Xiaomi alza napok

OnePlus Nord2 5G

Termékkatalógus
OnePlus Nord2 5G
4,7 126 értékelés
Mobiltelefon - 6,43"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, dual SIM, MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 65W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
113 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 24 hónap Kód:  ONE0081ax
OnePlus Nord2 5G ettől113 790 Ft Kérés esetén megrendeljük

OnePlus Nord2 5G

Ez a fejlett OnePlus Nord2 5G okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,43" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. Az elégséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Eme OnePlus mobiltelefon 2021 óta van forgalomban.

OnePlus Nord2 5G mobiltelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme OnePlus okostelefon 6,43" méretű kijelzővel van ellátva
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal funkcionál
  • A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,43"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és Oxygen OS felhasználói felület működteti
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G) és UMTS/CDMA (3G)
  • A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek OnePlus telefonnak a kijelzőjét örömmel fogjuk nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző OnePlus telefon használatával töltünk el, mivel 6,43" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, lehetővé teszi a 60 FPS-es játékok futtatását. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. A HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is kényelmesen tartható a telefon, mert az ujjak természetesen alkalmazkodnak a készülék alakjához.

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal történő fényképezés alapvető része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő OnePlus mobiltelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezen OnePlus okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Nagyon hasznos funkció az elektronikus képstabilizálás. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Eme OnePlus mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 65 W. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Eme OnePlus mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A remek OnePlus mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 11, Oxygen OS felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Ezen OnePlus okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G) és UMTS/CDMA (3G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű OnePlus mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak elég egyetlen érintés a telefon feloldásához. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

158,9 × 73,2 × 8,25 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

189 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android



Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OnePlus Nord2 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OnePlus Nord2 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OnePlus Nord2 5G.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ