola antenna vagy egy motort vagy egy monoblokk konvertert igényel a pozíció változtatásához, hogy több műhold jelét fogadhassa. Az első esetben az antenna irányba állítható a műhold pozíciójára, míg a monoblokk konverter 2-4 műhold jele között vált.

A parabola antenna telepítése mellett a motor vagy konverter beállítását is hibátlanul el kell végezni. Tehát ellenőrizd, hogy a tartózkodási helyeden is megfelelő a parabola antenna szett.

Az úton is remek társ a hordozható parabola antenna

A hordozható műholdas parabola antenna nagyszerű a gyakori utazók számára. Bármikor élvezheted kedvenc műsoraid utazás közben is. Ebben az esetben kifejezetten nagy szerep jut a lakóautóhoz tervezett műholdantennának. Az utazást kedvelő emberek különösen értékelik az utazó parabola antennát, mivel az utazás során időt takarítanak meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
5,0
TechniSat TECHNIDISH 80 cm, antracit, kartondoboz
Parabola - átmérő 80 cm, anyaga fém, nyereség 38,5 dBi, frekvenciatartomány 10,7 - 12,75 GHz, szél elleni védelem, antracitszürke kivitel
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TEC003g4
TeleSystem Fém parabolaantenna 74x84 cm, karton
Parabola - méretek 84 × 74 cm (Ma×Sz), anyaga fém, nyereség 38,5 dBi, frekvenciatartomány 10,7 - 12,75 GHz, szinterezett felületkezelés (porfestés), fehér kivitel
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: JT091h25c

Parabola szettek

A Parabola szettek kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Parabola szettek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó parabola szettek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább parabola szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb parabola szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: parabola szettek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ