Shop roku 30 dnů na vrácení

oneConcept St. Oberholz-2G légtisztító

Termékkatalógus
oneConcept St. Oberholz-2G légtisztító
Ionizáló - Ultra-kompakt, integrált ventilátorral, tekerőgombos vezérlés, halk működés és alacsony energiafogyasztás
Kód:  OCEZV001 Termékszám:  4260486154291

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

oneConcept St. Oberholz-2G légtisztító Megszűnt

oneConcept St. Oberholz-2G légtisztító

A oneConcept St. Oberholz 2G típusú légszűrője egy fekete és ezüst színű, kompakt készülék, amely tökéletesen használható kis méretű helyiségekben, például irodákban. A por-, szag- és mikroorganizmusoktól mentes, kellemesen tiszta levegő csak az egyik előnye ennek a praktikus készüléknek. Az integrált ionizátor negatív töltésű ionokat bocsát ki a légtérbe, amik magukhoz vonzzák a porszemcséket, ezt követően a földre esnek, ahol a beépített fémlemezek magukhoz vonzzák őket. Élvezze ki az St. Oberholz 2G  légtisztító előnyeit bárhol, ahol szüksége van rá! 

A fekete és ezüst színű oneConcept St. Oberholz 2G légszűrő főbb előnyei

  • Az ionizáló megköti a porszemcséket, és megszünteti a kellemetlen szagokat
  • A ventilátor fokozza a légáramlást
  • A St. Oberholz 2G légszűrő kicsi és kompakt
  • Halk működése nem zavarja munka vagy alvás közben

Nagy teljesítmény egy kis készülékben

A St. Oberholz 2G  légtisztító fő előnye kis mérete és függőleges kialakítása, melynek köszönhetően nem foglal sok helyet, és még az íróasztalon is elfér. A beépített ventilátor fokozott légáramlásról gondoskodik, ami különösen a forró nyári napokon előnyös. Két üzemmód közül lehet választani. A St. Oberholz 2G légtisztító működése még felületes alvás közben sem zavarja meg. 

Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék, hogy melyik légtisztítót ajánlják? A One concept légtisztítóban kell e időnként cserélni a betétet és ha igen milyen árban van? Egy másik kérdésem az lenne hogy melyik uh párásítót ajánlják ami nagyon porlassza a vizet és működés közben nem lesz a gép körül minden viizes (polc, parketta) ? Köszönettel

Kérdések és válaszok: oneConcept St. Oberholz-2G légtisztító
Kiegészítők: oneConcept St. Oberholz-2G légtisztító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si oneConcept St.-Oberholz 2G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si oneConcept St. Oberholz 2G.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ