AlzaBoxy CZ, SK,HU Výměna nevhodného dárku

OLED TV

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Képátló
42 "
83 "
- 106,68 cm 210,82 cm
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(1)
100 / 120 Hz
(70)
144 Hz
(6)
Évjárat
2023
(52)
2022
(24)
2021
(1)
Alkalmazások
O2 TV
(53)
YouTube
(77)
Netflix
(77)
HBO Max
(54)
Voyo
(58)
Vezeték nélküli kapcsolat
WiFi
(77)
Bluetooth
(77)
Párosítás mobileszközzel
(49)
Apple AirPlay 2
(42)
DLNA
(52)
Miracast
(43)
Chromecast
(38)

Az OLED TV lenyűgözően széles színspektrummal rendelkezik, emellett valósághű fekete színreprodukcióval és rendkívül széles betekintési szögekkel büszkélkedhet. Egy OLED tévében minden egyes képpont önállóan ragyog fel, így az kivételes részletességgel és valósághűséggel kápráztat el minket. De hogyan működnek pontosan az OLED tévék, és milyen további előnyöket kínálnak?

Tovább

Mi is valójában az OLED TV?

 Az OLED (Organic Light-Emitting Diode) TV olyan tévé, amely a fejlett OLED technológiát használja a kép megjelenítéséhez. Az OLED tévék képesek egyes pixelek független vezérlésére, mivel azoknak saját organikus anyagból készült diódájuk van. Amikor ezek a diódák elektromos áramot kapnak, fényt bocsátanak ki, és ezek a fények keveredése alkotja a képet. Egy OLED TV a hagyományos LCD televíziókhoz képest sok előnnyel rendelkezik, például a valósághűbb színek, a kiváló kontrasztarány, a gyorsabb válaszidő és a vékonyabb kialakítás. Az OLED technológia lehetővé teszi a mély fekete és élénk színek megjelenítését, mivel az egyes pixel egységek önállóan ki- és bekapcsolhatók, így a háttérvilágítás nélküli képernyő teljes sötétséget vagy rendkívül világos területeket tud létrehozni. Az OLED TV modellek a szórakoztatóiparban népszerűek lettek, és a legjobb képminőséget kínálják az otthoni szórakozásban, filmezésben, játékban és más vizuális élményekben.

Miért érdemes az OLED TV mellett dönteni?

Ismerd meg az OLED tévék legérdekesebb és legkiemelkedőbb előnyeit.

  • Az OLED TV esetében minden egyes pixel saját fényforrással rendelkezik, így nem szükséges az állandó háttérvilágítás.
  • Az OLED technológia a legkiemelkedőbb fekete színt garantálja, mivel a képernyőben lévő pixel egységek egyszerűen kikapcsolnak, így teljes sötétséget hozva létre a képernyőn.
  • A remek fekete színreprodukció mellett az egyenként irányítható képpontok alacsonyabb energiafelhasználást is eredményeznek.
  • Az OLED televízió elsőosztályú betekintési szögekkel rendelkezik, amelyek különösen a családi moziélmények során nyújtanak kiemelkedő élményt.
  • Az OLED tévé gyakran számos új technológiai vívmányt és modern funkciót is magában hordoz.
Az OLED TV működési elve
Az OLED tévé kijelzőjének felépítése

Az OLED TV kiemelkedő funkciói

Az OLED TV választásakor számos tényezőt kell figyelembe venni. Az alábbiakban tekintsük át a legfontosabbakat együtt.

i

Hogyan működik az OLED TV?

Az OLED tévék esetében minden egyes pixel (képpont) rendelkezik saját diódával, amely függetlenül képes fényt kibocsátani, így a televíziónak nem szükséges további háttérvilágítási réteg..

Az OLED tévék kiemelkedő képminőséget nyújtanak a változatos képátlók révén

Az OLED televíziók mérete valószínűleg az első szempont lesz, amellyel találkozol, amikor a készülék kiválasztásáról döntesz. A kínálatban számos különböző képátló áll rendelkezésre, tehát az, hogy melyiket választod, csupán a Te preferenciádtól függ. A legkisebb OLED TV képátlója általában 40 vagy 42 hüvelyk, míg a legnagyobbaké meghaladhatja az 80 hüvelyket, vagyis több mint 200 centimétert.

Az OLED televízió választása során fontos, hogy szemünk egészségére is gondoljunk, és a döntéshozatali folyamat során vegyük figyelembe a képernyőtől való optimális távolságot is.

A képernyő mérete szorosan összefügg a kiválasztott OLED tévé felbontásával is

Milyen felbontású legyen az új OLED tévé? Az új OLED TV felbontása legyen 4K. Manapság a 4K felbontás számít a modern televíziók szabványának. Ez a felbontás kiváló képminőséget biztosít, és tökéletesen visszaad mindenféle kihívást jelentő jelenetet. A 4K OLED TV kiváló választás akár játékkonzolokhoz is.

i

Az OLED televíziók további fontos jellemzői és funkciói közé tartozik a HDR (High Dynamic Range), a Dolby Vision és a VRR (Variable Refresh Rate) támogatás.

Ne hagyd figyelmen kívül a képernyő képfrissítési sebességét sem

Az OLED TV, hasonlóan más televíziókhoz, egyre nagyobb képfrissítési sebességgel rendelkezik. A 100 Hz-es és ennél magasabb frekvenciák simább átmeneteket eredményeznek, és játékok esetén is gyorsabb reakcióidőt biztosítanak.

A jelenlegi "leggyorsabb" OLED TV akár 144 Hz-es képfrissítési sebességgel is rendelkezhet, amely fokozottan támogatja a zökkenőmentes és dinamikus képi élményt.

Hozd ki a legtöbbet az OLED okostévéből

Az OLED TV nemcsak kiváló képminőséget nyújt, hanem okos operációs rendszerekkel is rendelkezik, amelyek több tucat vagy akár több száz izgalmas funkciót és alkalmazást kínálnak, amelyekkel soha nem fogsz unatkozni. Fedezd fel a legérdekesebbeket!

  • Az HbbTV a távirányítón található piros gomb segítségével aktiválható funkció, amely fejlett nézői tartalmakat kínál.
  • A hangvezérlés és a hangalapú asszisztens támogatása különösen hasznos lehet, ha éppen nem találod a távirányítót, vagy kényelmesebb módon szeretnéd irányítani a televíziót.
  • A DVB-T2 tuner segítségével TV antennával hangolható a televízió. Amennyiben műholdas vételt szeretnél, válaszd a DVB-S2 tunert.
  • A Smart OLED TV alkalmazás menüjében elérhető minden kedvenc streaming szolgáltatás, webböngésző és játék is, amelyek könnyen hozzáférhetőek és navigálhatóak.

Az OLED TV esetében a csatlakoztathatóság is kiemelkedő szerepet játszik

Az OLED tévé kiválasztásakor a csatlakoztathatóság fontos tényező. Az olyan alapvető lehetőségek, mint a HDMI, LAN vagy USB, WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay, Miracast vagy DLNA, mind hozzájárulnak a TV sokoldalúságához és segítenek a különböző eszközök integrálásában. Így biztosíthatod, hogy a készülék megfeleljen a különböző igényeknek és lehetőségeknek.

i

OLED vs. QLED? Milyen TV-t vegyek útmutatónkban összefoglalunk minden fontos információt a jelenlegi képalkotó technológiákról és még sok minden másról is.

OLED TV ár

Az OLED technológia folyamatos terjedésével és a panelek előállítási költségének csökkenésével az OLED tévé ára egyre kedvezőbb – egy Quantum dot kijelző, vagyis QLED TV árával nagyjából egy szinten mozog. Ha megtetszett a technológia, de kedvezőbb áron szeretnél vásárolni, nézd meg OLED TV outlet oldalunk kínálatát, ahol felbontott vagy használt, de kifogástalanul működő termékekhez juthatsz az eredeti vételárnál olcsóbban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
65" LG OLED65C31 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
716 190 Ft

2.
65" Hisense 65A85H Szállításra kész 3 db
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PCI Hisense 2400 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, Apple TV, Voyo, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, G energiaosztály
466 670 Ft

3.
55" Samsung QE55S90C Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 300×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
475 590 Ft

Még több
77 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
65" Hisense 65A85H - Televízió
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Hisense 65A85H
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PCI Hisense 2400 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, Apple TV, Voyo, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, G energiaosztály
Szuper ár
466 670 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HIS020t6b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
65" LG OLED65C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" LG OLED65C31
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
716 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612e167
Arany középút Kiváló ár/érték arány
65" Samsung QE65S95C - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0
65" Samsung QE65S95C
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
835 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176o92
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
77" Samsung QE77S95C - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0
77" Samsung QE77S95C
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
1 195 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176q92
65" Sony Bravia OLED XR-65A75K - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
65" Sony Bravia OLED XR-65A75K
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, Apple TV, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Acoustic Surface Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, F energiaosztály
711 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS79110
55" LG OLED55C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" LG OLED55C31
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
472 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13l
42" LG OLED42C26 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
42" LG OLED42C26
Televízió - SMART, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, Dolby Atmos, AI Sound, G energiaosztály
Leárazás -5 %
369 990 Ft 389 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607h5i63
55" Samsung QE55S90C - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0
55" Samsung QE55S90C
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 300×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
475 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n91
65" Samsung QE65S90C - Televízió A kiszállítás
ingyenes
4,6 10×
65" Samsung QE65S90C
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 300×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
592 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176o91
83" LG OLED83C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
83" LG OLED83C31
Televízió - SMART, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
1 370 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WK612g111
48" LG OLED48C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
48" LG OLED48C31
Televízió - SMART, OLED, 121 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
379 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612c03a10
42" LG OLED42C31 - Televízió Ingyen
Alzabox szállítás
4,8
42" LG OLED42C31
Televízió - SMART, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
Leárazás -8 %
349 990 Ft 382 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WK607h5i62
55" Sony Bravia OLED XR-55A80L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Televízió - Google TV, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, O2 TV, Apple Airplay 2, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
Leárazás -15 %
499 900 Ft 590 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS7910c2
55" Samsung QE55S95C - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0
55" Samsung QE55S95C
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
639 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n92
55" LG OLED55G2 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
55" LG OLED55G2
Televízió - SMART OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály, az állvány nem tartozék
689 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13e
48" Sony Bravia OLED XR-48A90K - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Televízió - Google TV, OLED, 121 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, O2 TV, VESA 300×300, 25 W hangszóró, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS1018h4c1
65" LG OLED65G2 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
65" LG OLED65G2
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály
817 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612e16b
77" Samsung QE77S90C - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0
77" Samsung QE77S90C
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
954 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176q91
65" Sony Bravia OLED XR-65A90J - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Sony Bravia OLED XR-65A90J
Televízió - SMART, ANDROID, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Telly, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, G energiaosztály
+Ajándék Előfizetéses Sony BRAVIA CORE 24 hónapig melynek értéke 39 990 Ft
899 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WS7911b
55" LG OLED55G33 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
55" LG OLED55G33
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
Leárazás -6 %
619 890 Ft 656 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WK612d13m
65" Panasonic TX-65MZ2000E - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
65" Panasonic TX-65MZ2000E
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, Netflix, Disney+, Apple TV, Voyo, Amazon Alexa, My Home Screen, VESA 300×300, 160 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Térhangzás, G energiaosztály
1 499 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WX244s8t2a24
55" Metz 55MOC9010Y - Televízió
Ingyenes
szállítás boltjainkba
55" Metz 55MOC9010Y
Televízió - SMART, ANDROID, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, Netflix, Google Assistent, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, F energiaosztály
395 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: METZ004a50a
65" Panasonic TX-65LZ800E - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
65" Panasonic TX-65LZ800E
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, Netflix, Disney+, Apple TV, Voyo, Amazon Alexa, My Home Screen, VESA 300×300, Dolby Atmos, Térhangzás, G energiaosztály
692 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WX244s8t2a2a
65" Sony Bravia OLED XR-65A80L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, O2 TV, Apple Airplay 2, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
Leárazás -11 %
699 900 Ft 787 200 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WS7911b1
QLEDMi a különbség az OLED és a QLED között? QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a...
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
választási útmutatóMilyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ) A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált.
Érdekelnek az új next-gen konzolok új funkciói, mint például a 4K/120Hz vagy a változó képfrissítési frekvencia? Akár igen, akár nem, a gamer tévét a funkciók és a specifikációk figyelembevételével ajánlott kiválasztani. Mi alapján lehet tehát kiválasztani a megfelelő...
Jelenleg két fő megjelenítési technológiát használunk - az LCD és az OLED -, amelyeket tovább oszthatunk különböző alkategóriákra. Miben különböznek egymástól? Mik az előnyeik és hátrányaik? Cikkünkben erről olvashatsz bővebben.
További cikkek Összes cikk

OLED TV

Az OLED technológia kiküszöböli a LED háttérvilágítás szükségességét, mivel maga a mátrix LED-ekből áll. Az OLED TV az elődeihez képest jobb kontrasztot kínál, mivel az egyes pixelek fényereje egymástól függetlenül szabályozható. Kiváló jellemzői közé tartoznak a széles betekintési szögek, az élethű színvisszaadás és a nagyon alacsony energiafogyasztás.

OLED tévék

Egy OLED TV esetében a sötét területek még a világos jelenetekben is mélyen sötétek lesznek. A színvisszaadás élethűbb, ami hozzájárul a jobb filmnézési élményhez. A minél átfogóbb hangzás és a lehető legjobb képminőség elérése érdekében a gyártók különböző technológiákat alkalmaznak. Lássuk, a vásárlók körében népszerű OLED TV márkák milyen ínyencségeket kínálnak filmnézéshez vagy éppen játékhoz.

LG OLED TV

A legtöbbet eladott OLED tévék között az első helyeken több LG OLED TV is található. A belsejükben dolgozó processzor automatikusan feljavítja a képminőséget. A mesterséges intelligencia állandó hangerőszintet tart fenn a különböző tartalmak megjelenítése közben. A gamer funkciók és a gyors válaszidő a játékokat teszik élvezetesebbé. A szemedet a kevesebb kékfény-kibocsátással kíméli. Emellett az LG OLED tévék a környezet védelméről sem feledkeznek meg, kevesebb műanyag és veszélyes anyag felhasználásával készülnek.

Philips OLED TV

A Philips OLED tévék rövid bemutatását az Ambilight technológiával kezdjük, amivel kizárólag a Philips tévéknél találkozhatsz. A LED-ek a tartalomhoz igazodó színű fényeket vetítenek az OLED TV mögött lévő falfelületre, ezáltal a képernyő is nagyobbnak tűnik. A kiváló hangzásról a felfelé néző Bowers and Wilkins hangszórók gondoskodnak.

Sony OLED TV

A Sony Bravia OLED tévék egy részének lelkét az egyedülálló XR processzor adja. A kognitív intelligenciát felhasználva, az emberi hallást és látást modellezve szinte a jelenet közepébe varázsolja a nézőt. Képes reprodukálni az elveszett textúrákat és részleteket. A hangot a képernyőn megjelenő tartalomhoz igazítja. A Sony OLED tévék egyes alkatrészei újrahasznosítható műanyagból készülnek, amely részben újrahasznosított műanyagot is tartalmaz.

Panasonic OLED TV

A Panasonic OLED TV a képernyőn megjelenítésre kerülő tartalomhoz optimalizálja a fényerőt és a színeket. A Google Asszisztensnek és az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően hangutasításokkal is vezérelheted a tévét. A gamerek figyelmébe ajánljuk a nagy képkockasebességgel és változó képfrissítési sebességgel rendelkező HDMI 2.1 támogatást.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó OLED TV Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább OLED TV A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb OLED TV A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: OLED TV vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ