AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302

Termékkatalógus
Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302
Projektor - DLP, natív felbontású WXGA (1280x800), 16:10, Full 3D, 3400 ANSI lumen, kontraszt 27000:1, HDMI, USB, RS232, 2W hangszóró, DO
Kód:  WZ001k78a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302

Kiváló színhűséget és nagy részletesség

A könnyű, hordozható HD Ready Optoma H114 projektor tökéletes az otthoni szórakoztatáshoz és az irodai alkalmazásokhoz egyaránt. Élvezni fogod a tévéműsorok, sportesemények, filmek megtekintését vagy játékkonzolok használatát és látványát egy hatalmas képernyőn. Az új képfeldolgozási technológia lehetővé teszi, hogy a kivetítő rendkívüli színpontossággal és kiváló kontraszttal rendelkező képeket jelenítsen meg. A kivetítő ideális laptop, PC, Blu-ray lejátszó vagy játékkonzol csatlakoztatására.

Kiváló kép

Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást biztosítják. A fejlett színfeldolgozási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tarós, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadásoktól a valósághű, pontos képekig. A projektor magas natív ANSI fényerőt biztosít. Ez azt jelenti, hogy a kivetítő sokkal jobban ábrázolja a szegélyeket és a részleteket a sötét és világos jelenetekben - így éles, élénk és telített színeket biztosítva. 


Többszínű feldolgozási tecnológia

A DLP BrilliantColor technológia növeli a színes teljesítményt és képminőséget. Ez a technológia szélesebb színtartományt képes létrehozni több mint egymilliárd színben. Emellett támogatja a párhuzamos RGB feldolgozást (vörös, zöld, kék) sárga, cián és bíbor színekkel. Ez lehetővé teszi a valósághű arcszín árnyalatokat, valamint millió más valós színt.

.


Az Optoma törődik a színekkel

Az Optoma projektorok a leghűségesebb színkibocsátást biztosítják. A fejlett színfeldolgozási technológia és előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tarós, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadásoktól a valósághű, pontos képekig.


 


Színhűség

Az Optoma projektorok valósághű színeket adnak az előre beállított sRGB/REC709 móddal - a vetített tartalom így maximálisan megfelel a valóságnak. A képek színei pontosak, részletesek, valósághűek. A projektor ideális vállalati prezentációkhoz, oktatáshoz, filmekhez és fényképek lejátszásához.


Nagy, dinamikus kontraszt

A 27000: 1 kontraszt aránynak köszönhetően nagyobb a kép mélysége. A fényesebb fehér és mély fekete színek nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket hoznak létre, hanem az előadások apró szövege is olvashatóbb lesz. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Az új technológia előnyei

A projektor két HDMI bemenettel rendelkezik, MHL, USB Power és beépített hangszórókkal. Ideális olyan HDMI csatlakozó, mint például a Google Chromecast és OptomaHDCast Pro (külön megvásárolható), notebook, PC vagy Blu-ray lejátszó csatlakoztatásához.


 

Kivételesen gazdaságos

A projektor egy speciális, két teljesítményű lámpát használ, Eco + technológiával,  amellyel a csökkentett energiafogyasztás akár 70% is lehet, a lámpa élettartamát pedig akár 8000 óráig meghosszabbítja. Az automatikus kikapcsolás funkció extra energiát takarít meg és automatikusan kikapcsolja a projektort.


Fejlett 3D technológia

AZ Optoma projektorok KÉPES a 3D-S tartalmak teljes felbontású és különböző formátumokban történő lejátszására, szinte bármilyen forrásból, beleértve a 3D Blu-ray-t, 3D lejátszót, 3D digitális TV-t és játékkonzolokat. A144Hz frissítési ráta éles és sima villódzásmentes képeket ad és a szellemkép hatás sincs sehol.


24p képfeldolgozás

A legtöbb filmet 24 képkocka per másodperc (fps) forgatták. Az eredeti kép tisztaságának és dinamikájának megőrzése érdekében az Optoma projektoro 24 fps sebességgel nagy felbontású képeket kapnak és dolgoznak fel, hogy a filmekolyanok legyenek, ahogy a rendező megálmodta.


Játékmód

A játékmód optimalizálja a képfeldolgozással a villámgyors reagálást, maximális kontrasztot és élénk színeket adva minden részletében. Alacsony input lag lehetővé teszi, hogy a projektor mögött kicseréld a monitort vagy TV-t - koncentrálj a játékra!


24/7 mód

Az Optoma projektor DLP technológiája megfelel a legmagasabb igényeknek és alkalmas igényes telepítésekre is. A projektor képes futtatni a programot a nap 24 órájában, a hét minden napján, ellentétben sok konkurens projektorral. Az Optoma hivatalos garanciát nyújt erre a szolgáltatásra.


5 év Optoma garancia

Az Optoma projektor sok év használat után is pontosan ugyanazt a színminőséget biztosítja, mint korábban. Ez biztosítja a hivatalos Optoma 5 év garanciát, beleértve a DMD chip garanciát is.


3D, mint korábban soha

A ZD302 szemüveg az Optoma projektor legjobb 3D-s képélményét kínálja. Ezeket a felhasználók kényelmét maximálisan figyelembevéve tervezték, így azok felszereltek egy levehető orr-résszel, és vonzó dizájnnal. A precíz kialakítás biztosítja, hogy a szemüveg nem zavar majd hosszú idő után sem. Ezek elég nagyok ahhoz, hogy illeszkedjenek a legtöbb dioptriás szemüveghez, amelyet alávehetünk.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
27 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
27 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
68 cm (26,77 ") Kész!
Maximális képátló
804 cm (316,54 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
9,65 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Tömeg
2,17 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma H114 + 3D brýle ZD302. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma H114 + 3D okuliare ZD302. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma H114 + ZD302 3D-Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma H114 + ZD302 3D-Brille.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ