Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Optoma W330

Termékkatalógus
Optoma W330
5 1 értékelés
Projektor - DLP, nat. WXGA (1280x800), 16:10, FULL 3D, 3000 ANSI lm, kontraszt 20000:1, HDMI, VGA, RS232, USB, RJ45, 2W hangszóró
Kód:  WY002t65 Termékszám:  95.72H01GC1E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma W330

Kiváló színhűséget és nagy részletességgel

Kivetítő és ragyogó, élénk előadások nappali fényben is. Optoma W330 tervezték konferencia szobákat és egy hű reprodukciója sRGB színes pontosság, hosszú lámpa élettartam és sok energiatakarékos funkciókat, amelyek segítenek csökkenteni a teljes költségét kivetítő működése.Elkészítésekor multimédiás prezentációk értékelni fogják a beépített hangszóró.A projektor könnyű és hordozható, így csak akkor veheti őket az úton, ha az edzések.


kiváló kép

Optoma projektorok célja, hogy a leginkább reális színes teljesítmény. A fejlett szín feldolgozási technológia és előre beállított mód lehetővé teszi a felhasználók élvezhetik a hosszú távú, megbízható és pontos színeket - az élénk, feltűnő előadások reálisan pontos képeket. A kivetítő magas natív ANSI kontraszt. Ez azt jelenti, hogy a kivetítő sokkal jobban ábrázolja a szegélyek és a részletek a sötét és világos jelenetek belül ugyanazt a képet - így éles, élénk és telített színeket.


Technológia többszínű feldolgozás

DLP BrilliantColor technológia emeli a mércét az színes teljesítményt és képminőséget. Ez a technológia szélesebb színtartományt képes létrehozni több mint egymilliárd színben. Ugyancsak támogatja a párhuzamos feldolgozás az RGB (vörös, zöld, kék) színek sárga, cián és bíbor. Ez lehetővé teszi a valósághű reprodukció bőrszínárnyalatok, valamint más, nehezen millió szín felel meg a valóságnak.


High Dynamic Contrast

Hozzáteszi mélyebb kép köszönhetően magas kontraszt arány 20000: 1. Fényesebb fehér és mély fekete szín létrehoz nemcsak élénk és dinamikus jelenetek, de még a kis szöveget előadások világosabbá válik, és világosabb. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Előnyei az új technológia

DLP projektorok szabadalmaztatott technológia a konkurens termékek nem tartalmaznak levegőszűrőt kell változtatni, vagy tisztítani. Az így kapott digitális kép ebben az esetben árnyékolt egy speciális chip több mikro tükrök. Sokoldalú projektor USB port, HDMI, VGA és audio kimenet.


kivételesen gazdaságos

A projektor egy speciális lámpa csökkentett energiafogyasztást a megvalósított technológiai Eco +, ami akár 70% -os energia, és emellett pozitívan megnöveli a lámpa élettartama akár 10.000 óra. A további megtakarítások gondoskodunk automatikus kikapcsolás funkció, amely automatikusan kikapcsolja a projektort az esetre, ha.


Fejlett 3D technológia

Optoma projektorok megjelenítésére képes a 3D tartalmak teljes felbontású és különböző formátumokban szinte bármilyen forrásból, beleértve a 3D Blu-ray 3D lejátszó, 3D digitális TV és játékkonzolok. Support gyors 144Hz frissítési ráta éles és sima villódzásmentes képeket és a szellemkép hatást natív felbontása.


mód 24/7

Optoma projektor DLP technológia kielégíti a vevői igények szükségessé a legmagasabb minőségi és alkalmas igényes létesítmények. A projektor képes futtatni a nap 24 órájában, a hét 7 napján, hosszabb idő alatt, ellentétben sok konkurens projektorok. Ez a tulajdonság a Optoma hivatalos garancia.


5 év garancia Optoma

Optoma projektor lesz sok év után a használat, amely pontosan ugyanazt a magas minőségű színvisszaadás a nap tette. Ez biztosítja a hivatalos Optoma 5 év garancia az esetleges garancia van a DMD chip.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
200 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
200 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
64 cm (25,2 ") Kész!
Maximális képátló
800 cm (314,96 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Élettartam
4 901,96 óra (204,25 nap) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
9 803,92 óra (408,5 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
195 W Kész!
Zajszint
29 dB Kész!
Maximális fogyasztás
225 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
9,65 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Tömeg
2,17 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma W330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma W330. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma W330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma W330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma W330.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ