Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Optoma W320UST

Termékkatalógus
Optoma W320UST
Projektor - DLP, WXGA, 1280 × 800, 16:10, 3D, 20000:1 kontraszt, HDMI, VGA, USB, LAN, hangszórók, 4000 ANSI lm fényerő
Kód:  WY002t6 Termékszám:  95.72701GC0E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma W320UST

Szélesvásznú kép

Ez a nagy teljesítményű, szélesvásznú képet vetítő Optoma W316ST projektor kis méretének és csekély súlyának köszönhetően bárhol elfér, könnyen hordozható. 2 méteres képet képes kivetíteni mindössze 1 méteres távolságból, ezért leginkább iskolákba, vagy kisebb cégek számára ajánljuk, ahol különös szükség van a részletes, világos ábrákra, és a beépített 16 W-os hangszóróra.


Kiváló kép

Az Optoma W320UST projektor ideális eszköz bemutatók készítéséhez, magas, 20000:1 arányú kontrasztja biztosítja a mindig jól olvasható szöveget, és egyedülálló BrilliantColor technológiája tökéletes természetesen és élénk képeket vetít a nézők elé. És ha esetleg bárki azt hinné, hogy a projektor ezen képessége fakul, az Optoma garantálja, hogy készülékei teljesítménye legalább 5 éves használat után sem fog romlani. 


Az új technológia előnyei

Mint ez is, úgy más szabadalmaztatott DLP technológiájú projektorok sem rendelkeznek levegőszűrővel, amelyet rendszeresen cserélni kellene. Így ebben az esetben a digitális kép speciális chip és rengeteg miniatűr tükör felhasználásával képződik. Továbbá, a projektor számos csatlakozóval büszkélkedhet, ilyen többek között az USB, HDMI és VGA. A praktikus használat érdekében a készülékhez tartozik egy lézerrel felszerelt távirányító is.


Kivételesen gazdaságos

A projektor speciális lámpát használ, amellyel csökkenti az energiafogyasztást, így meghosszabbítva saját élettartamát 8000 órára. Ha pedig éppen nem használjuk a készüléket, egy idő után bekapcsol az automatikus kikapcsolás funkció.


Fejlett 3D technológia

A projektor támogatja a Full 3D technológiát, amely szemünknek tökéletes felbontású képet ad, zavaró villogás nélkül. Az eredmény egy részletes és éles kép, amely a mai modern mozis élményekhez hasonlítható. Egyszerűen csatlakoztasd Blu-ray lejátszódat vagy játékkonzolodat az eszközhöz, és hagyd, hogy elvarázsoljon a 3D!


Használd 0-24-ben!

Az Optoma projektorok célja kielégíteni az olyan vásárlók igényeit is, akik intenzíven igénybe szeretnék venni vetítőiket. Ezért a DLP Optoma projektorok a nap 24 órájában, a hét 7 napján képesek folyamatosan működni, erre a gyártó hivatalos garanciát is vállal.

i a vásárlók, akik igénylik a legjobb minőségű, és alkalmas a legigényesebb létesítmények. N és ellentétben sok konkurens termékeket kínálnak DLP projektorok Optoma lehetősége folyamatos működés a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Ez a tulajdonság a Optoma hivatalos garancia.

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,49 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,66 m Kész!
Minimális képátló
215,9 cm (85 ") Kész!
Maximális képátló
292,1 cm (115 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,5 cm Kész!
Magasság
9,9 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Tömeg
4,85 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma W320UST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma W320UST. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma W320UST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma W320UST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma W320UST.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ