AP+ nový vizuál Shop roku

Optoma HD90 +

Termékkatalógus
Optoma HD90 +
Projektor DLP 16: 9, 4: 3, Nat. Full HD (1920x1080p) Teljes 3D 1600ANSI lm, kontraszt 600.000: 1, 2x HDMI 1.4, VGA, RS232, USB, DO
Kód:  WZ001k72 Termékszám:  95.8SJ02GC0E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma HD90 +

Optoma jogutódja a nagysikerű és népszerű modell HD90. Az új modell HD90 + átvette elődje csak a legjobb és az újonnan felszerelt második generációs LED-es fényforrás, amely javítja a kép minőségét következetes, lélegzetelállító és tökéletesen kiegyensúlyozott színeket. Akár keres a berendezés jó film éjszaka, vagy extrém 3D-s élményt, az Optoma HD90 + tökéletes választás.

Optoma Technology LED

Projektor má jako světelný zdroj trojici LED diod pro obraz s širokým barevným gamutem, vynikající sytostí barev a životností až 20 000 hodin. Használjon külön vörös, zöld és kék LED bocsátanak intenzív, de a pontos színt. Részletes kapcsolása LED biztosít nagyobb kép stabilitása, hogy a versenytársak teljesítményét 3čipových DLP projektorok.

Szemben a hagyományos lámpák, LED-es világítás konzisztens a fényerőt és a színvisszaadás az egész élet. Ez használ Helmholtz - Kohlrausch hatás, ami növelheti a felfogás a fényerőt és kétszer tagadta a várható előírások intenzitás ANSI lumen.

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül jó minőségű, Full HD képek
  • Egymilliárd színpaletta méretezett óriási kontraszt
  • Economy lámpa hosszú élettartamának
  • Tagadja megjósolta fényesség specifikáció
  • 3D teljes felbontású elvarázsol
  • Konverzió 2D-3D
  • Puremotion optimalizálja a képeket az Ön igényei szerint
  • Hoz Full HD képet egy pár HDMI

Beleértve a teljes 3D-s konverzió

Ez a megfelelő eszköz az építési kiváló minőségű nagyképernyős színház ragyogó Full HD 3D képeket. És nem csak ledajakým 3D, de a 3D képalkotás teljes ellátása minden szem a képeket teljes felbontásban - ellentétben a 3D Ready nepůlí egyik felbontás mind szemét.

A projektor tökéletesen illeszkedik multimédia vetülete filmek és játékok, mely a szükséges funkciókat és az ebből eredő részletes kép. Pro zachování Blu-ray filmů v nejvyšší kvalitě a s maximální věrohodností se postará sofistikované zobrazení 24p. Élvezze a régi, jó filmeket 3D-ben. Tudja alakítani 2D-3D izgalmas.

...a részletekben rejlik

Ez tartalmazza az új generációs PureMotion optimális feldolgozási vetítés. Ve svém nejnižším nastavení PureMotion udrží kvalitu filmu a zároveň maximalizuje detaily každého snímku. A legmagasabb a beállítás megszünteti folt, ami ül gyors lövést, ha a szükséges abszolút folyékonyan.

"Dynamic Black" folyamatosan állítja be a sebességet a fényforrás fényereje alapján információt az egyes képek. Ő képes létrehozni egy lenyűgöző kontrasztaránnyal 600000: 1, nagyon finom különbségek árnyalatú. Színes képes megjeleníteni több mint egymilliárd. Világos jelenetek élesek és tiszták, míg a sötét jelenetek maradnak részletes és mély fekete. 

Felderítetlen telepítési lehetőségek

Optoma HD90 + termel kevesebb hőt összehasonlítva a konkurens termékek, ezért nem szükséges hűteni annyira, így hatékonyabb és csendesebb működés. Také se nemusíte obávat instalace blíže ke zdi nebo stropu. Még nincs semmi gond, hogy a projektort egy kis rést például. az asztalra vagy más bútordarab. Kis súlya 6,5 ??kg, kompakt mérete lehetővé teszi szerelhető fel.

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Kontraszt
600 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,8 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Kontraszt
600 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,8 m Kész!
Maximális vetítési távolság
10 m Kész!
Minimális képátló
76,2 cm (30 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Méretek

Szélesség
34,5 cm Kész!
Magasság
44,3 cm Kész!
Mélység
16,15 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma HD90 + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma HD90+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma HD90+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma HD90+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma HD90+.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ