Olloclip - 4 az 1-ben lencserendszer iPhone 5/5S/SE modellekhez - ezüst

Termékkatalógus
Olloclip - 4 az 1-ben lencserendszer iPhone 5/5S/SE modellekhez - ezüst
4,0 1 értékelés
Objektív - 4 lencséből álló készlet, halszemoptika, nagylátószögű és makró objektívek (10x / 15x)
Kód:  OLLC2d Termékszám:  OCEU-IPH5-FW2M-SW
Olloclip - 4 az 1-ben lencserendszer iPhone 5/5S/SE modellekhez - ezüst Megszűnt

Olloclip - 4 az 1-ben lencserendszer iPhone 5/5S/SE modellekhez - ezüst

A Olloclip, a lencsék egy új generációját képviseli melyek a jobb tervezésnek és optikának köszönhetően, kiváló képminőséget biztosítanak, torzítás nélkül. Okostelefonok egyedülálló kiegészítője, képek és videók rögzítéséhez és felvételéhez. A négy ezüst lencsét kifejezetten iPhone 5/5S/SE modellekhez tervezték, és páratlan képességeinek köszönhetően, képes az eredeti képek megörökítésére. Próbálj ki új perspektívákat és fedezd fel a fotózásnak egy új oldalát!

 

Eredeti felvétel, minden egyes alkalommal

 

Akár városnézéskor, akár a vadonban, az Olloclip lencséknek köszönhetően, mindig tökéletes fotókat készíthetsz. A nagylátószögű objektív szinte megduplázza a képernyőt, a halszemoptika segítségével pedig ultra-széles felvételeket készíthetsz. Nem feletkezhetünk meg a 10x/15x makro lencsékről sem, melyek közelről, precíz részletességel gyönyörű képeket rögzítenek. Engedd szabadjára kreativitásodat, és meg fog lepni fotóid minősége!

 

Minőségi kivitelezés

 

Maga a design koksan megtervezett, kidolgozása pedig minőségi munka. A készlet kompakt méretekkel rendelkezik, és nem tartoznak hozzá további alkatrészek, így akár bármilyen zsebben könnyedén elfér. Telefonodhoz egy puha műanyagon keresztül érintkezik, így nem kell tartanod a karcolásoktól. Szilárdan tartja telefonodat, így nem kell aggódnod, hogy iPhone-odat különböző szögekben és helyzetekben tartsd mozgóképek elkészítése esetén. Természetesen zökkenőmentesen kompatibilis az összes videó- és képkészítő alkalmazással.


Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
iPhone 5/5S/SE

4 lencséből álló készlet:
Szélesvásznú
Halszemoptika
10x Makró
15x Makró

Jellemzők:
Kompakt méretekkel rendelkezik, így akár bármilyen zsebben könnyedén elfér
Ellenálló üveg lencse
Kompakt méretekkel rendelkezik, és nem tartoznak hozzá további alkatrészek
Zökkenőmentesen kompatibilis az összes videó- és képkészítő alkalmazással

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip 4in1 lens system pro iPhone 5/5S/SE, stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip 4 v 1 lens system pre iPhone 5/5S/SE, strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 lens system pro iPhone 5/5S/SE, stříbrný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 lens system pro iPhone 5/5S/SE, stříbrný.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ