Shop roku Akvizice ApF HU

OMRON RS3

Termékkatalógus
OMRON RS3
Vérnyomásmérő - 13,5-21,5 cm közötti csukló-körméretre, 3 soros kijelző
Kód:  EOM201c4 Termékszám:  4015672107342 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OMRON RS3

Figyelje a helyes vérnyomást könnyedén és pontosan! Csak helyezze fel az Omron vérnyomásmérőt a csuklópánttal, és hagyja, hogy az automata "Intellisense" rendszer felfújja a mandzsettát a szükséges szintre a mérés nagy pontosságú elvégzéséhez. A pontosságot tovább növeli a kettős mérés, melyek egyike a felfújásnál, a másik a leeresztésnél történik. Amennyiben a mandzsetta helytelen felhelyezése vagy a mérés közbeni túlzott mozgás miatt a mérés meghiúsul, a készülék a megfelelő szimbólummal jelzi a mérés megismétlésének szükségességét. A készülék bizonyos szívritmuszavart is felismer. Az Intellisense rendszernek és a klinikai hitelesítésnek köszönhetően a mérési eredmények pontossága megbízható .

A vérnyomásmérőhöz tartozik egy nagy, világos és könnyen leolvasható LCD kijelző, amely mutatja a szisztolés és diasztolés vérnyomást, valamint a pulzusszámot. A mérés után nem szükséges utánanézni az ajánlott értékeknek, ugyanis a készülék maga figyelmeztet magas vérnyomási érték esetén. Ahelyett, hogy minden mérést fel kellene jegyezni, a vérnyomásmérő saját memóriával rendelkezik, amely eltárolja és kijelzi az utolsó 60 mérés eredményét és idejét. Ez alapján össze tudja hasonlítani az elmúlt napok változásait. Az RS3 modell nagyobb memóriával rendelkezik, és kijelzi az utolsó három mérés átlagát. A készülék két darab AAA-s elemmel működik, amelyeket a csomag tartalmaz. Új alkáli elemek élettartama akár a 300 mérést is elérheti.

Műszaki adatok:

Besorolás:
Az orvostechnikai eszközök 93/42 / EGK európai irányelve szerint - Class II besorolású

Mérési tartomány:
Vérnyomás 0-299 Hgmm
Szívverés 40-180 / perc.

Pontosság:
A vérnyomás +/- 3 mmHg
Szívverés +/- 5% a mért érték

Kijelző:
3-soros

Elemek:
2x AAA
Az új elemek élettartama: kb 300 mérés

Súly:
Kb. 101 g (akkumulátor nélkül)

Méretek:
Körülbelül 78 (W) x 60 (V) x 21 mm (H) (nélkül hüvely)

A csomag tartalma:
Mérőműszer
Mandzsetta (csukló körkerülete 13,5-21,5 cm lehet) - része a készüléknek
AAA alkáli elem, 2db
Hordozótáska
Útmutató HU
CELIMED garancialevél

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OMRON RS3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON RS3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMRON RS3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON RS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON RS3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ