Akvizice ApF HU Shop roku

Olloclip - alap lencsekészlet

Termékkatalógus
Olloclip - alap lencsekészlet
4,0 1 értékelés
Objektív - iPhone 7/7 Plus-hoz, 15x makro objektív, nagylátószögű lencse, halszemoptika, kompatibilis képernyővédő fóliával 0,5 mm vastagságig
Kód:  OLLC2fbk3 Termékszám:  OC-0000213-EU
Olloclip - alap lencsekészlet Megszűnt

Olloclip - alap lencsekészlet

Az Olloclip alap lencsekészlete az egyedülálló képminőségre öszzpontosít, így teljesen elveszhetsz a kreatív képek világában. A halszemoptika, a nagylátószögű objektív és a 15x makró, együtt lehetőségek széles skáláját biztosítja, így mindig olyan fotót tudsz készíteni amilyen szerettél volna. Egyedi perspektívát nyújt. melyet azonnal és könnyedén érhetsz el.

Legfontosabb jellemzők

  • Cserélhető objektívek minden helyzetre
  • Továbbfejlesztett optika a minőségi képek érdekében (többrétegű bevonat)
  • Halszemoptika 180 °-os látőszöggel
  • Nagylátószögű objektív (120 °) közeli és panoráma felvételekhez
  • 15x nagyítású makró lencse
  • Szabadalmaztatott rendszer az első és a hátsó kamerához történő szereléshez

Eredeti felvétel, minden egyes alkalommal

Akár városnézéskor, akár a vadonban, az Olloclip lencséknek köszönhetően, mindig tökéletes fotókat készíthetsz. A nagylátószögű objektív szinte megduplázza a képernyőt, a halszemoptika segítségével pedig ultra-széles felvételeket készíthetsz. Nem feletkezhetünk meg a 10x/15x makro lencsékről sem, melyek közelről, precíz részletességel gyönyörű képeket rögzítenek. Engedd szabadjára kreativitásodat, és meg fog lepni fotóid minősége!

Minőségi kivitelezés

Maga a design koksan megtervezett, kidolgozása pedig minőségi munka. A készlet kompakt méretekkel rendelkezik, és nem tartoznak hozzá további alkatrészek, így akár bármilyen zsebben könnyedén elfér. Telefonodhoz egy puha műanyagon keresztül érintkezik, így nem kell tartanod a karcolásoktól. Szilárdan tartja telefonodat, így nem kell aggódnod, hogy iPhone-odat különböző szögekben és helyzetekben tartsd mozgóképek elkészítése esetén. Természetesen zökkenőmentesen kompatibilis az összes videó- és képkészítő alkalmazással.

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Apple iPhone 7/7 Plus

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip Core Lens Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip Core Lens Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip Objektivaufsatz für Smartphones, Apple iPhone 7, iPhone 7 plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip Objektivaufsatz für Smartphones, Apple iPhone 7, iPhone 7 plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ