A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Olympus E-M10 Mark II black/black + ED 14-150 II

Termékkatalógus
Olympus E-M10 Mark II black/black + ED 14-150 II
4,8 9 értékelés
Digitális fényképezőgép - Live MOS 16.1 Mpx szenzor, 3.0" dönthető LCD érintőkijelző, elektronikus kereső, Li-ion, SD/SDHC/SDXC/UHS-I/II, micro HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor, WiFi
Kód:  OL204a8 Termékszám:  V207054BE000 Gyártó honlapja:

Olympus E-M10 Mark II black/black + ED 14-150 II

Fényképezőgép tömege: 390 g
Olympus E-M10 Mark II + ED 14-150

Műszaki adatok
          

Képérzékelő:

4.3" Live MOS

Érzékelő felbontása:

16,1 Mpx

Kijelzőméret:

3"

Processzor típusa:

TruePic VII

Objektív:

M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm

 
          

Maximális ISO:

25600

Maximális videófelbontás:

Full HD (1920 × 1080)

Akkumulátor üzemidő:

750 képkocka

Korszerű funkciók:

dönthető kijelző, beépített vaku, WiFi, GPS

Olympus E-M10 Mark II - erő az alkotáshoz

A stílusos Olympus E-M10 Mark II fényképezőgép második generációja a klasszikus design és a modern technológiák mellett kiváló kidolgozással büszkélkedhet, kompakt és könnyű, kimagaslóan ergonomikus, teljesen fémből készült vázzal rendelkezik, amelynek különösen utazás közben örülsz majd. Ezenkívül a fényképezőgép 5 tengelyes képstabilizátort, beépített vakut és vezeték nélküli WiFi kapcsolatot is kínál.


Csodálatos OM-D képminőség

A 4/3"-os, 16 Mpx felbontású Live MOS képérzékelővel minden helyzetben tiszta és éles képet készíthetsz. A kiváló minőségű, gyors képfeldolgozásról az erős TruePic VII processzor gondoskodik. Akciófotók készítéséhez a rendkívül nagy sebességű Fast AF élességállító rendszer áll rendelkezésedre.


5 tengelyes képstabilizátor

Az 5 tengelyes optikai stabilizátor a kézből készült felvételeknél kiküszöböli a képek elmosódását, és tökéletesen éles felvételekről gondoskodik, gyenge fényviszonyok mellett vagy mozgás közben is. A képstabilizátor a fényképezőgép testébe van beépítve, a nagyobb hatékonyság és a kisebb súly érdekében.


Elektronikus kereső

A pontos komponáláshoz és a felvétel kontrollálásához az Olympus E-M10 Mark II minőségi, OLED elektronikus keresővel van felszerelve, lenyűgöző, 2,36 millió képpontos felbontással és 100%-os látómezővel. A maximális kényelem érdekében fotózás közben a keresőben az összes beállítást valós időben tekintheted meg. Rendelkezésedre áll a 7,6 cm képátlójú, dönthető LCD kijelző is.


Kreatív funkciók

25 előre beállított felvételi mód közül választhatsz, például álló, fekvő, éjszakai mód, panoráma, makró stb. Ezek az üzemmódok a fényképezőgép beállításait automatikusan az adott körülményekhez optimalizálják. A Photo Story funkció segítségével képeidből egyszerűen készíthetsz kollázsokat, vagy az előre beállított sablonokból stílusos kereteket tehetsz rájuk.


Beépített WiFi

A vezeték nélküli WiFi technológia révén képeidet az OLYMPUS Image Share (OI.Share) mobil alkalmazás segítségével azonnal megoszthatod családoddal és barátaiddal a közösségi hálózatokon. A fényképezőgép sok beállítását szintén vezérelheted vezeték nélkül távolról, például, amikor állványról fotózol, vagy olyan helyzetekben, amikor a gépet elérhető távolságon kívül kell elhelyezned.


M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm 1:4-5.6 ED

A fényképezőgéphez tartozik egy csúcsminőségű, sokoldalú PEN objektív, amellyel ugyanúgy könnyen megörökítheted a gyermekeid arcán megjelenő mosolyt, mint a távoli hegyek széles panorámáját. AF élességállítása rendkívül gyors, valamint többrétegű bevonat található minden lencsetagján. Az objektív 35%-kal kisebb, mint az elődje, és 10,7x optikai zoomot kínál.


Beépített vaku

Beépített vaku

A fényképezőgép erős, beépített vakuval rendelkezik, így még gyenge fényviszonyok között is nagyszerű felvételeket készíthetsz. A beépített vakunak örülsz majd az utazások során is, amikor minden újabb fotós eszköz csak több terhet jelent.

Időzített videók

Timelapse videók

Az Olympus E-M10 Mark II lehetővé teszi, hogy a videókat különböző sebességgel vedd fel, így még a leggyorsabb történésekről készített felvétel lassított lejátszása is rendkívül sima és részletgazdag lesz.

Élő kompozit

Live Composite

A Live Composite intelligens üzemmód egy speciálisan kifejlesztett fényerő szabályozási technológiát használ, amely az egyedi fotók sorából alkotja meg a végeredményt. A végleges kép előnézete még az exponálás befejezése előtt látható a kijelzőn, így segít meghatározni az expozíciós idő hosszát.

Focus bracketing

Focus bracketing

Ebben az üzemmódban az Olympus E-M10 Mark II több felvételsorozatot készít, különböző fókuszbeállításokkal. Ezt a funkciót részletes közeli felvételekhez és makrófotózáshoz használhatod.

Csendes exponáló mód

Néma exponálás

A néma exponálás módnak köszönhetően úgy lehetsz az események közepén, hogy nem kerülsz a figyelem középpontjába. Ebben az üzemmódban az objektív rekesz nem ad ki semmilyen  hangot, így megőrizheted az inkognitódat.

Összecsukható kijelző

Dönthető kijelző

A dönthető kijelző segítségével különleges képeket készíthetsz, szokatlan látószögekből, például békaperspektívából, vagy felülről. Használd a kreativitásodat, és tedd a képeidet egyedivé.

Paraméterek

Szélesség
11,95 cm Kész!
Magasság
8,31 cm Kész!
Mélység
4,67 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,95 cm Kész!
Magasság
8,31 cm Kész!
Mélység
4,67 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Micro 4/3 Kész!
Érzékelő felbontása
16,1 Mpx Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/16 000 s Kész!
Maximum záridő
60 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
8,5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Min. gyújtótávolság
14 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
150 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
28 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
300 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/4 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,6 Kész!
Optikai zoom
10 × Kész!
Bajonett
Micro 4/3 Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Olympus BLS‑50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
750 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!
Audio/Video
HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív, Vázsapka Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus E-M10 Mark II black/black + ED 14-150 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus E-M10 Mark II black/black + ED 14-150 II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus E-M10 Mark II black/black + ED 14-150 II.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ