A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Üvegek és kulacsok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0,17 l
18,5 l
-
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(44)
Fekete
(66)
Piros
(30)
Lila
(18)
Barna
(5)
Kék
(93)
Narancs
(20)
Magenta
(1)
Rózsaszín
(43)
Ezüst
(23)
Szürke
(40)
Átlátszó
(42)
Türkiz
(11)
Többszínű
(6)
Zöld
(42)
Arany
(2)
Sárga
(8)

A rendszeres és megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás az egyik legfontosabb dolog, amire figyelni kell. A kulacsok alapvető felszerelésnek számítanak, amelyek mindig kéznél vannak, ezért érdemes időt és figyelmet fordítani a megfelelő üveg kiválasztására. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, mire kell figyelni a kulacsok kiválasztása során.

Tovább

Felejtsd el az eldobható üveg típusokat

Az újrahasználható vizes üveg hűséges társad lesz minden lépésnél. Nemcsak pénzt takaríthatsz meg vele, hanem védheted a környezetet és - az eldobható műanyag palackokkal ellentétben - az egészségedet is. A lehetőségek széles skálájából választhatsz anyagok, színek, stílusok és funkciók szerint. Mindenekelőtt azt kell tudnod, hogy ki és hol fogja használni a kulacs típust, és ennek megfelelően kell kiválasztanod az űrtartalmat és a dizájnt.

Miből készülnek a kulacsok?

A kulacsok a lehető legalacsonyabb súlyú, ugyanakkor a legtartósabb és legjobb minőségű anyagból készülnek. Győződj meg róla, hogy nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, például ftalátokat, BPA-t, festékeket, vagy lágyítószereket.

i

Fontos lehet, hogy a kiválasztott üveg mosogatógépben mosható-e. A magas hőmérséklet megrongálhat bizonyos anyagokat, ezért győződj meg arról, hogy az üveg kulacsod alkalmas-e a mosogatógépben történő tisztításra.

Műanyag kulacsok: könnyű és tartós változatok

Bár a klasszikus PET-palackok nem ideálisak az újrafelhasználásra, vannak nem veszélyes anyagokból készült kulacsok is, mint például a polipropilén vagy a tritán. A műanyag kulacsok használata számos előnnyel jár: könnyűek, tartósak és szinte törhetetlenek, valamint stílusosan változatosak és olcsók. Ugyanakkor ez a kulacs fajta nem rendelkezik olyan hosszú élettartammal, és nem mindig alkalmas forró italok fogyasztására.

Elegáns üvegkulacs

Az üveg anyag a kulacsnak hosszabb élettartamot kölcsönöz, mint a műanyag, valamint stílusos és nem káros az egészségre sem. Az üvegpalack frissen tartja a vizet. Az anyaga azonban nagyon törékeny és a palack ezért könnyen eltörhet. Ebből kifolyólag ezek a fajta kulacsok speciális csomagolással kaphatóak. Kiválasztáskor figyelembe kell venni a nagyobb súlyt és a magasabb árat is.

Fém kulacsok

Amikor a fém kulacsok kerülnek szóba, elsősorban a rozsdamentes acélra gondolunk. Ezt az egészséges palackot könnyű karbantartani, súlya és tartóssága pedig valahol a műanyag és az üvegkulacs opciók között van. Néhányan azonban enyhe fémes utóízt érezhetnek, ha fém kulacs típusból isznak vizet.

Műanyag kulacs
Műanyag kulacs

Üvegkulacs
Üvegkulacs

Fém kulacs
Fém kulacs

A kulacsok nyitásának módja

A kulacsok kupakja ezerféleképpen készülhet, és csak rajtad múlik, melyik változat illik hozzád. Találkozhatsz széles csavarmenettel rendelkező kulacs kupak típusokkal, amelyeket könnyű megtölteni vízzel. Tetszhet a kiömlésbiztos kupakkal ellátott, csuklós fedelű kulacs is, amelyet egy kézzel kinyithatsz. Egy másik lehetőség a szívószállal ellátott üveg, amelyből nagyon könnyű inni, és vannak kihúzható kupakos kulacsok is, amelyeket főleg a kerékpárosok értékelnek.

A piacon megtalálhatóak kombinált nyitású kulacsok is, amelyek maximálisan védenek a kiömléstől.

Kulacsok utazáshoz – mindig kéznél vannak

Az utazó kulacsok kiválasztása esetén fontos, hogy a termék ne legyen túl nagy és nehéz, de a megfelelő modell főleg az utazás típusától és a táskában lévő helytől függ. Az utazó kulacsok esetén fontos, hogy kellően törésállóak legyenek, ekkor jól jön egy szigetelőréteg is, amely melegen vagy hidegen tartja az italt. Egy könnyű, kisebb kulacs elfér a táskádban, például ha a városban utazol.

i

A kulacsok térfogata

Az üvegek kiválasztásakor az űrtartalom is szerepet játszik. Ez szorosan összefügg a kulacs felhasználási céljával: hol és mennyi ideig szeretnéd használni a palackot. Kisgyermekek számára kisebb űrtartalmú kulacsok is kaphatók. Ha utazni mész, és a hátizsákodban tartanád a kulacsodat, legfeljebb 1 l-es üveg ajánlott, hogy ne nehezítse el túlságosan a táskádat.

Az okos kulacsok vigyáznak az egészségedre

Az okos kulacsok Bluetooth technológia segítségével csatlakoznak mobileszközödhöz, így gondoskodva arról, hogy rendszeresen igyál. Emlékeztet, hogy mikor kell innod, és létrehozza a számodra ideális, személyre szabott ivási tervet.


Okos kulacs

Az okos kulacs helyetted is gondoskodik a megfelelő ivási terv kialakításáról.

A sportitalos palackok segítenek, hogy ne feledkezzünk meg a folyadékpótlásról

A sport kulacs segít fenntartani az ivási rendet sportolás közben. A sport kulacsok általában könnyűek, többnyire műanyagból készülnek, és hurokkal rendelkeznek a könnyű megfogás érdekében. A kerékpározáshoz speciális kulacs típusok készülnek, amelyeknek különleges alakjuk van – ez biztosítja, hogy a kulacs illeszkedjen a kerékpártartóhoz. Milyen kupakkal ellátott sport kulacs modellt érdemes vásárolnod? Választhatsz szívószálas vagy esetleg kupakkal ellátott kulacs típust is.

A praktikus sport palack helyettesítője lehet egy shaker is.

Válassz megfelelő kulacs modellt gyermekeid számára

A gyerek kulacsok kiválasztása esetén a legfontosabb, hogy a kulacs a lehető legbiztonságosabb anyagból készüljön. Fontos továbbá a megfelelő űrtartalom kiválasztása is, és ugyanilyen lényeges az is, hogy a palack tartós és törhetetlen legyen. Válassz 100 %-ban szivárgásmentes kupakkal ellátott kulacs típust a balesetek elkerülése érdekében.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SodaStream TriPack Palack, fekete-fehér, 1 l Szállításra kész > 10 db
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fekete és fehér kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,38 kg, 3 darabos csomag
6 890 Ft

2.
SodaStream GREY/Duo Pack 1L Szállításra kész > 10 db
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, szürke kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,25 kg, 2 darabos csomag
5 190 Ft

3.
SodaStream SOURCE/PLAY 3Pack, fekete, 1 l Szállításra kész > 10 db
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fekete és fehér kivitel, magassága 26,5 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,365 kg, 3 darabos csomag
7 090 Ft

Még több
432 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Campgo Sports 700 ml blue - Kulacs
Típusok
4,9 35×
Campgo Sports 700 ml blue
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, fedett szívóka és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam018
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 147×
SodaStream TriPack Palack, fekete-fehér, 1 l
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fekete és fehér kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,38 kg, 3 darabos csomag
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4154f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
STANLEY kulacs szívószállal/nyakkal 890ml rózsakvarc
Kulacs - űrtartalma 0,89 l, rózsaszín kivitel
18 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNYlhn03
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HidrateSpark Steel Okosüveg szívókával, 620 ml, fekete - Kulacs Típusok
4,4
HidrateSpark Steel Okosüveg szívókával, 620 ml, fekete
Kulacs - szívószálas, űrtartalma 0,62 l, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga rozsdamentes acél, magassága 27 cm, fekete kivitel
34 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hs21pk5
4,8 163×
SodaStream GREY/Duo Pack 1L
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, szürke kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,25 kg, 2 darabos csomag
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4150
4,6 96×
SodaStream Penguin/Crystal, üveg, 0,7 l
Sodastream palack - üveg, palack 0,7 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, átlátszó, magassága 24 cm, átmérője 8,4 cm, tömege 0,625 kg
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4153
4,8 20×
Sodastream FUSE palack, 3× 1 l, PEPSI
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, étel és ital motívum, fekete és fehér kivitel, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,36 kg, 3 darabos csomag
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL821
4,8 56×
SodaStream JET palack, 2× 1 l, téli virágok
Sodastream palack - 2 x 1 l, újra felhasználható
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSLKZ375
4,8 229×
SodaStream TriPack 1l ORANGE / RED / GREEN
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, zöld, narancssárga és piros kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,42 kg, 3 darabos csomag
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4153d
Campgo Kids 400 ml cars - Kulacs
Típusok
3,7 13×
Campgo Kids 400 ml cars
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, itató a termék része, BPA-mentes, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam019
Campgo Sports 700 ml pink - Kulacs
Típusok
4,9 35×
Campgo Sports 700 ml pink
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam017
Campgo Kids 400 ml Zoo - Kulacs
Típusok
3,7 13×
Campgo Kids 400 ml Zoo
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam020
4,9 13×
SodaStream Jet palack, Ice Tea, 2× 1 l
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése bekattintással, absztrakció motívum, fekete kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,26 kg, 2 darabos csomag
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL339
GymBeam Hydrator TT 2,5 l, black - Sport kulacs
Típusok
3,9 42×
GymBeam Hydrator TT 2,5 l, black
Sport kulacs - színe: fekete, űrtartalma: 2,5 l
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym171
4,7 55×
Campgo Outdoor matte 600 ml green
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, szíj, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, egy kézzel nyitható és széles nyakkal, anyaga műanyag, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,2 cm, átmérője 6,9 cm, zöld kivitel
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam016
4,8 48×
SodaStream FUSE palack, 2× 1 l, téli virágok
Sodastream palack - 2 x 1 liter, újra felhasználható
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSLKZ382
4,7 22×
SodaStream JET 7UP & Pepsi Max Palack, 2× 1 l
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, étel és ital motívum, fekete és fehér kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,252 kg, 2 darabos csomag
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL716
4,8 28×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP038
4,6 25×
SodaStream Fuse Love Raspberry Palack, 2× 1 l
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, étel és ital motívum, fehér és piros kivitel, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,24 kg, 2 darabos csomag
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL338
4,6 25×
SodaStream SOURCE / PLAY 3Pack 1l - fehér
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fehér kivitel, magassága 26,5 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,365 kg, 3 darabos csomag
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4150v
4,6 55×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP014
4,1 21×
G21 Ivópalack, 1000 ml, kék-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, kék kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP021
4,8 33×
Fuse METAL - 1l
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, szürke kivitel, magassága 26,5 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,18 kg
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODLH667
4,7 17×
SodaStream Jet Pepsi Love - fehér, 1l
Sodastream palack -
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL709

Üvegek és kulacsok

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...

Üvegek és kulacsok

A Üvegek és kulacsok kategóriában összesen 432 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó üvegek és kulacsok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább üvegek és kulacsok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb üvegek és kulacsok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: üvegek és kulacsok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ