30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Olympus VF-4 fekete

Termékkatalógus
Olympus VF-4 fekete
Kereső PEN fényképezőgépek számára, elektronikus, szem szenzor, felbontása 2,360,000 pixel, dioptriás korrekció
Kód:  OL825d Termékszám:  V329140BE000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus VF-4 fekete

A cserélhető elektronikus VF-4 kereső, amely kompatibilis az Olympus kamerák AP2 csatlakozóval. Az elektronikus kereső szem-érzékelő szenzorral rendelkezik, amely kontrollálja a kereső és a kijelző közti váltásokat pusztán az alapján, hogy a felhasználó szeme a keresőnél helyezkedik-e el. Az eszköz 90°-ig dönthető, így teszi lehetővé a fényképezést több szögből is. Továbbá az eszköz a készített képet képes megjeleníteni az összes lehetséges korrekcióval és variálható beállítással még mielőtt az exponálás megtörténne. A készülék felbontása 2.360.000 pixel és 1,48-szoros nagyításra képes.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus VF-4 black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus VF-4 black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus VF-4 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus VF-4 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ