Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olcsó playStation 4 (PS4) RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(40)
PlayStation 4
(47)
Műfaj
Akció
(42)
RPG
(47)
Stratégiai
(6)
Lövöldözős
(7)
Szöveg
CS
(6)
EN
(47)
DE
(42)
HU
(2)
RU
(12)
PL
(9)
FR
(18)
ES
(17)
IT
(18)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(47)
DE
(24)
RU
(1)
FR
(6)
ES
(8)
IT
(6)
JP
(1)
Korhatár
12 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 4 (PS4) RPG játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 4 (PS4) RPG játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 4 (PS4) RPG játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Tom Clancys The Division 2 - PS4, amelynek bruttó ára 2 890 Ft. Az olcsó playStation 4 (PS4) RPG játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
47 termék
4,6 36×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,6 71×
Bloodborne - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A fejlesztő Hidetaka Miyazaki és a FromSoftware alkotói (a legendás akció RPG játékok a Demon's Souls, a Dark Souls és a Dark Souls II készítői) a Bloodborne játékkal érkeznek, egy vadonatúj akció RPG játékkal, egyedülálló sötét légkörrel, brutális nehézséggel és kifinomult harcrendszerrel
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX124
4,6 21×
Nioh 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Utazz el Japánba 1555-ben, amikor az országot végtelen háború sújtja, és démonok járják a földet. Túl tudod élni a halálos Sötét Birodalom csapdáit a zord Sengoku korszakban?
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX735
4,8 20×
Borderlands 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra.
4 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX619
Kingdom Hearts 3
Konzol játék - a sikeres sorozat folytatása, amelyben különböző filmek és sorozatok szereplőivel találkozhatsz.
4 890 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX529nad
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802
4,8
Just Cause 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Újra Rico Rodriguez bőrében találod magad. Ezúttal a világ legerősebb magánhadseregével, a The Black Hand-del néz szembe. A játék hatalmas nyitott világot kínál, amelyben autók, vadászgépek, tankok és szárnyas repülőruhák segítségével közlekedhetsz.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX537
5,0
Just Cause 3 Gold - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tartalmazza a Just Cause 3 alapjátékot és az Air Land and Sea, a Weaponised Vehicle Pack, az Explosive Weapon Pack, valamint a Reaper Missile Mech kiegészítő csomagokat.
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX149g
4,4
Borderlands: The Handsome Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Az alapvető összeállítás a Borderlands két játék, a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel végső verzióit tartalmazza, amelyet kifejezetten az új generációs konzolok számára készítettek.
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX126
4,8 71×
Assassins Creed Odyssey - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Saját családod halálra ítélt, ezért kalandos utazásra indulsz, amely során kitaszított zsoldos katonából legendás görög hőssé változol, hogy felfedd múltad titkait. Találd meg a saját utadat egy háború által szétszakított világban, amelyet emberek és istenek egyaránt teremtettek, ahol hegyek és tengerek ütköznek.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX524
4,8 25×
Shadow of the Tomb Raider - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A sikeres sorozat folytatásábaan Lara Croft elindul legnagyobb kalandjára a maja apokalipszis ellen.
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX505
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX434
5,0
Batman Return to Arkham - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A két legnépszerűbb Batman játék összesítése, amely a kritikusok és a játékosok által is kedvelt. Akár először látogatod meg Arkhamet, akár évekkel később térsz vissza ide, le fog nyűgözni a kifinomult grafika és a simán futó játékmenet. A sötét városon történő átkelés a neon fények alatt még sosem volt ilyen gyönyörű.
6 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX281
4,0
Marvel vs. Capcom: Infinite - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A két történetmesélő univerzum epikus ütközete tér vissza a Marvel vs. Capcom játékkal. Küzdj kedvenc hősödért!
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0809
4,9 48×
Assassins Creed Origins - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberiség titokzatos történetében az Assassin's Creed következő epizódjával amely az Origins alcímet kapta, és fedezd fel az Orgyilkosok Testvériségének felemelkedésének izgalmas történetét, és ismerd meg az első orgyilkos eredetét.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX096f
5,0
Chernobylite - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Vedd át Igor, a fizikus és a csernobili erőmű egykori alkalmazottjának szerepét, aki visszatér Pripjatba, hogy kivizsgálja menyasszonya harminc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnését. Fedezd fel a nem lineáris történetet, és fedezd fel az igazságot a gyötrő múltaddal kapcsolatban!
Leárazás -14 %
7 890 Ft 9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1170
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX073hu
4,7 38×
Mortal Kombat 11 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Növeli a játékélményt az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabott karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok felhasználásával. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres saga folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látott napvilágot.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX590
Devil May Cry HD Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Tartalma: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Vedd fel a vörös kabátod. és készítsd elő a fegyvereket a démonvadászatra, mert ez egy véres menet lesz.
7 890 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX475nad
4,0
Devil May Cry HD Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalma: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Kapd elő a piros kabátodat és készítsd elő a fegyvereket a démonvadászatra, ez egy véres menet lesz!
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX475
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935
4,9
ARK: Survival Evolved - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX690
4,9
Bioshock Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX202
4,4
Dark Souls II - Scholar of the First Sin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A csúcsminőségű dark fantasy, a Dark Souls II teljes kiadása három datadisket tartalmaz: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King és Crown of the Ivory King. A nextgen verzió számos grafikai, hangzásbeli és teljesítménybeli fejlesztést is tartalmaz, valamint az online mód egyidejűleg 6 játékosra való kiterjesztését is kínálja.
9 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX130
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ