A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Olloclip 4in1 lens set iPhone 5/5S/SE-hez fekete-ezüst

Termékkatalógus
Olloclip 4in1 lens set iPhone 5/5S/SE-hez fekete-ezüst
Objektív - négy darabos optikai lencserendszer, halszem, nagylátószögű és makró (10x / 15x) objektív
Kód:  OLLC2e Termékszám:  OC-0000209-EU
Olloclip 4in1 lens set iPhone 5/5S/SE-hez fekete-ezüst Megszűnt

Olloclip 4in1 lens set iPhone 5/5S/SE-hez fekete-ezüst

Az Olloclip cég bemutatta az objektívek új generációját, amelyek jobb tervezésűek és torzítás nélküli, kiváló minőségű képek készítésére alkalmasak. Ez egy egyedülálló kiegészítés az okostelefonjához, hogy képeket és videofelvételeket tudjon készíteni. A négy lencsével rendelkező objektív kifejezetten az iPhone 5/5S/SE számára lett kifejlesztve és számtalan új lehetőséget tár fel, ha az eredeti képfelvételt készíti el. Próbáljon ki egy új perspektívát és fedezze fel a fotóst Önmagában!

Legfontosabb jellemzői

  • Miniatűr méret, elfér a zsebében
  • 4 darab lencse: széles látószögű, halszem, makro 10 ×, 15 × Macro
  • Ellenálló üveg lencsék
  • Kompakt kialakítás további alkatrészek nélkül
  • Együttműködik minden más fotó és videó alkalmazással
  • Az iPhone 5 / 5S / SE mobilokhoz készült

Minden képe eredeti

Amikor éppen városnézésen vagy a vadonban van, mindig készen áll a tökéletes fényképfelvétel elkészítésére. A nagylátószögű objektívvel szinte dupla felvételi terület érhető el, a halszem objektív használható az ultra széles felvételeknél, és a 10x / 15x makró objektívvel mindent közelről és nagy részletességgel fotózhat le. Engedd szabadjára a kreativitását, a kapott kép minőségén meg fog lepődni.

Minőségi kidolgozás

A jelenlegi formai kialakítás egyedülálló,  ügyesen megtervezett és a gyártási kivitelezés is magyas színvonalú. A készlet kompakt anélkül, hogy további kiegészítő részekre lenne szükség, így a méretének köszönhetően, minden zsebben elfér. A telefonnal történő érintkezés miatt úgy tervezték, hogy puha műanyagból készüljön, így nem karcolja össze azt. Szerelje rá a telefonjára szorosan, így nem kell félnie attól, hogy az iPhone-t különböző pozíciókban és szögekben tartja az akciófelvételeknél. Természetesen sima és egyszerű együttműködés van valamennyi fotó és videó alkalmazással.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip 4in1 lens set pro iPhone 5/5S/SE černo-stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip 4 in 1 lens set pre iPhone 5/5S/SE čierno-strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 Objektivsystem für iPhone 5/5S/SE schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 Objektivsystem für iPhone 5/5S/SE schwarz-silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ