30 dnů na vrácení Shop roku

OMRON MIT5 Connect - bluetooth + adapter

Termékkatalógus
OMRON MIT5 Connect - bluetooth + adapter
4,4 6 értékelés
Vérnyomásmérő - felkaros, bluetooth kapcsolat okostelefon alkalmazáshoz, univerzális Easy mandzsetta (22-42 cm), 2 x 100 férőhely a memóriában, nagyméretű, háromsoros kijelző, vérnyomásérték: 0-299 mmHg, pulzus: 40-180 szívverés percenként, pontosság: vérnyomás +/- 3 mmHg, pulzus +/- 5 %
Kód:  EOM202 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  8595145020935 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OMRON MIT5 Connect - bluetooth + adapter

Semmi sem olyan megnyugtató, mint amikor a vérnyomásunkat ellenőrzés alatt tudjuk tartani, megelőzve így egy csomó egészségügyi problémát. Ebben nyújt nagy segítséget ez az elegáns fekete-fehér kivitelben készült OMRON MIT5 Connect vérnyomásmérő. Legnagyobb előnye, hogy a legújabb technológiáknak köszönhetően könnyen kezelhető.

Legfontosabb jellemzők

  • EASY univerzális mandzsetta
  • 2 x 100 férőhely a memóriában
  • Háromsoros kijelző
  • Bluetooth-kapcsolat az OMRON Connect alkalmazáshoz
  • Kompatibilis az Android / iOS eszközökkel, támogatott készülékek: www.celimed-connect.cz
  • Bluetooth SMART v4.0
  • Az OMRON Connect alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore és GooglePlay áruházakból, további információk: www.celimed-connect.cz

Könnyű kezelhetőség

Univerzális EASY mandzsetta (22-42 cm) könnyen meghúzható és két mandzsettát helyettesít (normál + erős karra). A mandzsetta feszesítő színes indikátora (a kijelző melletti LED) figyelmeztet, ha nem megfelelően húzta meg, pl. nem elég szoros a mandzsetta. A zöld azt jelenti, hogy a mért eredmények megbízhatóak. A narancssárga azt jelenti, hogy ismételt mérésre van szükség, mert a mandzsetta nem lett megfelelően felhelyezve vagy meghúzva.

A magas vérnyomás színes indikátora (a kijelző melletti LED) a színek segítségével jelzi az aktuális állapotot. A zöld szín azt jelenti, hogy minden rendben van. A narancssárga azt jelenti, hogy némely értékek meghaladják az otthoni mérésre vonatkozó "egészséges" referenciaértékeket: 135/85 mmHg. A készülék figyel a mérés alatt keletkező mozgásra is, amely hatással lehet a mérés pontosságára. Egy másik ikon figyelmeztet a szívritmuszavarra (szabálytalan pulzus). Ha gyakran látja ezt az ikont, keresse fel orvosát.

Nagy memória

A készüléket osztott memóriával látták el, így két ember is használhatja. Az eszköz memóriája fejenként 100 mérés rögzítését garantálja, beleértve a mérés dátumát és idejét. Van még egy vendég módban. A mérés eredményei egy nagyméretű, átlátható és könnyen olvasható háromsoros kijelzőn jelennek meg. Az OMRON MIT5 Connect négy alkáli elem segítségével működik (tartozék). Ha az elemek újak, akár 1000 mérést is kibírnak. A termékhez tartozik egy praktikus utazótok is, ami különösen fontos gyakori szállításnál.

További információk:

Mérési tartomány:
Vérnyomás 0-299 mmHg, pulzus 40-180 / perc

Mérési pontosság:
Vérnyomás / -3 mmHg, pulzus / -5%

Súly:
280 g (elemek nélkül) 170 g (mandzsetta nélkül)

A készülék méretei:
123 × 158 × 85 mm - mandzsetta nélkül

Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek
Android, iOS Kész!

Interfész

Interfész
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OMRON MIT5 Connect - bluetooth + adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON MIT5 S Connect s bluetooth připojením na Android/iOS zařízení +zdroj (výhodný SET). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMRON MIT5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON MIT5 Blutdruckmeßgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON MIT5 Blutdruckmeßgerät.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ