A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Onclé

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Onclé banner

Onclé: Cseh kozmetikumok a mindennapi bőrápoláshoz

Az Onclé egy tisztán cseh kozmetikum, amely megkönnyíti a nők, anyák és gyermekek mindennapjait a személyes higiénia területén. Az egyedülálló hatóanyagok, természetes összetevők és bioolajok segítségével két átfogó testápoló termékcsalád gondoskodik az érzékeny és problémás bőrről. Az Onclé kozmetikumok nemcsak a testhez, hanem a környezethez is kíméletesek.

Onclé baba kozmetikumok

Gondoskodó Onclé babakozmetikumok 

Az Onclé babakozmetikumok már az első napoktól alkalmasak a babák számára. A termékek teljesen természetes összetétele, beleértve az értékes organikus olajokat, hatékonyan és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, miközben feltölti vitaminokkal és megakadályozza kiszáradását. Minden Onclé babakozmetikum hipoallergén, klinikailag tesztelt és alkalmas a baba bőrének mindennapi gyengéd és érzékeny ápolására.

Onclé BIORGANIC: Prémium kozmetikumok

A BIORGANIC termékcsalád prémium kozmetikumokat tartalmaz, amelyek mindennapi használatra alkalmasak. A természet ereje és a modern tudomány kombinációja olyan termékeket hozott létre, amelyek természetesek, vegánok és érzékeny bőrre is ideálisak. A készítményben megtalálható az egyedülálló BIOLIN P, amely támogatja a bőr természetes mikroflóráját valamint védelmét. Olyan értékes természetes olajokat is tartalmaznak, mint a bio csipkebogyóolaj, a gyapotmagolaj és a jojobaolaj.

Onclé Bioorganic

Onclé kozmetikumok

Onclé kozmetikumok az anyák érzékeny bőréhez

Striáktól-, narancsbőrtől-, hegektől-, ráncoktól szenvedsz? Az Onclé női kozmetikumok célzottan hatnak mindezen bőrhibákra. A növényi őssejtekből származó egyedülálló hatóanyagok támogatásával serkenti a bőr regenerálódását, javítja annak rugalmasságát és helyreállítja belső szerkezetét. Onclé olajos szérum, testbalzsam vagy testradír - minden nap másképp élvezheted a tökéletes gondoskodást.

2 termék
4,9 13×
ONCLÉ Tisztítóolaj babapopsira, csipkebogyó olajjal, 200 ml
Babaolaj - hidratáló és tápláló, normál és érzékeny bőrre, természetes olaj keverék tartalmú
4 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY7284
4,2
ONCLÉ doboz (80 db)
Papírzsebkendő - négyrétegű, illatmentes - 9,88 Ft/db
790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK548

Onclé

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ