A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Samsung MB

Olloclip Studio iPhone 6 Plus-hoz és iPhone 6s Plus-hoz Black

Termékkatalógus
Olloclip Studio iPhone 6 Plus-hoz és iPhone 6s Plus-hoz Black
4,0 1 értékelés
Védőtok -szett, 6 rögzíthető adapterrel
Kód:  OLLC5d Termékszám:  OC-0000168-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olloclip Studio iPhone 6 Plus-hoz és iPhone 6s Plus-hoz Black Megszűnt

Olloclip Studio iPhone 6 Plus-hoz és iPhone 6s Plus-hoz Black

 iPhone 6 vagy iPhone 6s Plus készüléked van és a kiváló kameráját a lehető legjobban szeretnéd kihasználni? Ezzel a különleges tartozékkal képes leszel kiváló minőségű fotókat készíteni. Az Olloclip Studio minőségi védőburkolatoból készült, és egy sor kiegészítőt tartalmaz, amelyek kifejezetten, mobiltelefonal való fotózásra lett kifejlesztve.

A készülék legfontosabb jellemzői

  • A mobiltelefon tökéletes védelmet biztosít
  • Karcsú kialakítás
  • Fotózáshoz alkalmazható kiegészítők

Kiegészítők széles választéka

Ez a különleges szett kiváló minőségű védőburkolatot és hat kiegészítő rögzítő pántot tartalmaz, amelyek könnyen csatlakoztathatóak a fővázhoz. Az első egy speciális "Finger Grip", amely, ha egy mobiltelefonhoz csatlakozik, biztosítja a tökéletes stabilitást a fényképek készítése közben is. Nyomd be a két ujjad, és azonnal olyan érzésed támadhat, mintha a telefon a kezedben szilárdan megállna. Amikor minden egyes irányba elforogsz a készülékkel, akkor is szilárdan tarthatod a kezedben a készüléket és pontosan és rendkívül gyorsan készíthetsz fotókat a segítségével.

Továbbá két klipet csatlakoztathatsz az állványhoz, egy monopodot, vagyis egylábú állványt és egyéb apróbb kiegészítőket. Mind vízszintesen, mind függőlegesen csatlakoztathatod ezeket a tartozékokat a készülékhez. Így a telefonodat tökéletesen felhasználhatod tájéképek és természet fotók készítésére is. 

Természetesen két csatlakozó klipet is ráhelyezhetsz a készülékre, így a könnyebb kiegészítőket is könnyedén csatlakoztathatod, mint a mikrofont vagy a vakut. És végül egy rendkívül praktikus állvánnyal is kiegészítettük a készüléket, amely minden bizonnyal filmnézés vagy elektronikus könyvek olvasása közben is hasznodra válik.

 

Paraméterek

Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip Studio pro iPhone 6 a iPhone 6s Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip Studio pre iPhone 6 a iPhone 6s Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip Studio für iPhone 6 und iPhone 6s Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip Studio für iPhone 6 und iPhone 6s Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ