Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó playStation 4 (PS4) logikai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(8)
PlayStation 4
(9)
Műfaj
Akció
(2)
Kaland
(2)
Árkád
(2)
Gyerekeknek
(3)
Logikai
(9)
Szöveg
CS
(3)
EN
(9)
DE
(7)
HU
(1)
RU
(1)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(1)
Szinkron
EN
(9)
DE
(4)
RU
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
JP
(1)
Korhatár
7 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 4 (PS4) logikai játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 4 (PS4) logikai játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 4 (PS4) logikai játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Little Big Planet 3 - PS4, PS5, amelynek bruttó ára 3 390 Ft. Az olcsó playStation 4 (PS4) logikai játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
9 termék
4,5 64×
Little Big Planet 3 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, gyerekeknek és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sackboy visszatér, de ezúttal barátai segítségére siet. Fedezd fel a Bunkum bolygót, találj rá az Imagesphere fel nem fedezett részeire, hozd létre saját pályáidat, és játssz több ezer, mások által létrehozott pályán.
Leárazás -48 %
3 390 Ft 6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX119
4,8 36×
Rayman Legends - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ugrálj a dobok ritmusára, bokszolj a basszus lelkével, lovagolj a gitárzenével - ahhoz, hogy felülkerekedj a zenés pályákon, figyelj a ritmusra és az időzítésre. Derítsd ki, hogy elég tehetséges vagy-e ahhoz, hogy a igazi előadó hős légy.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX072
4,9
Worms Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz a klasszikus Worms játékkal, csak több Wormsszal, nagyobb környezetben és több fegyverrel, 65 fegyverrel, ebből tíz teljesen új, amelyek tökéletesek az offline és online többszemélyes játékhoz.
7 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX092
5,0
Syberia 3 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és logikai - Merülj el egy elbűvölő karakterek lakta világ legmélyén, és légy részese egy újabb hihetetlen kalandnak.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX985
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
4,9 71×
Spyro Reignited Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A kiadás a következőket tartalmazza: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon. A hősies Spyro sárkány ezúttal új köntösben tér vissza.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX510
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1468
4,8 25×
Sackboy A Big Adventure! - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
Leárazás -48 %
10 890 Ft 20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX931
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Időnként romok és csillagok hullanak az égből Nayuta otthona felett, amelyek mintha más világokba nyújtanának bepillantást. Az egyik ilyen rom felfedezése során barátaival megmentenek egy Noi nevű kis tündérlányt. Elmondja Nayutanak, hogy valami nagyon fontos dolgot loptak el tőle, és megkéri, hogy segítsen annak visszaszerzésében.
20 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1314
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) logikai játékok
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ