30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

OMRON M3 színindikátorral hypertonia + SD Codefree vércukormérő (preferált SET)

Termékkatalógus
OMRON M3 színindikátorral hypertonia + SD Codefree vércukormérő (preferált SET)
Vérnyomásmérő A mandzsettát kar kerülete 22-42 cm, színes fény magas vérnyomás, memória 2x60 + vendég mód, 3 soros kijelző, a mérő SD Codefree
Kód:  EOM108g Termékszám:  8595145090884 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OMRON M3 színindikátorral hypertonia + SD Codefree vércukormérő (preferált SET) Megszűnt

OMRON M3 színindikátorral hypertonia + SD Codefree vércukormérő (preferált SET)

OMRON M3 egy nyomásmérő a karját, dispnující számos különböző funkciókat, amelyek megkönnyítik a nyomás mérésénél és jobb áttekintést az egészségre. Hála Easy mandzsetta már nem kell küzdenie vele hegyen, akkor egyszerűen feszített és emellett az átmérője 22-42 cm, így igazán illik mindenkinek.Amellett, hogy a klasszikus kijelző három vonal dipozici van a színes mutatók, amelyek szerint például azonnal felismeri szívritmuszavar meghúzási mandzsetta, vagy nem megfelelő mozgás mérés során. a készüléknek van egy memória 60 mérésekre két felhasználó, egy grafikus kijelző a vérnyomás és a lehetőségét, hogy a mért értékeket átlagolni kell."OK jelzés" törölheti a mandzsetta készülékek megfelelően rögzítve vannak, így már teljes bizonyossággal, hogy a vizsgálati eredmények pontos lesz.

Főbb jellemzők:

  • A színes kijelző a magas vérnyomás

  • A színes kijelző meghúzási bilincset

  • Ellenőrzés szigorítása mandzsetta

  • Az értékelés nem megfelelő mozgás mérés közben

  • értékelése aritmia

  • A grafikus kijelző a vérnyomás szintjét

  • Kiszámítása az átlagos vérnyomás értékek a mért értékek

  • Nagy, tömör és olvasható 3 soros kijelző

  • Memória két felhasználó számára 60 mérés

  • Az élet új alkáli elemek akár 1000 mérés

  • Klinikailag bizonyított pontosság

  • A csomag tartalma: Gauge, EASY mandzsetta, 4 x AA alkáli elem, utazás tasak, teljes utasítást GB -schválený által OMRON Healthcare Europe, CELIMED kék garancia és glükométer SD Codefree

intelligens asszisztens

Omron vérnyomásmérő van szerelve egy nagy, világos kijelző třířádkovým a jobb tájékozódás. Emellett mindig végrehajtja két mérés - feltöltésére és fúj a bilincset, így biztos lehet benne, hogy az eredmények teljesen pontos.Ezen túlmenően, a berendezés ki tudja számítani az átlagos vérnyomást, ezért ez ad objektív eredményeket alatt is ingadozó vérnyomást.

Vércukor ellenőrzés alatt

Ve výhodném setu najdete také glukometr SD-Codefree, který ohlídá vaši hladinu cukru. Legfőbb előnye, hogy nem kell kalibrálni minden alkalommal, amikor használja egy sor új mérő csíkok. Működés is megkönnyíti a nagy és jól olvasható kijelző, gyors mérés és a képesség, hogy csatlakoztassa a számítógéphez USB-n keresztül. A készülék jelzi a mérés étkezés után, és ki tudja számítani a hosszú távú átlagnál. A csomag tartalmazza a készülék maga, mérő 10 (teszt) csík, lancing és tűk, 3V DC akkumulátor kontroll oldat esetében és használati útmutatót.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OMRON M3 színindikátorral hypertonia + SD Codefree vércukormérő (preferált SET) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON M3 s barevným indikátorem hypertenze + Glukometr SD Codefree (výhodný SET). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + Glukomer SD Codefree (výhodný SET). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON M3 mit Farbindikator Hypertonie + SD Codefree Zuckermessgerät (bevorzugt SET). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON M3 mit Farbindikator Hypertonie + SD Codefree Zuckermessgerät (bevorzugt SET).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ