Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Olympus LS-P2

Termékkatalógus
Olympus LS-P2
5 1 értékelés
Diktafon - felvevő zenészek számára, 8GB belső memória, MicroSD slot 32 GB-ig, nagy sebességű USB, 1,43" LED kijelző, felvétel legfeljebb 39 óra, lejátszás legfeljebb 31 óra
Kód:  OL622a2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus LS-P2

Az LS-P2 egy stílusos PCM hangrögzítő zsebméretű, ugyanakkor nagy teljesítményű, csúcsminőségű, könnyű kezelhetőséggel és első osztályú designnal. A felvételeidet és zenéidet teljes ellenőrzés alatt tarthatod.  A hangrögzítő a felvételeket a belső 8 GB memórián tárolja, amely könnyen bővíthető akár 32 GB kapacitású microSD kártyával.

legfontosabb jellemzői

  • Karcsú fém ház
  • Belső memória 8 GB
  • Akár 32 GB Micro SD/SDHC kártya
  • TRESMIC 3 mikrofon rendszer
  • Bluetooth

Tiszta hang alacsony és magas frekvenciák

Az OLYMPUS LS-P2 hangrögzítő egyik különlegessége a fejlett TRESMIC 3 mikrofon rendszer.  Két irányított mikrofonja a kiváló minőségű sztereó hang felvételében, míg a harmadik, többirányú mikrofon a mély hangok rögzítésében segít. Az érzékelt frekvenciatartomány így 20Hz–20kHz, miközben természetes sztereó hang felvételét érhetjük el. A hangrögzítő képes rögzíteni az akár 120 dB SPL hangnyomású hangot is anélkül, hogy levágná a leghangosabb részeket.

Vezeték nélküli kapcsolat

Felvétel után a dalt azonnal meghallgathatod. Hála a Bluetooth kapcsolatnak az eszköz könnyen párosítható a kompatibilis fülhallgatókkal vagy hangszórókkal. A hangrögzítőt így zenelejátszóként is használhatod, élvezheted a zenét bárhol és bármikor. Az egész hangrögzítő technológia egy kompakt fém házba van elrejtve. Nagyra értékelhető a közvetlen USB Direct csatlakozás a felvételek az egyszerű tárolására és másolására.

 

Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus LS-P2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS-P2 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus LS-P2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS-P2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ