A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Olympus LS-P4

Termékkatalógus
Olympus LS-P4
5 2 értékelés
Diktafon - tárhely kapacitása: 8 GB, akkumulátor üzemidő akár 39 óra, akár 32 GB kapacitású Micro SDHC memóriakártya, Bluetooth, USB és felvétel hangészleléses indítás (VOR), PCM felvételi mód, felvétel formátuma: MP3, WAV és FLAC, Jack (3,5mm) és USB-A, 1x AAA akkumulátor
Kód:  OL622b4 Termékszám:  V409160BE000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus LS-P4

Ezt a professzionális hangrögzítő készüléket kifejezetten a zenészek és a filmkészítők számára készítették. Az LS sorozat P4 modellje a jól bevált audiovizuális elektronikai gyártó, az Olympus terméke, az első lineáris PCM hangrögzítő a világon. Ideális kiváló minőségű 24 bites FLAC audio felvételhez. Ez a formátum jobb minőségű, mint a szabványos CD vagy MP3 formátumok. Az LS-P4 azonban képes a normál méretet 70% -ra tömöríteni, amivel memóriát takaríthatsz meg. Két sztereó mikrofonnal és egy speciális mikrofonnal rendelkezik, utóbbi alkalmas a mély hangok felvételére. Azzal a különleges tulajdonsággal is büszkélkedhet, hogy rögzíthető az Olympus OM-D E-M1 Mark II fényképezőgéphez, így a 4K videódnak tökéletes hangzást biztosíthatsz.

Az Olympus LS-P4 Hi-Res digitális hangrögzítő legfontosabb jellemzői

  • Képes kiváló minőségű 24 bites hangrögzítésre
  • Zenészek vagy filmkészítők professzionális felhasználására tervezték
  • Tömöríti a terjedelmes és kiváló minőségű FLAC formátumot
  • Sztereó mikrofon és speciális basszus mikrofon
  • Lehetőség az Olympus OM-D E-M1 Mark II 
  • Fade-in / fade-out és overdubbing funkciók
  • Kompakt fém test kijelzővel
  • Lejátszóként vagy okostelefonnal történő vezérléssel is használható

Könnyű használatra tervezték

A hangrögzítőt masszív fém test jellemzi, amely fokozza elegáns megjelenését és növeli a készülék élettartamát is. Rendkívül kompakt. Mindösszesen 10 cm magas és 1,5 cm vastag,  így mindig elfér a zsebedben. Vezérléséhez a klasszikus keresztezett elrendezésű gombokat kínálja további gombok és a 1,43" átlós kijelző mellett. A nagy teljesítményű beépített akkumulátorának köszönhetően az LS-P4 képes akár 39 órányi hangrögzítés biztosítására is. A felvételt a készülék tömöríti, azonban ha még így sem lenne elég a 8 GB-os belső memóriája, a maximum 32 GB-ig bővíthető microSD kártyanyílás megoldja a problémát. Kimeneti csatlakozóval rendelkezik a fejhallgató számára, mivel kedvenc zenéidet (FLAC, WAV és MP3 formátumok).

Az Olympus LS-P4 különleges zenei szolgáltatásokat kínál

Az LS-P4 az első olyan hangrögzítő, amely a beépített fade-in / fade-out funkcióval rendelkezik. Automatikusan és folyamatosan növeli a felvétel hangerejét a dal elején és végén. Ez a funkció természetes módon kapcsolja össze az élő műsorszámokat, emellett kiküszöböli az átmenetek interferencia hatásait. Az overdubbing funkció is kiváló tulajdonsága, ennek köszönhetően lehetőséged nyílik egy hangfelvétel rögzítésére, egy másik, már létező hangfelvétel hallgatása közben. Például hallgasd meg a vokált, ritmusgitárt vagy bármi mást a már rögzített dobfelvételen.

Paraméterek

Tárhely kapacitása
8 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
32 GB Kész!
Felvétel formátuma
MP3, WAV, FLAC Kész!
Funkció
Bluetooth, USB, felvétel hangészleléses indítás (VOR) Kész!

Tulajdonságok

Tárhely kapacitása
8 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
32 GB Kész!
Felvétel formátuma
MP3, WAV, FLAC Kész!
Funkció
Bluetooth, USB, felvétel hangészleléses indítás (VOR) Kész!
Felvételi módok
PCM Kész!
Csatlakozók
Jack (3.5mm), USB-A Kész!
Akkumulátor típusa
1x AAA Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
39 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus LS-P4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS-P4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus LS-P4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS-P4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ