Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AlzaBoxy Q1

Olympia NC 325

Termékkatalógus
Olympia NC 325
Bankjegyvizsgáló - Euro bankjegyek valódiságának gyors tesztelése a darabszámolással és a bankjegyek értékével, bankjegyenként 0,5 másodperc sebesség, optikai, infravörös, mágneses és dimenziós érzékelő
Kód:  OLM014a Termékszám:  947730325

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympia NC 325

Az OLYMPIA NC 325 bankjegyvizsgálót kifejezetten euró bankjegyek ellenőrzésére tervezték, ugyanakkor képes megjeleníteni és összeadni a bankjegyek értékét és megszámolni a darabszámukat. Használata rendkívül könnyű. Egyszerűen helyezd a bankjegyet a bemeneti nyílásba, az érzékelő behúzza, ellenőrzi majd visszadobja. Ha a bankjegy rendben van, a zöld jelzőfény gyullad ki. A kijelző megjeleníti a behelyezett bankjegycímletét, majd a behelyezett bankjegyek összértékét is mutatja. A maximálisan megjeleníthető érték 99995 €. A kijelző mutatja a bankjegek számát is, legfeljebb 999 darabig. Ha a behelyezett bankjegyet a készülék nem találja megfelelőnek, kigyullad a piros jelzőfény, hangjelzés hallható és a megfelelő hibakód jelenik meg a kijelzőn.

Az OLYMPIA NC 325 bankjegyvizsgáló legfontosabb jellemzői 

  • A bankjegyvizsgáló EUR bankjegyek ellenőrzésére szolgál
  • Megjeleníti és összeadja a bankjegyek értékét, valamint megszámolja darabszámukat
  • Nagyon könnyen használható
  • Ha a bankjegy rendben van, a zöld jelzőfény gyullad ki
  • Ha a bankjegy nincs rendben, a piros jelzőfény gyullad ki, hangjelzés hallható és egy hibakód jelenik meg a kijelzőn
  • A kijelző a bankjegy névértékét, valamint a behelyezett bankjegyek összértékét mutatja
  • Egyidejűleg megjeleníti a bankjegyek darabszámát, legfeljebb 999 darabig
  • Az OLYMPIA NC 325 megjeleníti az egyes címletű bankjegyek darabszámát is
  • A bankjegyek hitelességét optikai, infravörös, mágneses és dimenziós érzékelőkkel ellenőrzi 
  • Újratölthető akkumulátorral
  • Szín: fekete

OLYMPIA NC 325 négy szenzorral ellenőrzi a bankjegyek valódiságát

Az OLYMPIA NC 325 bankjegyvizsgáló képes megjeleníteni az egyes címletű behelyezett bankjegyek számát, amit a Report gomb ismételt rövid megnyomásával tekinthetsz meg. A készülék fokozatosan megjeleníti az 5, 10, 20 és egyéb értékű euró bankjegyek számát.A bankjegyek eredetiségét detektor ellenőrzi optikai, infravörös, mágneses és dimenziós érzékelőkkel, ezáltal garantált a tökéletes megbízhatóság. A készülék újratölthető akkumulátorral felszerelt, amely egy töltéssel 90 perc üzemidőt tesz lehetővé. Az OLYMPIA NC 325 bankjegyvizsgáló olyan egységekbe alkalmas, ahol euró készpénzt kezelnek, és gyorsan meg kell győződni a bankjegyek eredetiségéről. Ideális mindazok számára is, akik kisebb mennyiségű bankjegyet szeretnének számolni.

Mérete:
13 × 10,6 × 6,2 cm

Tömege:
420 g


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA NC 325. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympia NC 325.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ