Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

OLYMPIA A340 Combo

Termékkatalógus
OLYMPIA A340 Combo
4,5 29 értékelés
Laminálógép - A3 méretig, vágási kapacitás 3 papírlap, 80/100/125 mikron lamináló fólia (0,6 mm max.), hideg és meleg laminálás, feldolgozási sebesség 250 mm/perc
23 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OLM003b Termékszám:  3115
OLYMPIA A340 Combo 23 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

OLYMPIA A340 Combo

Az Olympia A 340 Combo praktikus segítség az otthonodban és a kisebb irodákban. Ez a kompakt kombinált készülék 5 fontos funkciót lát el: ezek a laminálás, egyenes papírvágás, papírperforálás, hullámos papírvágás és a papír sarkainak lekerekítése. Tehát az Olympia A 340 Combo a lamináló és a vágógép praktikus ötvözete. A fekete színű készülék nagyszerű választás lamináláshoz maximum A3-as formátumig. Az Olympia A 340 Combo készülék megbízható védelmet nyújt a fényképeknek,személyi igazolványoknak, névjegykártyáknak és más termékeknek. A laminálás rendkívül gyors 250 mm/perces sebességgel dolgozik és számos praktikus funkció jellemzi, mint például a meleg és hideg laminálás, a sarkak lekerekítése illetve a 330 mm-es munkaszélesség. A készülék kapacitása 3 ív papír, 3 állítható vágási típust kínál. A lamináló fólia vastagsága 80-125 mikron, a készülék felmelegedési ideje pedig 3-5 perc. A készlet tartalmazza a 15 darabból álló lamináló fólia készletet is.

Az Olympia A 340 Combo lamináló legfontosabb jellemzői

  • A készülék 5 funkciót lát el: laminálás, egyenes papírvágás, papírperforálás, hullámos vágás és papír sarokkerekítés
  • Az Olympia A 340 Combo kombinálja a laminálót és a vágógépet
  • Alkalmas otthoni használatra és kisebb irodákba
  • Laminálás A3-as méretig
  • Fényképek, személyi igazolványok, névjegykártyák és egyéb tárgyak védelméért
  • Munkaszélessége 330 mm
  • Vágási kapacitása akár 3 papírlap
  • 3 állítható vágási típus: egyenes vágás, hullámos vágás és perforálás
  • Feldolgozási sebessége 250 mm/perc
  • A készülék 3-5 perc alatt melegszik fel
  • Az Olympia A 340 Combo 80-125 mikron vastagságú lamináló fóliákhoz alkalmas
  • A csomag 15 darab lamináló fóliát tartalmaz

A3-as vagy kisebb méretű dokumentumok laminálása

Az Olympia A 340 Combo lamináló gyorsan készen áll a használatra, körülbelül 3-5 percet vesz igénybe a felmelegedése. A készülék képes az A3-as vagy kisebb méretű dokumentumok (330 mm-es szélesség) laminálására maximum 80-125 mikron fólia vastagságig 250 mm/perces sebességgel. Az Olympia A 340 Combo lamináló egyetlen ív A3-as papírlapot körülbelül 1 perc 12 másodperc alatt laminál. A készülék használata valóban egyszerű, dugd be a készüléket, fordítsd a jobb oldali kapcsolót oldalra és várd meg,amíg az Olympia A 340 Combo készüléke zöld jelzőfénnyel tájékoztat arról, hogy a felmelegedés befejeződött. Ezt követően elegendő behelyezni a lamináló fóliát a dokumentummal a bemeneti nyílásba. Az Olympia A 340 Combo készüléke automatikusan feldolgozza azt, a laminált dokumentumot pedig a másik oldalon adja ki.

Az Olympia A 340 Combo érdekes funkciókat kínál

Az Olympia A 340 Combo készülékkel lehetséges a hideg laminálás is, ezt a készülék jobb oldalán található kapcsolóval aktiválhatod (fordítsd el a kapcsolót COLD pozícióba). A sima és biztonságos használat érdekében az Olympia lamináló túlmelegedés elleni védelemmel is büszkélkedhet. Amint eléri a maximális hőmérsékletet, automatikusan kikapcsol. A prémium minőségű fűtő rendszernek hála nem keletkeznek buborékok laminálás közben. A fólia esetleg elakadhat (amennyiben az ferde vagy gyűrött)behelyezés után, ilyen esetekben használd a Jam funkciót a fóliakiszabadításához. Ilyenkor a készülék kiengedi a fóliát, így egyszerűen kihúzható a készülékből. Az 1,4 méteres tápkábel megkönnyíti a lamináló használatát, nem szükséges hosszabbító kábelt igénybe venned. Az Olympia A 340 Combo magában foglalja a 15 darabos lamináló készletet (3× A4, 4× A5, 4× A6, 4× 95 × 60 mm névjegykártya). Kicsomagolás után a készülék azonnal használatra kész.

Az Olympia A 340 Combo beépített vágóeszközzel rendelkezik

Az Olympia A 340 Combo lamináló multifunkciós vágófejet tartalmaz, amely lehetővé teszi 3 féle vágási mód használatát:.

  • klasszikus egyenes vágás
  • hullámos vágás (dekoratív hatás eléréséhez)
  • perforálás (ideális a szaggatott hatású papír készítéséhez)

A vágóban egyszerre 3 ív hagyományos 80 g/m2-es papírlap vágása lehetséges. A vágás típusának megváltoztatásához egyszerűen oldd fel a zárat, fordítsd el a forgógombot a kívánt állásba, majd pedig rögzítsd a zárat újra. Ezt követően helyezd a papírlapot az Olympia A 340 Combo laminálógép nyomóbetéte alá és máris megkezdheted a vágást. Az áttetsző sín megbízhatóan a helyén tartja a vágásra szánt papírt. A centiméteres (1 mm-es felbontás) és hüvelykes (1/10"-es felbontás) léptékkel ellátott vonalzó is a sínen található. A vonalzó teljes tartománya 0-32 cm vagy 0-12,5 hüvelyk. Az Olympia A 340 Combo laminálógép vágófelülete 320 × 85 mm, több segédvonallal rendelkezik a pontos vágás eléréséhez.

  • vonalzó - a vágásra merőlegesen, a vágófelület mindkét oldalán, centiméteres (felbontása 1 mm, tartománya 0-8,5 cm) és hüvelykes (felbontása 1/10", tartománya 0-3,3") skálával
  • szögmérő - 15°-os skálával
  • rács - 1×1 cm-es négyzetek a vágófelület egészén

Sarokkerekítő az Olympia laminálógép tálcájában

Téged is zavar a papír éles sarka és az alkalmanként így kialakuló "szamárfülek" a papíron? Az Olympia A 340 Combo lamináló készülék különleges rekesszel rendelkezik a sarokkerekítő számára, amely úgy helyezkedik el, hogy az nem tud kiesni a helyéről. A használata pontosan olyan egyszerű, ahogy gondolnád - helyezd be a papír sarkát, majd nyomd le. A papír ezáltal szép lekerekített sarkot kap, a levágott rész pedig a kerekítő aljánál található tálcába esik. Miután végeztél a sarkok kerekítésével, egyszerűen elrejtheted a sarokkerekítőt az Olympia A 340 Combo készülék tálcájában.


Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Dokumentum maximális vastagsága
0,6 mm Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
330 mm (1,11 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×125 mikron Kész!

Jellemzők

Rendeltetés
Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Dokumentum maximális vastagsága
0,6 mm Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
330 mm (1,11 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×125 mikron Kész!
Felmelegedési idő
3 perc Kész!
Hengerek száma
2 Kész!
Laminálás sebessége
250 mm/perc Kész!
Laminálás módja
Meleg, Hideg Kész!
Csomag része
Sarokkerekítő, Lamináló fóliák Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
42 cm Kész!
Magasság
9,5 cm Kész!
Mélység
14,5 cm Kész!
Tömeg
1 800 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLYMPIA A340 Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA A 340 Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLYMPIA A 340 Combo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ