30 dnů na vrácení Shop roku

Optoma EH319USTi

Termékkatalógus
Optoma EH319USTi
Projektor - DLP, Full HD, 1920 × 1080, 16:9, 3D, 18000:1 kontraszt, HDMI, VGA, USB, LAN, hangszórók, 3500 ANSI lm fényerő
Kód:  WY012c Termékszám:  95.72902GC1E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma EH319USTi

széles kilátás

Ez a nagy teljesítményű, széles látószögű projektor szállít tökéletes képet Full HD felbontás és a kis méret, aminek köszönhetően könnyen hordozható. Fejlett optika idézi fel vetítés, átlós körülbelül 2 méter körülbelül két méterre a képernyőn, ami jelentősen csökkenti a helyigényt, és ezért a projektor lehet alkalmazni, különösen az oktatás, illetve a kisebb cégek, kínálnak, amely tiszta képet és kiváló láthatóságot és a képesség, hogy játsszon a hangot a beépített 16W hangszóró.


kiváló kép

A Optoma projektor EH319USTi   van az ideális eszköz a bemutatók. A magas érték fénysűrűség 3500 ANSI garantálja kivételes láthatóságot a szobában, és unobscured köszönhetően magas kontraszt   18000: 1 mindig jól olvasható szöveget.BrilliantColor technológia biztosítja a tökéletes reprodukciója a természetes és élénk színek a vetített kép. Ezen túlmenően, az Optoma garantálja a szín összhang legalább öt éven át a normál működést.


Előnyei az új technológia

DLP projektorok szabadalmaztatott technológia a konkurens termékek nem tartalmaznak levegőszűrőt kell változtatni, vagy tisztítani. Az így kapott digitális kép ebben az esetben árnyékolt egy speciális chip több mikro tükrök. Sokoldalú projektor USB port, HDMI, VGA, és benne van a távirányító gyakorlati lézer.


kivételesen gazdaságos

A projektor egy speciális lámpa csökkent a fogyasztás, ami akár 70% -os energia, és emellett pozitívan meghosszabbítja az élettartamot, 6500 óra. A további megtakarítások gondoskodunk automatikus kikapcsolás funkció, amely automatikusan kikapcsolja a projektort az esetre, ha.


Fejlett 3D technológia

A projektor támogatja a Full 3D, amely biztosítja, hogy minden szem a képeket teljes felbontásban és a nemkívánatos vibrálás hatását. Az eredmény egy részletes és éles kép hasonló a legmodernebb mozi. Egyszerűen csatlakoztassa a Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol, és élvezze a 3D-s élmény a legnagyobb.


Touch technológia TouchBeam

A technológia TouchBeam   többen dolgoznak párhuzamosan a képernyőn anélkül, hogy egy speciális toll. Könnyedén készít, jegyzeteket, kiemelése, aláhúzott vagy zoom vagy forgassa képek. Akkor is böngészhet az interneten, vagy a megnyitott dokumentumok számítógép használata nélkül.


működés 24/07

Optoma projektorok kielégíteni a vásárlók, akik igénylik a legjobb minőségű, és alkalmas a legigényesebb létesítmények. N és ellentétben sok konkurens termékeket kínálnak DLP projektorok Optoma lehetősége folyamatos működés a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Ez a tulajdonság a Optoma hivatalos garancia.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
18 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,45 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
18 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,45 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,59 m Kész!
Minimális képátló
203,2 cm (80 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Interaktív vetítés, Full 3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,5 cm Kész!
Magasság
9,9 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Tömeg
4,85 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma EH319USTi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma EH319USTi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma EH319USTi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma EH319USTi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma EH319USTi.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ