A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Doručení zdarma Shop roku

Olcsó playStation 4 (PS4) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(481)
DLC tartalom
(4)
Platform
PlayStation 5
(432)
PlayStation 4
(471)
Xbox Series X
(2)
Xbox One
(2)
Műfaj
Akció
(295)
Árkád
(72)
RPG
(69)
Gyerekeknek
(59)
Szimulátor
(53)
Szöveg
CS
(62)
EN
(491)
DE
(382)
HU
(17)
RU
(50)
PL
(49)
FR
(112)
ES
(76)
IT
(80)
Zh
(10)
JP
(2)
Szinkron
CS
(1)
EN
(486)
DE
(250)
RU
(13)
PL
(9)
FR
(45)
ES
(42)
IT
(40)
Zh
(2)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Az oldalon az alábbi playStation 4 (PS4) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 4 (PS4) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 4 (PS4) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Tom Clancys The Division 2 - PS4, amelynek bruttó ára 2 890 Ft. Az olcsó playStation 4 (PS4) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
491 termék
4,6 36×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,9
NBA 2K15 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA kosárlabda szimulátor új kiadása, amely a kosárlabdázás valósághű mozdulataira, a labda fizikai szimulációjára, a legjobb kosárlabdázó Kevin Durant védnökségére, a Crew és a My League mód visszatérésére helyezi a hangsúlyt.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX067b
5,0
NBA 2K19 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA 2K, 20. évfordulójának alkalmából újragondolta a sportjátékok fogalmát, hogy a legjobb grafikával és játékmenettel gondoskodjanak az új, forradalmasított játékmódokról és a lebilincselő “Neighborhood” nyitott világáról. Az NBA 2K19 megpróbálkozik a lehetőségek bővítésével is, hogy egy lépéssel közelebb kerülhess a valódi kosárlabdalázhoz és kultúrához.
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX547
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193
5,0
Lara Croft and the Temple of Osiris - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Guardian of Light kiváló akciójáték folytatása. Győzz le több száz ellenséget az egyiptomi alvilágból, oldj meg trükkös rejtvényeket és kerüld el a halálos csapdákat, mindezt gyönyörű grafikai köntösben.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX120
4,6 18×
Watch Dogs Legion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX642
4,7 41×
Far Cry 6 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében szállsz harcba a szabadságért a Kuba ihlette, Yara névre keresztelt kitalált szigeten, amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít.
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX869s
4,8 20×
Borderlands 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra.
4 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX619
Kingdom Hearts 3 - Konzol játék Típusok
Kingdom Hearts 3
Konzol játék - a sikeres sorozat folytatása, amelyben különböző filmek és sorozatok szereplőivel találkozhatsz.
4 890 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX529nad
Kingdom Hearts 3 - PS4 - Konzol játék Típusok
4,6 10×
Kingdom Hearts 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és rpg - A sikeres sorozat folytatása, amelyben számos sorozat és film karakterrel találkozhatsz.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX529
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a fűnyírás szépségét és részletességét a brit vidéken a Lawn Mowing Simulatorban, amely az egyetlen szimulátor, amely létező, autentikus, licencelt fűnyírók széles választékának irányítását adja a játékosok kezébe. Nyírd a füvet nagy presztízsű gyártók gépeivel!
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1337
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
4,6 21×
Nioh 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Utazz el Japánba 1555-ben, amikor az országot végtelen háború sújtja, és démonok járják a földet. Túl tudod élni a halálos Sötét Birodalom csapdáit a zord Sengoku korszakban?
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX735
4,2
Marvels Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az eredeti történetet egyjátékos vagy kooperatív játékkal ötvözi, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállók világában. Alkossatok akár négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet a növekvő fenyegetésektől.
Szuper ár
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX640
4,8 68×
Death Stranding - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX463
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802
4,9 44×
Far Cry 4 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A korábbi epizódok hatalmas sikerére építve készült el a Far Cry® 4, ugyanakkor egy új, kiterjedt és nyitott játékvilágot hoz, amely teljesen magával ragad. Új fegyverek, járművek és vadállatok elé nézhetsz.
Szuper ár
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX095
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok - PS4 - Videójáték kiegészítő Típusok
4,0
Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához - A csomag a letöltéshez szükséges kódot tartalmazza, nem tartalmaz telepítő lemezt. Eivornak Odinként, a háború és bölcsesség skandináv isteneként kell felvállalnia a sorsát. Szabadíts fel új isteni erőket, miközben kétségbeesett küldetésre indulsz egy lélegzetelállító világban. Fejezd be a legendás viking sagát, és mentsd meg fiadat szemtől szemben az istenek pusztulásával.
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1266
4,5 10×
Asterix and Obelix XXL 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Tutatiszra! A legyőzhetetlen gallok visszatértek egy új videojátékban. A főhősök két híres gall, akiknek számos kihívást kell teljesíteniük egy különleges parkban, amelyet Julius Caesar próbál kiépíteni.
5 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX614
4,5
Watch Dogs Legion Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Gold Edition tartalma: alapjáték + Season Pass
Leárazás -11 %
5 890 Ft 6 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX642g
4,7
Injustice 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - verekedős játék, a népszerű DC Univerzumra épülő játék méltó folytatása
Leárazás -8 %
5 890 Ft 6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX377
4,9 49×
Rise of The Tomb Raider 20th Celebration Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Tomb Raider huszadik évfordulójának alkalmából megjelenő kiadás tartalmazza az alapjátékot, az összes DLC-t/Baba Yaga, a Blood Ties narratív részt Playstation VR támogatással, az új kooperatív Endurance módot, az új Extreme Survivor nehézségi szintet.
Leárazás -9 %
5 890 Ft 6 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX336
4,7 21×
Batman: Arkham Knight - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A trilógia befejező része egyedi élményt és számos új játékot tartogat - vezetheted a Batmobilt, a város még nagyobb lett, az összecsapások még izgalmasabbak. A már megszokott rosszfiúk - Pinvin, Two-Face, Scarecrow - és még sokan mások várnak rád, miközben az elszegényedett város felett szeretnék átvenni az uralmat.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX133

Olcsó playStation 4 (PS4) játékok

Alexandra VaníkováA legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
További cikkek Összes cikk
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ