Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő

Termékkatalógus
OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő
4,8 48 értékelés
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Bluetooth csatlakozás, Android kompatibilis
Kód:  EOM101a Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  4015672110397 Gyártó honlapja:

OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő

Mérd a vérnyomásodat az otthonod kényelmében a megbízható Omron M7 Intelli IT vérnyomásmérővel, amely Bluetooth-on keresztül Android-os vagy iOS-es készülékhez is csatlakoztatható. Az Intelli mandzsettája minden alkalommal rendkívül pontos eredményt garantál. Univerzális mérete 22 és 42 cm között állítható. A készülék a mért értékeket átlagolja, az adatokat pedig grafikonokkal, időrendi sorrendben jeleníti meg. 

Legfontosabb jellemzői

  • Az Omrom vérnyomásmérővel megbízható értékeket mérhetsz
  • Az Intelli mandzsetta nagyobb felülettel rendelkezik, ezáltal csökkenti a helytelen elhelyezésből fakadó hibás mérések előfordulását
  • A színes magas vérnyomás kijelző megkönnyíti a mérési folyamatot
  • A mandzsettán található nyomásjelző és a kijelző értesíti a felhasználót hibás alkalmazás esetén
  • A vérnyomásmérő jelzi a mérés közbeni túlzott mozgást, valamint a szívritmuszavart
  • A mért értékek átlagolásának lehetősége
  • A készülék két felhasználó számára 100 memóriahelyet biztosít, beleértve a pontos időt és dátumot, valamint vendég mód funkcióval is rendelkezik
  • A vérnyomásmérőt 4 darab AA alkáli elem működteti, amelyek körülbelül 1000 mérést tesznek lehetővé
  • A vérnyomás mérési tartománya: 0-299 Hgmm, a pulzus mérési tartománya: 40-180 / perc
  • Pontosság: vérnyomás / -3 Hgmm, pulzus / -5% a kijelzett értéktől
  • Méretek: 124 x 90 x 161 mm

Pontos vérnyomás értékek minden alkalommal

Az Omron M7 vérnyomásmérő az új, nagyobb felületű Intelli mandzsettának köszönhetően rendkívül pontos vérnyomásmérést tesz lehetővé. A nagyobb felület csökkenti a karon való helytelen elhelyezésből fakadó hibás méréseket, ezáltal a mérési folyamat teljes mértékben megbízható. Egyetlen mandzsettaméret - mindenkinek. A kijelző mellett színjelzés is található.

A magas vérnyomás jelző azonnal jelez, ha a mért érték eltér a normál értékektől. A mandzsettán található nyomásjelző és a kijelző azonnal értesít a helytelen felhelyezésről. Ha mindkét jelzőfény zöld, akkor minden rendben. Ha egyik narancssárga, akkor a mért érték magasabb a 135/85mmHg-nél, vagy a rossz felhelyezésnek köszönhetően nem megbízható. A madzsetta helyes felhelyezése a nagyméretű, tisztán olvasható, háromsoros kijelzőn is figyelemmel követhető, ahol az esetleges további hibákról is tájékozódhatsz.

Kövesd nyomon az értékeidet Android-os vagy iOS-es készülékeden keresztül

Az eszköz két felhasználó számára 100 memóriahelyet biztosít, beleértve a pontos időt és dátumot is. Ha valaki más vérnyomását szeretnéd megmérni, akkor válaszd a vendég üzemmódot. A vérnyomásmérő a Bluetooth technológiának köszönhetően Android-os vagy iOS-es készülékekhez is csatlakoztatható. Az alkalmazás letöltését követően a telefonodon is figyelemmel követheted a mért értékeket. A készülék működéséről négy darab AA alkáli elem gondoskodik, amely körülbelül 1000 mérést tesz lehetővé. Az Omron M7 vérnyomásmérő megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK irányelvnek.

A vérnyomásmérő mellett a csomag tartalma: Intelli mandzsetta, 4 darab AA elem, hordtáska, angol nyelvű használati útmutató, CELIMED blue garancia

Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
95 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
95 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek
Android, iOS Kész!

Interfész

Interfész
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON M7 Intelli IT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMRON M7 Intelli IT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON M7 Intelli IT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON M7 Intelli IT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ