Oneedi Ceramex 15 cm fehér-fekete

Termékkatalógus
Oneedi Ceramex 15 cm fehér-fekete

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oneedi Ceramex 15 cm fehér-fekete

Kerámia kés kerámia penge hossza 10 cm egy sor Ceramex egyéni. Nagyon kemény és tartós, sokáig tart éles, magával vitte jól működik, mert nagyon könnyű, sokoldalú és praktikus. Lesz vele szeletelni könnyen és pontosan, szeletelt gyümölcsöt vagy zöldséget elveszti vitaminokat.

A népszerűsége kerámia kések folyamatosan növekszik: ezek az előnyök közé tartozik a lehető legmagasabb minőségű vágás, a penge élessége egy nagyon hosszú idő, és ízlés szerint a semlegesség pengét. Pengék kerámia pengékkel gyártják cirkónium-dioxid por nagy tisztaságú, tömörített nagyon magas nyomás alatt és zsugorítják speciális szinterezés kemence 1500 ° C-on Az eredmény egy penge rendkívül nagy keménység. Kerámia majdnem olyan kemény, mint a gyémánt.

A kerámia penge nagyon könnyű, súlya csak a fele a tömeg egy acél penge az azonos méretű. Kés ellenáll a korróziónak és a sima felület nem érzékeny a savas. Mivel a nagy keménység, a penge éles marad hosszú ideig. A magas felületi sűrűség biztosítja a könnyű karbantartást kerámia kések: csak törölje le nedves ruhával, száraz és gondosan tároljuk a tokjába.

Műszaki adatok:

Penge hossza:
10 cm

anyaga:
kerámiai

Előnyei kerámia kések:
Tartós és rendkívül éles
Könnyű és könnyen kezelhető
Nem továbbítja ízt vagy szagot
Higiéniai és allergia
Élelmiszer biztonságos
Korrózióálló és savak
minimális karbantartási

Színek:
fehér-fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oneedi Ceramex 15 cm fehér-fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CERAMEX Individual 15cm bílo-černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ceramex Individual 15cm bielo-čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Einzelne Ceramex 15 Zentimeter weiß-schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Einzelne Ceramex 15 Zentimeter weiß-schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ