Shop roku Shop roku

Olloclip 4in1 lencserendszer iPhone 5 / 5S / SE, arany

Termékkatalógus
Olloclip 4in1 lencserendszer iPhone 5 / 5S / SE, arany
5 3 értékelés
Objektív - Állítsa be a négy lencse, fisheye, nagylátószögű és makró objektív (10x / 15x)
Kód:  OLLC2f Termékszám:  OCEU-IPH5-FW2M-GDW
Olloclip 4in1 lencserendszer iPhone 5 / 5S / SE, arany Megszűnt

Olloclip 4in1 lencserendszer iPhone 5 / 5S / SE, arany

A cég Olloclip új generációját képviseli a lencsék jobb tervezést és optika kiváló minőségű képeket, torzítás nélkül. Ez egyedülálló mellett az okostelefon képeket és videofelvételt. Állítsa be a négy lencse arany kifejezetten iPhone 5 / 5S / SE és hozza az új lehetőségeket, ha a felvételt az eredeti képeket. Próbáljon ki egy új perspektívát és fedezze a fotós!

Minden eredeti kép

Ebben városnézkor vagy vadon, mindig készen áll a tökéletes lövés. Széles látószögű objektív majdnem megduplázza a beolvasási méret, Fisheye szállít ultra széles felvételek és közeli objektív 10x / 15x mindent szépen egy képet közelről és nagy részletességgel.Engedje szabadjára kreativitását ýsledné képek lepni annak minőségét.

minőségi kidolgozás

Tervezés egyedül ügyesen megtervezett és feldolgozása gyűjtött minőségi.A készlet kompakt anélkül, hogy további részei, így, méretének köszönhetően, minden zsebben elfér.Kapcsolat a telefont úgy tervezték, puha műanyagból készült, így nincs karcolódás. Sada drží na telefonu pevně, tudíž se nemusíte bát držet váš iPhone v různých pozicích a úhlech pro akční záběry. Természetesen van sima együttműködést valamennyi fotó és videó alkalmazások. 


Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
iPhone 5 / 5S / SE

Készlet 4 lencse:
szélesvásznú
hal szeme
makró 10x
makró 15x

Jellemzők:
Miniatűr méret, elfér a zsebében
Ellenálló üveg lencse
A kompakt kialakítás nélkül további alkatrészek
Együttműködik minden fotó és videó alkalmazások
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip 4in1 lens system pro iPhone 5/5S/SE, zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip 4in1 lens system pre iPhone 5 / 5S / SE, zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 Linsensystem für das iPhone 5 / 5S, gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 Linsensystem für das iPhone 5 / 5S, gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ