A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

OMEGA OG47S - Ezüst

Termékkatalógus
OMEGA OG47S - Ezüst
4,0 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - 3 W Teljesítmény, Bluetooth 3.0, FM, microSD, 350 mAh Akkumulátor, 3-4 óra üzemidő, Alumínium szerkezet
Kód:  MD551z8 Termékszám:  OG47S Gyártó honlapja:

OMEGA OG47S - Ezüst

Tiszta hangzás, egyszerű működés, praktikus funkciók és rádióállomás kereső funkció. Ezeket és még rengeteg egyebett nyújt az Omega vezeték nélküli hangszórója, amely kompakt méretének és kis tömegének köszönhetően valódi társsá válik járj bármerre is. Lehetővé teszi, hogy többféle képpen játsszál le zenét a készüléken. A Bluetooth kapcsolat mellett integrált microSD kártyaolvasót, illetve USB kapcsolatot is biztosít vagy akár FM rádiót is használhat. A kiváló minőségű alumínium kialakítás és az elegáns design nemcsak gyakorlatias, de rendkívül divatos kiegészítőként is szolgál majd, amely tökéletesen illeszkedik minden helyzethez. A nagy teljesítményű 350 mAh-s akkumulátort akár 3 vagy 4 órányi lejátszást is képes biztosítani. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli kialakítás
  • Zene streamelés Bluetooth 3.0-án keresztül
  • USB-n keresztül vagy töltő segítségével tölthető
  • Integrált microSD kártyaolvasó
  • FM rádió
  • Kiváló minőségű alumínium anyag
  • Erőteljes 3-4 órás ózemidejű tartós akkumulátor
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OMEGA OG47S - Ezüst
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEGA OG47S stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMEGA OG47S strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEGA OG47S Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEGA OG47S Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ