Akvizice ApF HU Shop roku

Optoma ML750e

Termékkatalógus
Optoma ML750e
5 2 értékelés
Projektor - LED, WXGA, natív felbontás 1280 × 800, 16:10, 450 ANSI lm, 15000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, hangszórók
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  WZ001i13 Termékszám:  95.8UA02GC1E Gyártó honlapja:
Optoma ML750e 203 890 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

205 670 Ft
Szett megvásárlása
205 480 Ft
Szett megvásárlása

Optoma ML750e

Kedvezmény
Optoma ML750e egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ultrakompakt projektor, rövid vetítési távolsággal

Az Optoma ML750e egy könnyű és kompakt projektor, mely az otthona és az iroda közötti szállításra tökéletesen megfelel. A projektor tömege kevesebb mint 0,4kg, a hozzá való táska tartozékként a csomag része. Nézzen HD filmeket, játsszon videojátékokat, vagy adja elő csodálatos prezentációját a nagyérdemű közönségnek. A legújabb LED technológia kiváló színhűséget és a megbízhatóságot garantál, és akár 20 000 órányi élettartamot biztosít.


Készen áll a multimédiás szórakozásra és az irodai használatra egyaránt

Az ML750e projektor számos funkcióval rendelkezik: tartalmaz médialejátszót, irodai alkalmazásokat és beépített hangszórókat. A felhasználó bizonyára nagyra értékeli majd a microSD kártyához, vagy az USB flash meghajtóhoz való slot segítségével történő, notebook nélküli vetítés lehetőségét. A következő érdekes lehetőséget az MHL csatlakozó szolgáltatja, mely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa mobil eszközét, és a hatalmas képernyőn játékokat játsszon, megtekintse a munkájához szükséges fájlokat, fényképeket, videókat, továbbá zenét is hallgathat.


Vezeték nélküli prezentáció

Prezentáljon közvetlenül a telefonjáról vagy a tabletjéről az ingyenes EZ View alkalmazással, melyet az Android és az iOS operációs rendszert futtató készülékek számára terveztek. Az EZ View lehetővé teszi a dokumentumok, a fényképek és a videók vezeték nélküli megosztását, illetve a mobileszköz vizuális megjelenítőként való használatát.

A projektort vezeték nélkül csatlakoztathatja PC-hez, Mac-hez, vagy egyéb mobil eszközhöz egy mini WiFi adapter segítségével, melyet a projektor USB csatlakozójához csatlakoztathat.


MHL- az egyszerű csatlakozás

A HDMI csatlakozónak hála könnyen csatlakoztathatja a projektort a PC-hez, a játékkonzolhoz vagy a DVD-lejátszóhoz. AZ ML750e teljesen kompatibilis az MHL-lel is, mely a mobileszköz kábeles csatlakoztatása esetén lehetővé teszi, hogy tükrözze a képernyőt. Ideális a mobileszközökön tárolt filmek streamelésére, fájlok böngészésére, és a fényképek megtekintésére.


Fényképek és videók megjelenítése

Helyezzen be egy microSD kártyát a telefonból vagy a fényképezőgépből a kivetítőbe, és ossza meg emlékeit barátaival anélkül, hogy további kábeleket kellene használnia. PC-ről kábeles csatlakozás esetén, vagy adathordozókról a beépített médialejátszó segítségével az ML750e projektor különböző formátumú videók és audio fájlok lejátszására is képes.


A dokumentumok prezentálása

A Microsoft Office és az Adobe PDF fájlok alapvető támogatásával könnyen mentheti munkáját az ML750e belső memóriájába, a microSD kártyára, vagy az USB flash meghajtóra, így mindig készen állhat az előadásra.


Fejlett LED technológia

A LED technológia előnyeit kihasználva az ML750e projektor a három LED modul segítségével a következő színek megjelenítésére képes: piros, zöld, kék. A projektor éles, ragyogó, magas telítettséggel rendelkező képet hoz létre. A LED projektor fényereje akár kétszer is erősebb, mint a lámpával működő projektorok. A LED diódák növelik a hatékonyságot és az élettartamot, mely akár a 20 000 órát is elérheti, így Ön időt és pénzt spórolhat.


 24/7 üzemmód

Az Optoma projektor a DLP technológia segítségével kielégíti a legmagasabb vásárlói igényeket is, így igényes telepítésekre is alkalmas. A konkurens projektorokkal szemben hosszabb ideig maradhat bekapcsolt állapotban, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ezen tulajdonságára az Optoma hivatalos garanciát vállal.


Öt év garancia

Az Optoma projektor a sokéves használat után is ugyan olyan minőségi képet ad, mint a vásárlás legelső napján. Erre az Optoma öt éves garanciát vállal, beleértve a DMD chipet is.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,55 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,55 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3,23 m Kész!
Minimális képátló
43 cm (16,93 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
LED Kész!
Fényerő
450 ANSI lm (360 ISO lm) Kész!
Élettartam
20 000 óra (833,33 nap) Kész!
Zajszint
32 dB Kész!
Maximális fogyasztás
65 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
HDMI
1 db Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Micro SD Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB) Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
MHL, 3D ready, Miracast Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Memóriakártya olvasó, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
10,5 cm Kész!
Magasság
3,9 cm Kész!
Mélység
10,6 cm Kész!
Tömeg
0,38 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma ML750e
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ