Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Old Spice Captain Wooden 5 az 1-ben Szett

Termékkatalógus
Old Spice Captain Wooden 5 az 1-ben Szett
4,7 7 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Body Spray dezodor, tusfürdő, borotválkozás utáni balzsam, stift dezodor + karácsonyi zokni
Kód:  VBAL464 Termékszám:  8001841905280 Gyártó honlapja:
Old Spice Captain Wooden 5 az 1-ben Szett Megszűnt

Old Spice Captain Wooden 5 az 1-ben Szett

A gyönyörű és praktikus ajándékcsomagba rejtett Old Spice nagyszerű választás minden férfi számára, aki szereti megmutatni hatalmát és erejét. Öltsd magadra a tusfürdő férfias illatát, harcolj az izzadság ellen a dezodorral, és nyugtasd meg irritált bőröd a borotválkozás utáni arcszesszel. A szett továbbá egy stílusos karácsonyi zoknit is tartalmaz a hideg téli estékre. Az Old Spice Captain Wooden 5 az 1-ben csomaggal nem lőhetsz mellé!

Old Spice WhiteWater tusfürdő

A WhiteWater tusfürdőt úgy alkották meg, hogy felfrissítse és megtisztítsa a férfiak testét. Friss illata a tisztaság és frissesség kellemes érzetét nyújtja, és növeli a férfiak önbizalmát. A tusfürdő tisztítja, hidratálja és ápolja a bőrt. Az illat, amelyet a nők is imádni fognak, elkísér akár hét órán keresztül. A terméket olyan igényes férfiak számára készítették, akik adnak saját tisztaságukra és illatukra a munkahelyen, otthon, és sportolás közben is. Az egyedülálló illat olyannak sejteti a férfiakat, amilyenek - bátrak, határozottak, vonzóak és maszkulinak. Addát magad az igazi férfiak illatának!

A Old Spice WhiteWater tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • Alaposan tisztítja az egész testet
  • Az Old Spice tusfürdő felfrissíti és illatosítja a bőrt
  • Tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt
  • A férfias illat 7 órán át érezhető
  • A Old Spice WhiteWater fokozza a férfiak önbizalmát

Használata:
Vidd fel nedves bőrre és finoman habosítsd fel. A használat után alaposan öblítsd le.

Összetétele:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Old Spice WhiteWater dezodor spray

Olyan izzadásgátló sprayt szeretnél, amely pontosan tudja, hogyan harcoljon az izzadság ellen? Szeretnél egy jellegzetes férfias illatot, amely élénkít és felfrissít? Akkor válaszd az Old Spice WhiteWater férfi dezodort, amely friss illattal hódít. Könnyen használható, és még könnyebben szárad. Naponta egy fújás elegendő! A Core illatfelszabadító technológiának köszönhetően az illat a nap folyamán egyenletesen szabadul fel. Kényeztesd a tested ezzel az egyedülálló illattal, amely eddig a tökéletes férfiasságodhoz hiányzott. 

A Old Spice WhiteWater dezodor spray legfontosabb jellemzői

  • Bevált Old Spice márka
  • Jellegzetes férfias illat, amely élénkíti és felfrissíti
  • Könnyen alkalmazható, gyorsan szárad
  • Csak egy fújás naponta
  • Core technológia - az illat egyenletesen szabadul fel a nap folyamán

Használata:
Permetezz a hónaljadra, és hagyd, hogy felszívódjon.

Összetétele:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl cyclodextrin, Aqua, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Citronellol, Benzyl salicylate, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal.

Old Spice WhiteWater deostick

Akár otthon dolgozol, akár az edzőteremben edzel, vagy épp egy nagy kaland részese vagy, az Old Spice WhiteWater deostickje mindig kellemes, érzéki illattal lát el. A határozott aroma felélénkít és felfrissít. A frissesség kellemes érzésével garantáltan higgadt marad mindenki.

A Old Spice WhiteWater deostick legfontosabb jellemzői

  • Harcol a szagok és az izzadság ellen
  • Az Old Spice deostick kellemes és egyedi illatot kölcsönöz
  • A Old Spice WhiteWater  felfrissít

Használata:
A forgatható görgőnek köszönhetően az alkalmazás nagyon egyszerű. Használd a hónaljadon, és kerüld a szembe jutást.

Összetétele:
Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Parfum, PPG-3 Myristyl Ether, Tetrasodium EDTA, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal, CI 60725, CI 61565

Old Spice WhiteWater borotválkozás utáni arcszesz

Az Old Spice WhiteWater borotválkozás utáni arcszeszt a magabiztos férfiak számára fejlesztették ki, akik szeretik a kalandokat és semmitől sem riadnak vissza. A sportos illat frissességgel áraszt el, és felemelő energiával lát el az újabb kalandokhoz. Az Old Spice WhiteWater intenzitásában és ellenállhatatlanságában különbözik a többitől, ami fontos az olyan férfiak számára, akik szeretik áttörni a korlátokat és új dolgokat felfedezni.

A Old Spice WhiteWater borotválkozás utáni arcszesz legfontosabb jellemzői

  • Nyugtatja az irritált bőrt
  • Whitewater borotválkozás utáni arcszesz frissességgel és energiával lát el
  • Old Spice Whitewater a magabiztos férfiak számára

Használata:
Vidd fel borotvált bőrre. Az arcon való alkalmazáskor kerüld a szem körüli területeket.

Összetétele:
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, BHT, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citral, Geraniol, CI 60730



Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Old Spice Captain Wooden 5 az 1-ben Szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE WhitewaterWooden 5v1 Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Captain Wooden 5v1 Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ