Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Optoma H183X

Termékkatalógus
Optoma H183X
5 3 értékelés
Projektor - DLP, nat. WXGA (1280x800), 16:10, Full 3D, 3200 ANSI lm, kontraszt: 25000:1, HDMI, VGA, USB, RS232, hangszóró: 2W, távirányító
Kód:  WZ001j8d Termékszám:  95.72H01GC2E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma H183X

Kiváló színpontosság, csúcsminőségű részletek

A könnyű és hordozható HD Ready Optoma H183X projektor tökéletesen megfelel az otthoni szórakoztató alkalmazásokhoz és az irodai alkalmazásokhoz is. A felhasználó élvezheti a televíziós műsorokat, a sporteseményeket, a filmeket, vagy akciójátékokat játszhat a hatalmas képernyőn. Az új képfeldolgozási technológiának köszönhetően a projektor képes a rendkívüli színpontossággal és kiváló kontraszttal rendelkező kép megjelenítésére. A projektor ideális a notebookhoz, a PC-hez, a Blu-ray meghajtóhoz, a media streamerhez, vagy a játékkonzolhoz való csatlakoztatásra.


A tökéletes kép

Az Optoma projektort úgy tervezték, hogy a lehető legjobb színteljesítményt nyújtsa. A fejlett színfeldolgozási technológia és az előre beállított üzemmódok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy élvezze a tartós, megbízható és pontos színeket az élénk, szemet gyönyörködtető bemutatóktól a valósághű, pontos képekig. A projektor magas szintű, természetes ANSI kontrasztot biztosít. Ez azt jelenti, hogy a projektor drámai módon jeleníti meg a sötét és a világos jelenetek közötti átmeneteket, és ugyanezen a képen éles, intenzív és gazdag színvilágot biztosít.


Színes képfeldolgozási technológia

A DLP BrilliantColor technológia növeli a színteljesítményt és a képminőséget. Ez a technológia elég széles színtartományt biztosít több mint egymilliárd szín megjelenítéséhez. Ezzel párhuzamosan támogatja az RGB (piros, zöld, kék) színek sárgával, ciánnal és bíborral való feldolgozását. Ez lehetővé teszi a bőr realisztikus árnyalatinak ábrázolását, ugyanúgy, mint a több millió szín megjelenítését. Mindezt oly módon, hogy a színek megfeleljenek a valóságnak.


Az Optoma törődik a színekkel

Az Optoma projektort úgy tervezték, hogy a lehető legjobb színteljesítményt nyújtsa. A fejlett színfeldolgozási technológia és az előre beállított üzemmódok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy élvezze a tartós, megbízható és pontos színeket az élénk, szemet gyönyörködtető bemutatóktól a valósághű, pontos képekig.


Kiváló színpontosság

Az Optoma projektorok az előre beállított sRGB/REC709 üzemmódnak köszönhetően valósághű színeket nyújtanak. A vetített tartalom megfelel a valóságnak. A képek pontosak, részletesek, színviláguk valósághű és természetes. A projektor ideális a vállalati prezentációk, az oktató anyagok, a filmek és fényképek bemutatására.


Magas szintű dinamikus kontraszt

A 27 000: 1 kontrasztaránynak köszönhetően rendkívüli mélységet nyújt a képnek. Az élesebb fehér és a mélyebb fekete színek nem csak élő és dinamikus jeleneteket hoznak létre, de a prezentációk szövege is tisztább, olvashatóbb lesz. A projektor kiválóan alkalmas a grafikus és az oktató célzatú felhasználásra.


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok a konkurens termékekkel szemben nem tartalmaznak levegőszűrőt, melyet szükséges cserélni és tisztítani. Ebben az esetben az eredményül kapott digitális képet egy mikrotükröket használó, speciális chip hozza létre. A termék sokoldalú felhasználásáról az USB, a HDMI, a VGA és az audio csatlakozók gondoskodnak.


Rendkívül gazdaságos

A projektor speciális Eco+ technológiával rendelkező alacsony fogyasztású, speciális lámpát használ, mely akár 70%-al több energiát takarít meg, és a lámpa élettartamát akár 8 000 órára is növelheti. Az Auto Power Off funkció, mely tétlenség esetén automatikusan kikapcsolja a készüléket, gondoskodik a további energia megtakarításról.


Fejlett 3D technológia

Az Optoma projektorok képesek a 3D-s tartalom teljes felbontású megjelenítésére. Mindezt számos formátumban, szinte bármilyen 3D-s Blu-ray lejátszóról, 3D-s digitális televízióról és játékkonzolról. A 144 Hz gyorsaságú frissítési frekvencia ghosting effekt nélküli, természetes felbontású képet hoz létre.


24 kép/másodperces képfeldolgozás

A legtöbb film felvétele 24 kép/másodperces sebességgel történik. Az eredeti kép tisztaságának és dinamikájának megőrzéséért az Optima projektorok nagy felbontású képanyag fogadására és feldolgozására képesek magas felbontás mellett, 24 fps sebességgel, hogy pontosan úgy jelenítsék meg a filmeket, ahogy azt a rendező megálmodta.


Játék üzemmód

A játék üzemmód optimalizálja a képfeldolgozást, így lehetővé teszi a villámgyors reakciót, a maximális kontrasztot és az élettel teli színeket a legapróbb részletig. Az alacsony bemeneti lag lehetővé teszi, hogy képernyőjét vagy televízióját projektorra cserélje – ne törődjön az idő múlásával, koncentráljon a játékra!


24/7 üzemmód

Az Optoma projektor a DLP technológia segítségével kielégíti a legmagasabb vásárlói igényeket is, így igényes telepítésekre is alkalmas. A konkurens projektorokkal szemben hosszabb ideig maradhat bekapcsolt állapotban, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ezen tulajdonságára az Optoma hivatalos garanciát vállal.


5 év Optoma garancia

Az Optoma projektor a sokéves használat után is ugyan olyan minőségi képet ad, mint a vásárlás legelső napján. Erre az Optoma öt éves garanciát vállal, beleértve a DMD chipet is.

 

Paraméterek

Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
25 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
68 cm (26,77 ") Kész!

Felbontás

Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
25 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
68 cm (26,77 ") Kész!
Maximális képátló
804 cm (316,54 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
9,65 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Tömeg
2,17 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma H183X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma H183X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma H183X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma H183X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma H183X.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ