A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Optoma DX349 projektor + DS-9084PMG+ vetítővászon

Termékkatalógus
Optoma DX349 projektor + DS-9084PMG+ vetítővászon
Projektor - DLP, natív felbontás XGA (1024x768), 4:3 képarány, 16:9, Full 3D, fényerő 3000 ANSI lumen, kontrasztarány 20000:1, HDMI, VGA, USB, RS232, 2W hangszóró, távirányító
Kód:  WY002l81 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma DX349 projektor + DS-9084PMG+ vetítővászon Megszűnt

Optoma DX349 projektor + DS-9084PMG+ vetítővászon

Kiváló színhűség és nagy csúcsminőség

Az Optoma DX349 hordozható projektor nappali fényben is látható és élvezetes előadást nyújt. Konferencia termek számára készült, sRGB színes reprodukcióval rendelkezik, hosszú lámpa élettartammal és sok energiatakarékos funkcióval, amelyek segítenek csökkenteni a kivetítő teljes költségét.


Kiváló kép

Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást biztosítják. A fejlett színfeldolgozási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tarós, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadásoktól a valósághű, pontos képekig. A projektor magas natív ANSI fényerőt biztosít. Ez azt jelenti, hogy a kivetítő sokkal jobban ábrázolja a szegélyeket és a részleteket a sötét és világos jelenetekben - így éles, élénk és telített színeket biztosítva. 

 

 


Többszínű feldolgozási tecnológia

A DLP BrilliantColor technológia növeli a színes teljesítményt és képminőséget. Ez a technológia szélesebb színtartományt képes létrehozni több mint egymilliárd színben. Emellett támogatja a párhuzamos RGB feldolgozást (vörös, zöld, kék) sárga, cián és bíbor színekkel. Ez lehetővé teszi a valósághű arcszín árnyalatokat, valamint millió más valós színt.


Az Optoma törődik a színekkel

Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást biztosítják. A fejlett színfeldolgozási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tarós, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadásoktól a valósághű, pontos képekig.


Színhűség

Az Optoma projektorok valósághű színeket adnak az előre beállított sRGB/REC709 móddal - a vetített tartalom így maximálisan megfelel a valóságnak. A képek színei pontosak, részletesek, valósághűek. A projektor ideális vállalati prezentációkhoz, oktatáshoz, filmekhez és fényképek lejátszásához.


Nagy, dinamikus kontraszt

A 20000: 1 kontraszt aránynak köszönhetően nagyobb a kép mélysége. A fényesebb fehér és mély fekete színek nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket hoznak létre, hanem az előadások apró szövege is olvashatóbb lesz. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Széleskörű csatlakoztathatóság

A projektor két HDMI bemenettel rendelkezik, MHL, USB Power és beépített hangszórókkal. Ideális olyan HDMI csatlakozó, mint például a Google Chromecast és OptomaHDCast Pro (külön megvásárolható), notebook, PC vagy Blu-ray lejátszó csatlakoztatásához.


Kivételesen gazdaságos

A projektor egy speciális, két teljesítményű lámpát használ, Eco + technológiával,  amellyel a csökkentett energiafogyasztás akár 70% is lehet, a lámpa élettartamát pedig akár 10.000 óráig meghosszabbítja. Az automatikus kikapcsolás funkció extra energiát takarít meg és automatikusan kikapcsolja a projektort.


Teljes 3D támogatás

Az Optoma projektorok teljes felbontásban és különböző formátumokban képesek megjeleníteni a 3D-s tartalmat szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, a 3D digitális TV-adást és a játékkonzolt. Támogatja a 144Hz-es gyorsfrissítési sebességet, amely éles és zökkenőmentes képet biztosít villámtalanítás és szellemkép hatás nélkül natív felbontásban.

24/7 mód

Az Optoma projektor DLP technológiája megfelel a legmagasabb igényeknek és alkalmas igényes telepítésekre is. A projektor képes futtatni a programot a nap 24 órájában, a hét minden napján, ellentétben sok konkurens projektorral. Az Optoma hivatalos garanciát nyújt erre a szolgáltatásra.


5 év Optoma garancia

Az Optoma projektor sok év használat után is pontosan ugyanazt a színminőséget biztosítja, mint korábban. Ez biztosítja a hivatalos Optoma 5 év garanciát, beleértve a DMD chip garanciát is.


Hatalmas területen magával ragadó kép

Nagyon népszerű kézi működtetésű vetítővászon kiváló kivitelezéssel. A vászon nem látszik át, fehér szövet, amely 4 rétegből áll. Ez az összetétel biztosítja az optimális fényerőt, kiváló képminőséget és így minden típusú projektorhoz alkalmas. Az üvegszálas réteg, antisztatikus és nem gyűrődik. A vászon tűzálló, vízálló és könnyen tisztítható. Könnyen használható, falra és mennyezetre is felfüggeszthető.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1024 × 768 px Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 Kész!
Maximális felbontás
1024 × 768 px Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
71 cm (27,95 ") Kész!
Maximális képátló
773 cm (304,33 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 1.4, VGA, Kompozit Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
9,65 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Tömeg
2,17 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma DX349 projektor + DS-9084PMG+ vetítővászon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma DX349 + plátno DS-9084PMG+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma DX349 + plátno DS-9084PMG+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma DX349 + DS-9084PMG+ Leinwand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma DX349 + DS-9084PMG+ Leinwand.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ