0% splátky Siguro Slevy s AP+

Olympus LS P2 piros

Termékkatalógus
Olympus LS P2 piros
5 2 értékelés
Diktafon -8GB, akár 253 órányi felvétel, az akkumulátor kibír akár 39 órát, Bluetooth, microSD slot, MP3 lejátszó funkció
Kód:  OL622b2 Termékszám:  V414151RE000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus LS P2 piros

A piros Olympus LS-P2 diktafon kompakt méretekkel és sok hatékony funkcióval rendelkezik. Egyesíti magában a felvétel kiváló minőségét az intuitív vezérléssel és a kiváló formatervezéssel. Felvételeit és dalait így teljes mértékben kézben tartja. Mindent a belső 8 GB-os memórián tárol, amelyet egy microSD kártya vásárlásával könnyen, akár 32 GB-ra bővíthet.

 A piros Olympus LS-P2 diktafon főbb tulajdonságai

  • Elegáns fémváz
  • 8 GB-os belső memória
  • Támogatja a micro SD/SDHC kártyát
  • Hárommikrofonos TRESMIC rendszer
  • Bluetooth

Tiszta hang az alacsony és a magas frekvenciák között

Az Olympus LS-P2diktafont a fejlett TRESMIC mikrofon rendszerrel látták el, amely két egyirányú, és egy központi gömbkarakterisztikás mikrofont használ. Ezzel a működési frekvencia 20 Hz és 20 kHz között valós hang észleléssel bővült. A csúcs minőségű Olympus diktafon egyedülálló funkciói biztosítják a pontos hangzást. A legmagasabb amplitúdó szélesség vágása nélkül akár 120 dB-es SPL-értékeket is rögzíthet.

Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat

Közvetlenül az után, hogy befejezte a felvételt, meghallgathatja az eredményt. A Bluetooth könnyedén párosítható egy kompatibilis fülhallgatóval vagy hangszóróval. A diktafont tehát használhatja lejátszóként is, amivel élvezheti a zenét bárhol és bármikor. Az egész, nagy teljesítményű technológiát egy kompakt fém vázba rejtették. Értékelhető a praktikus Direct USB funkció, amely a felvételek egyszerű tárolására és átvitelére szolgál.

 
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus LS P2 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS P2 red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus LS P2 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus LS P2 digitales Diktiergerät Music und Voice Recorder 8GB Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS P2 digitales Diktiergerät Music und Voice Recorder 8GB Rot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ